De 5 beste sexgavene til langdistansepar (i 2022)

De 5 beste sexgavene for langdistanseforhold

En av de største utfordringene som mennesker i langdistanseforhold må håndtere det faktum at de har svært begrenset fysisk intimitet med menneskene de bryr seg om.

Dette er faktisk en av hovedårsakene til at mange langdistanseforhold mislykkes.

Heldigvis, hvis du ikke vil bli regnet som en del av den feilstatistikken, er det én ting du kan gjøre: gi partneren din en sexy gave og bli intime med hverandre uansett hvor langt de er.

Her er noen eksempler på hvordan du kan gjøre akkurat det.

Lovense Lush 2

Les hele anmeldelsen vår av Lush 2

Lovense Lush 2 er en intern vibrator designet for å stimulere G-punktet. Den er C-formet, med en større innsettbar ende og en mindre antenneende som stikker utenfor når den er i bruk. For å bruke den, bare smør den opp og før den inn i skjeden, og la den forsiktig hvile på G-punktet.

Den tynnere siden stikker ut fordi det er Lovense Lush 2s mottaker . Dette er også delen du bruker for å få tilgang til kontrollene når du er i solomodus. Du kan hvile den på klitoris for litt ekstra stimulering, selv om vibrasjonene ikke er sterke nok til å føre til klitorisorgasmer hos de fleste kvinner.

Den kan brukes på en av to måter ; manuelt uten noen ekstra tilkoblinger for litt solospilling, og ved å koble den til en smarttelefon og kontrollere den på den måten. Denne allsidigheten lar deg bruke den alene, under forspill eller i diskret offentlig lek.

Lovense Lush 2 er 7,12 tommer fra spiss til spiss , så den er ganske liten. Lengden som kan settes inn er 3,14 tommer, med en omkrets på 1,4 tommer og en antennelengde på 4,8 tommer.

Lovense hevder at Lovense Lush 2 har den lengste kontrollrekkevidden av alle bærbare Bluetooth-vibratorer . Den har en rekkevidde på 30 til 45 fot 360 grader stårekkevidde og 20 til 30 fot 360 graders sitterekkevidde over Bluetooth, og en ubegrenset rekkevidde over internett.

It is very discreet, more durable, and stays in position better than both the previous version and other models. It also has several levels of intensity, meaning it will perfectly suit every type of woman, no matter their preferences.

When you buy the Lovense Lush 2, you get the user manual, a quick set up guide, the Lovense Lush 2, and a USB charging cable.

So what makes the Lovense Lush 2 perfect for long-distance relationships? Well, when your partner’s app is synced to the toy, they can control it from wherever in the world they may be. This means that you can schedule play dates and pleasure each other despite the distance. This is what makes it such a great tool for keeping things interesting when your partner is away.

The Lovense remote app has several preset options that you can choose from. You can also create your own unique patterns if you want, or let it vibrate to the beat of your favorite song.

The Lovense Lush 2 lasts for about 1.5 to 2 hours of continuous use.

Lovense Lush 2 anmeldelse

Pros

 1. It has very strong, rumbly vibrations, leading to intense orgasms
 2. It is very discreet, being nearly completely silent when inserted
 3. It is made of 100% phthalate-free body-safe materials
 4. It is completely waterproof
 5. It comes with a 1-year warranty from Lovense
 6. You can insert it and walk around with it relatively easily, so it is perfect if you want to be a little naughty on the go
 7. It is a great way to keep things interesting with your partner

Cons

 1. Some people may find it a little uncomfortable to walk around with it
 2. If you wear it under several layers of clothing, the antenna’s range may be rather limited
 3. If bent too hard, the Bluetooth antenna often snaps, destroying the toy completely
Lovense Lush 2

Verdict

Every fan of Lovense toys absolutely adored their first Lovense Lush. If you are part of this crowd, then you will definitely love the Lovense Lush 2. It comes packed full of upgrades from the first version that will endlessly delight you.

Check the Price

Vibease

Read our full review of the Vibease

The Vibease is a discreet remote control vibrator that promises to change every woman’s life. For a couple in a long-distance relationship, it is absolutely one of the best gifts for the woman because it can help bridge that distance in more ways than one.

The Vibease is a tiny pink vibrator that comes in a simple white box. It is hard to tell what’s in the box without opening it, which adds to the discreetness. The box opens up and closes like a new phone’s box, so you can use it to store your toy when you are not using it. It comes with two charging cables, one short and one long, and a simple user manual.

It is also smart, with the ability to connect to both your phone and your partner’s phone and be controlled via Bluetooth or over an internet connection.

The Vibease comes with its own accompanying app and messaging platform. Through the app, you can sync the vibrations to your messaging, sync it to your favorite song, or simply use one of the 12 vibration presets. It is also able to sync with audiobooks, so it will vibrate as you listen to your favorite erotic novel.

It is also wearable, so you can enjoy some hands-free fun with it.

The Vibease works in 3 different ways. You can use it as a normal vibrator, you can use it with the app for some solo play, or you can use it with your partner for some extra special play sessions. It is this feature that makes it an amazing gift for long-distance relationships.

If you are in a long-distance relationship, you can take advantage of the messaging feature, the video call feature, the audio calling feature,

The Vibease is actually one of the quietest toys out there. Although the higher settings tend to be a little more audible than the lower ones, anything below the third or fourth level is almost completely noiseless. It has 5 pulse settings.

Vibease

Pros

 1. It is one of the quietest and discreet vibrators money can buy
 2. Den er liten og søt, perfekt for enhver jente
 3. Vibrasjonene er veldig kraftige og vil garantert garantere deg flere klimaks hver gang du spiller med den

Ulemper

 1. Det er i den dyrere enden av sexleketøyspekteret
 2. Tilkoblingen er noen ganger ikke perfekt . Selv om den er ganske god, er den fortsatt litt flassende og kan kuttes helt av på de verste tidene
Vibease anmeldelse

Kjennelse

Vibease er en av få leker der ute som virkelig er designet med kvinner i tankene. For kvinner er sex ikke bare fysisk, det går dypere enn det. Så når et produkt stimulerer sinnet ditt mens du forsiktig kjærtegner deg, er det en seier i boken min. Mye tanker har tydeligvis gått inn i etableringen av Vibease, og du må gi skaperne rekvisitter for det.

Sjekk prisen

Fleshlight-lansering

Oppdatering : Fleshlight-lanseringen er ikke lenger tilgjengelig for kjøp på ubestemt tid. Vi anbefaler deg derfor å ta en titt på alternativene, for eksempel Kiiroo Onyx ( vår anmeldelse ) eller Lovense Max ( vår anmeldelse ) .

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *