Er langdistanseforhold gode? (Svar fra en LDR-overlevende)

er langdistanseforhold gode

Det er lett å antyde at langdistanseforhold er hardt arbeid, men selv om det er riktig, trenger ikke denne typen forhold å være dårlig.

Men hva gjør dem gode?

Her finner du flere ideer som forklarer hvordan et langdistanseforhold kan fungere , og hvorfor de faktisk kan være en god opplevelse.

Begynnelsen på usikkerhet

usikkerhet langdistanseforhold god utsikt

Hvis du ikke har noen erfaring med å være en del av et langdistanseforhold, vil du ikke ha en klar forståelse av stresset som følger med det.

Det er normalt for et par å ha bekymringer om forholdet deres når det er så mange mil mellom dem. Dette betyr imidlertid ikke at forholdet er dømt fra dag én.

Så lenge det er en nøytral forståelse om situasjonen mellom paret, så er det noe å bygge på.

I de tidlige stadiene av forholdet er det en mulighet for at enten en, eller kanskje begge, vil begynne å tvile på fremtiden til forholdet.

Det er avgjørende å vite at så snart et par kan komme gjennom denne spesielle tiden, vil ting bli vanlig og forholdet vil begynne å blomstre så lenge begge personene er på samme side .

Den beste måten å håndtere dette tidlige stadiet på er å fortsette å snakke med hverandre, og unngå å havne i unødvendige krangel. Det viktigste å ha i tankene er å huske hvorfor slike forhold begynner i utgangspunktet.

Hvis det er kjærlighet og besluttsomhet, vil forholdet vokse selv med avstanden .

Gjør det beste ut av et hardtarbeidende forhold

hardtarbeidende forhold ldr god utsikt

Det er ingen hemmelighet for noen om hvor mye hardt arbeid som ligger i et langdistanseforhold. Hvis det ikke er kjærlighet fra begynnelsen, så kan det rett og slett ikke fungere.

Begge medlemmene må være like bestemt allerede fra første dag. Hvis det er en lik besluttsomhet, er det ingen grunn til at forholdet skal mislykkes . For å gjøre det beste ut av denne situasjonen og gjøre det til en god opplevelse, finn alltid tid til å snakke med hverandre.

Vi er heldige som er i en tid hvor det er lettere å være i denne typen forhold fordi, med dagens teknologi, er det verktøy som Skype og Facetime som lar oss kontakte hverandre mer fritt.

I begynnelsen er det viktig å planlegge en tidsplan for de beste tidspunktene for å ringe hverandre. Hvis to personer er i forskjellige tidssoner, så er det noe å tenke på mens planleggingen foregår.

Når planen er ferdigstilt, er det viktig å holde seg til den best mulig. Dette vil forhindre enhver skyld mot forpliktelsen til forholdet. Hvis en person fortsetter å forlate innkallingstidene, vil det bare vekke bekymring for den andre personen.

Under samtalene er det beste å gjøre alltid å lytte . Dette er nøkkelen til å gjøre det til et godt langt fjernt forhold fordi det lar begge medlemmene stole på hverandre når det er gode dager og dårlige dager.

Hvis en person har en dårlig dag, må de kunne stole på sin andre halvdel når de bestemmer seg for å ringe dem. Hvis den andre virker uinteressert i å lytte, og dette blir en kontinuerlig fase, må det stilles spørsmål.

En annen måte å holde forholdet godt på er å sende nok tekstmeldinger mellom hverandre.

Denne oppgaven kan imidlertid ikke overdrives, siden det er stor sjanse for at én person vil bli irritert hvis det er alt for mange tekstmeldinger som pinger telefonen deres. Disse kan være morsomme, flørtende eller søte meldinger .

Det er alltid viktig å lese positive meldinger på daglig basis, spesielt hvis det er fra en partner. På den måten holder det dem tett sammen, og det forteller hver av dem at den andre fortsatt er fast bestemt på å få forholdet til å fungere .

En måte jeg syntes fungerte bra var å sende hverandre et bilde fra fortiden, å være sammen. Deretter, ved siden av bildet, spør du hva de likte best med den aktuelle dagen. Det er en fin måte å styrke forholdet på fordi det viser at dere begge setter pris på tidligere øyeblikk sammen.

Er alle lange fjerntliggende forhold det samme?

ikke det samme langdistanseforholdet bra

For å svare subtilt på dette, må du si nei. Ikke alle lange fjerntliggende forhold er like . Noen mennesker kan bare gjøre langdistanse innenfor samme stat. Andre kan gjøre distanse der en av dem er på den andre siden av verden, og dette gjør det så mye vanskeligere.

Dette skyldes at reise er mye mer et hinder. Pengene til å reise kan være ett problem, eller å ha tid til å fly så langt i slike perioder kan også være et annet problem.

Hvis dette er tilfelle, må alt som er nevnt i denne artikkelen fortsatt brukes, med større effekt. Hvis det er hindringer i veien for at to personer besøker hverandre, er det livsviktig å være der for hverandre så mye som mulig.

For de som har luksusen til å besøke hverandre oftere, må de bruke hvert besøk til sin fordel.

De vil oppdage at følelsene deres med hverandre blir friske igjen for hvert besøk. Med fortiden de allerede deler, er det fortsatt en sterk fortrolighet, og dette hjelper forholdet til å vokse til nye høyder.

Hvis to personer kan besøke hverandre, og de bruker dem til sin fordel, er det ingen grunn til at forholdet ikke kan anses som et godt forhold.

Hvis det er krangel under disse besøkene, er det ingen grunn til panikk. Med å være borte fra hverandre så lenge, er det normalt å ha bygget opp spenninger mellom dem. Hvis kranglingen hovedsakelig handler om forholdet deres, viser det at det er lidenskap og en vilje til å få det til å fungere.https://www.youtube.com/watch?v=j1CQTSC7ctU
YouTube-video

Konklusjon

Er langdistanseforhold bra? Det kan de være, så lenge begge er like fast bestemt på å få det til å fungere. Så snart oppmerksomheten og engasjementet begynner å dø ut, er det på tide å gå tilbake og stille spørsmål ved forholdet.

Viktigere, det må legges inn riktig mengde tid i forholdet . For at det skal være et godt forhold, må begge medlemmene prøve hardt å holde seg til ringetidene sine. Å unnlate å gjøre dette vil bare vekke bekymring, og det er ikke bra fremover.

Det som ikke vil gjøre et langdistanseforhold til et godt, er hvis en, eller kanskje begge, lytter til tvilerne utenfor forholdet. Det vil være folk, enten det er familie eller venner, som liker å prøve å vekke tvil.

Det er best å ignorere disse påstandene , så lenge begge føler at det er verdt det. Hvis det ikke er verdt det, så vil langdistanseforholdet være langt fra bra.

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *