Topp 3 langdistansearmbånd for venner eller elskere i 2022

3 beste langdistanse armbånd

De sier at fravær får hjertet til å bli bedre.

Disse ordene er enda mer sanne for personer som er i langdistanseforhold eller personer som er borte fra personen de bryr seg om i en lengre periode. Hvis dette er noe du går gjennom, så vet du definitivt hvor vanskelig det er å ikke være i stand til å nå ut og ta på personen du elsker når du vil.

Selv om vanlige samtaler og skyping ofte gjør ting litt enklere, er det aldri nok . Du vil fortsatt savne den personen enda mer etter at du har lagt på samtalen. I en perfekt verden ville du kunne ringe dem og snakke med dem 24/7, og det ville være som om de aldri dro.

Dessverre er dette ikke mulig. Det merkeligste er imidlertid at noen ganger er alt vi virkelig trenger å la dem vite at vi tenker på dem og ha en måte å vite at de tenker på oss. Andre ganger ønsker vi rett og slett bare å ha en symbolsk del av dem med oss ​​til enhver tid.

Heldigvis er alt dette mulig i disse fantastiske tidene vi lever i . Og alt du trenger er et armbånd.

Så hvis du er i et langdistanseforhold, eller hvis du har en venn eller familie som er borte fra deg lenge, og du savner dem fryktelig, her er tre av de beste langdistansearmbåndene som hjelper deg å holde på til kl . du møter dem igjen.

Tro London Distance Armbånd

Believe London er et selskap som tror på kjærlighetens kraft. De skapte Distance-armbåndene for å la elskere som er fra hverandre føle seg tilkoblet og se frem til dagen de møtes igjen. Med et Believe London Distance Armbånd vil du alltid ha en del av personen du elsker med deg til enhver tid. Så uansett hvem og hvor de er, vil avstanden og tiden som skiller dere to ikke føles like ille.

Believe London Distance Armbånd er laget av høykvalitets 8 mm edelstener . Disse steinene er forbundet med en veldig sterk strikk , så du bruker dem hver dag uten å bekymre deg for at de ryker.

Hvis du tror på naturens helbredende kraft, har de deg også dekket på den fronten. Avstandsarmbåndene er laget med svart onyx og hvit howlitt, edelstener med naturlige helbredende egenskaper . Mange mennesker og kulturer tror Black Onyx hjelper til med å frigjøre negative følelser og stress mens White Howlite har beroligende egenskaper.

Believe London er også et merke som tror på veldedige organisasjoners kraft , så de donerer 5 % av all fortjenesten fra salget av armbåndene deres til veldedige organisasjoner som hjelper barn i nød.

Tro London Distance Armbånd

Fordeler

 1. Armbåndene er veldig behagelige å ha på seg, og de vil ikke trekke i armhårene dine
 2. Steiner av meget høy kvalitet og elastikk med høy styrke
 3. Hvis du tror på naturens helbredende egenskaper , har Distance Armbåndene deg også dekket
 4. Armbåndene kommer med 125 % pengene-tilbake-garanti, så hvis du ikke er fornøyd med dem, kan du få pengene tilbake pluss 25 %
 5. Tror du at London har virkelig god kundeservice , og ofte svarer kundene deres? bekymringer innen noen få minutter.

Ulemper

 1. Armbåndene kommer ikke med individuelle lommer. Du får bare én veske, så kravet til en persons oppbevaring blir ikke dekket
 2. Det sorte armbåndet er ikke like sterkt eller langvarig som det hvite
Tro London Distance Armbånd anmeldelse

Kjennelse

Believe London Distance Armbånd er en flott lavteknologisk måte å holde personen du elsker i nærheten .

De er av ekstremt høy kvalitet og veldig langvarige, noe som betyr at du kommer til å fortsette å bruke dem så lenge du trenger, eller kanskje til du møter den spesielle personen igjen.

Perfekt for både venner og elskere , disse armbåndene er definitivt verdt å prøve ut hvis du vil ha dem i bakhodet til du møter dem igjen.Sjekk prisen

Bond Touch

Bond Touch er et enkelt pararmbånd som fungerer under ett enkelt prinsipp: Når du tar på det, føler partneren din det, uansett hvor du er . Den har en tilhørende app som lar deg se berøringssamtalens historie, spille av tidligere berøringer, følge partnerens posisjon og se om partnerens Bond Touch nesten går tom for batteri.

Når du berører Bond Touch, lyser partnerens armbånd i en forhåndsvalgt farge du ønsker. Den vibrerer også for å fortelle dem at du tenker på dem. 

Oppsettsprosessen for Bond Touch er enkel. Først må du sørge for at du har en telefon som er koblet til internett med Bluetooth på . Du må også sørge for at armbåndet ditt er fulladet. Deretter laster du ned og installer Bond Touch-appen, som er tilgjengelig gratis på både Play Store og iOS app store.

Det neste du må gjøre er å skrive inn telefonnummeret ditt . Appen vil da be deg om å angi et bekreftelsesnummer og navnet ditt. Du må da velge et profilbilde, selv om du kan hoppe over dette trinnet hvis du vil.

Deretter velger du fargen du vil at partnerens armbånd skal vise . Du kan endre dette så mange ganger du vil. Når dette er gjort, er du ferdig med å sette opp Bond Touch og du kan nå koble den til telefonen. Det vil bli knyttet til nummeret ditt, og partneren din kan koble til deg ved å legge til nummeret ditt i appen sin. Sørg for å koble til partneren din i appen din også.

Og det er alt som skal til! Når du berører armbåndet ditt, vil partneren din føle det umiddelbart på deres, uansett hvor i verden dere begge er.

Du kan også sende en ekstra spesiell melding til partneren din ved å sende opptil 10 trykk som én melding. Dette lar dere to komme med interessante hemmelige koder eller unike rytmer som gjør avstanden mellom dere litt mindre grov.

Bond Touch kommer i par, med hvert armbånd pakket separat. Hver pakke har ett Bond Touch-armbånd, en gang lader, oppsettsinstruksjoner og ett svart TPU-armbånd.

Bond touch armbånd

Fordeler

 1. Det er veldig enkelt å bruke
 2. Den fungerer hvor som helst i verden, så lenge du har en internettforbindelse
 3. Vibrasjonene du får er ganske milde og beroligende, ingenting som de grove skurrende vibrasjonene til en tekstmelding
 4. Batteriene varer veldig lenge , noe som gjør at armbåndene kan gå en hel dag uten ekstra lading
 5. Det er en interessant måte å fortelle partneren din at du tenker på dem
 6. Den gir mulighet for ulike berøringslengder og opptil 10 trykk i én melding, noe som gir deg muligheten til å lage spesielle unike koder som bare du og partneren din kan føle og forstå

Ulemper

 1. Appen må hele tiden kjøre i bakgrunnen hvis du vil motta berøringer, og dette kan tømme telefonens batteri
 2. Den er ikke vanntett
 3. Armbåndene kan noen ganger irritere håndleddene når de bæres over lengre tid, så vurder å skaffe alternative eller DIY-bånd hvis du kan.
 4. Hvis partneren din ikke er i nærheten av telefonen sin, kan berøringene bli forsinket
Bond touch anmeldelse

Kjennelse

Hvis du leter etter en interessant, søt måte å berike ditt langdistanseforhold på, så er Bond Touch definitivt verdt et forsøk .

Selv om de aldri vil erstatte den fysiske berøringen fra personen du elsker, gjør de sikkert mye mer enn en enkel telefonsamtale.Sjekk prisen

Hei armbånd

Hey-armbåndet er et ABS-armbånd av plast og silisium fra et selskap kalt House of Haptics, designet for personer i langdistanseforhold eller personer som har noen de bryr seg om som bor langt unna dem. Det tilbyr en løsning på behovet for å holde kontakten som ikke kan oppfylles med bare en telefonsamtale.

Den kommer i en svart boks med ganske standard emballasje. Straks du åpner esken finner du instruksjonene for hvordan du bruker armbåndene, og et sett med to armbånd med tilhørende USB-kabler rett under. Du kan kjøpe disse armbåndene som enten ett hvitt og ett sort, to hvite eller to sorte varianter.

Armbåndene vil sitte ganske tett på de flestes armer uten å føles løse eller falle av. Når du har satt på armbåndet, må du laste ned Hey Bracelet-appen for Android- eller Apple- telefoner.

Dette er de eneste operativsystemene som Hey støtter, så hvis du har en Windows-telefon eller noe annet, vil du dessverre ikke kunne bruke den. Det er også viktig å nevne at Hey-appen bare fungerer på Android 4.4 og nyere og iOS 9 og nyere .

Når appen din er lastet ned, må du opprette brukerprofilen din og deretter synkronisere appen med hvert armbånd . Det er en god idé å gjøre dette fra separate rom fordi det er ganske enkelt å blande sammen forbindelsene mellom de to armbåndene. Så mens du synkroniserer appen din med armbåndene, sørg for at du først er koblet til ditt eget armbånd før du kobler til partneren din.

Ideen bak Hey Armbånd er ganske enkel. Uansett hvor du er i verden, hvis du tenker på den andre personen, berør armbåndet ditt og det sender automatisk berøringen til partneren din.

Hey-appen er også ganske ryddig. Den gir en fullstendig historikk over alle berøringene dine , pluss et kart som viser hvor berøringene ble sendt fra. Appen er det som gjør at berøringene kan sendes og mottas fra hvor som helst i verden. Du trenger imidlertid både smarttelefonene dine for å ha internettforbindelse og være koblet til armbåndet via Bluetooth .

For å lade et Hey-armbånd fullt, trenger du ca. 2 timer. Den har en batterilevetid på 3 dager når den er inaktiv, og omtrent 1 til 2 dager når den er i bruk . I gjennomsnitt er Hey-armbåndets Bluetooth-rekkevidde omtrent 5 meter fra telefonen din, selv om denne avstanden avhenger av antall hindringer mellom deg og telefonen din.

Hei armbånd anmeldelse

Fordeler

 1. Armbåndene har et virkelig moderne design som ser stilig ut på både menn og kvinner
 2. Det føles ikke tungt på håndleddet , så du vil knapt merke at det er der med mindre partneren din varsler deg
 3. Den er fullstendig værbestandig og vanntett .

Ulemper

 1. For at det skal fungere, må begge telefonene dine ha en internettforbindelse med Bluetooth slått på. Dette er kanskje ikke alltid mulig
 2. Den har svært begrensede tilpasningsmuligheter. Alt du får er enten svart eller hvitt
 3. For å produsere klemmen, vil du høre en hørbar motorlyd som fjerner opplevelsen litt. Det kan faktisk være ganske irriterende hvis du er i et stille rom
Hei armbånd

Dom av Hey-armbåndet

Alle ønsker å være nær personen de elsker. Men noen ganger er det rett og slett ikke mulig. Når det er umulig å holde på den spesielle personen, kan du bare nå ut til Hey-armbåndet ditt og sende dem en spesiell touch for å fortelle dem at du tenker på dem.

Med evnen til å etterligne menneskelig berøring , vil Hey-armbåndet kunne bygge bro over avstanden mellom hjertene dine fra hvor som helst i verden.Sjekk prisen

Siste tanker

Noen ganger, uansett hvor mye du savner personen du bryr deg om, er det egentlig ikke mye du kan gjøre bortsett fra å holde ut tålmodig og vente på tiden du skal møtes igjen.

Det kan ta uker, måneder eller til og med år, men kjærligheten og hengivenheten du føler for dem burde være nok til å ta deg gjennom det hele. Hvis du vil holde dem enda nærmere, og kanskje la dem vite at du tenker på dem innimellom, burde ett av disse tre armbåndene gjøre susen.

– Emily for langdistansemoro

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *