Kan (og bør) langdistanseekser komme sammen igjen?

langdistanse-ekser sammen igjen

Når du er i et forhold, noen ganger kan de ende og noen ganger kan de ende dårlig. Hvis du har en langdistanse-eks som ønsker å komme tilbake sammen med deg , er jeg sikker på at du er spent, men du må ta et øyeblikk og tenke på det.

Når de drar kan du føle deg knust og du kan savne dem som en gal. Så når du hører at de ønsker å komme sammen igjen, kan det gjøre deg svimmel og spent. Det viktigste du kan gjøre i den situasjonen er å ta et skritt tilbake. Ta et skritt tilbake og tenk på hva du egentlig vil gjøre i den situasjonen .

Her er noen gode tips å tenke på når du bestemmer deg for å komme tilbake sammen med din langdistanse eks.

1. Du brøt opp av en grunn, så ikke glem det

årsaker til samlivsbrudd ekser får tilbake langdistanseforhold

Den ene tingen folk har en tendens til å glemme når eksen deres på lang avstand ber om å bli sammen igjen, er det faktum at dere slo opp av en grunn .

Om den grunnen var utroskap, forelskelse, for mange brutte løfter eller noe som forårsaket bruddet ditt, spiller ingen rolle . Det som betyr noe er at noe skjedde, dere slo opp, og nå vil eksen din komme sammen igjen.

For et langdistanseforhold kan det være enda vanskeligere å ta den avgjørelsen. Grunnen er at du ikke kan være sikker på om din partner faktisk kommer til å endre det som skjedde denne gangen.

Det eneste du kan gjøre i situasjonen er å bestemme deg for om du kan leve med det som skjedde.

Du kan være spent på å komme sammen igjen i begynnelsen og en uke eller så nedover linjen husker du hvordan du følte det da det tilfellet skjedde, eller de begynner å handle på samme måte som du gjorde som forårsaket bruddet ditt i utgangspunktet.

Uansett hva du bestemmer deg for, bare sørg for at det er det du kommer til å ha det bra med nedover veien.

2. Husk deres giftige egenskaper og tingene som rev dere begge fra hverandre

husk dårlig behandling ekser tilbake langdistanse forhold

Noen ganger var det som splittet dere begge ikke en enkelt akt, men en haug med forskjellige mindre ting som endte opp med å bli en virkelig stor ting. Noen av disse tingene kan inkludere åpenbar mangel på respekt, brutte løfter, andre som setter en mur mellom deg eller noe i den retning. For alle er det forskjellig hva du kan leve med. Noen mennesker er ok med visse handlinger og noen mennesker er ikke det.

For et langdistanseforhold er disse giftige egenskapene noen ganger vanskeligere å finne ut. Dette er fordi du bruker mesteparten av tiden din på å samhandle over internett i stedet for ansikt til ansikt, så det kan være vanskeligere å finne mønstre.

Bare pass på å ikke glemme hva som skjedde under forholdet ditt for å få dere til å falle fra hverandre med hverandre. Det kan være lett å tilgi og glemme til de gjør de samme tingene som de gjorde tidligere. Bruk alltid så mye tid du trenger til å tenke over det .

3. Tenk virkelig på situasjonen og ikke skynd deg inn

tenk på situasjon ekser komme tilbake langdistanse forhold

Det beste rådet jeg kan gi deg er å sitte og tenke. Ikke bare tenk raskt, men finn et stille sted og virkelig tenk på hva som skjedde og valgene du må ta .

Det siste du vil er å komme tilbake sammen med din langdistanse eks og finne ut en uke på veien at du faktisk ikke vil være i dette forholdet igjen.

Redd deg selv og din langdistanse eks fra unødvendig hjertesorg og bare ta deg tid. Hvis du føler at de presser deg, bør du sannsynligvis ikke si ja til å begynne med.

4. Valget er alltid ditt å ta, så ikke føl deg presset

ditt valg ekser langdistanse forholdet tilbake

Aldri og jeg mener aldri la noen ta det valget for deg. Enten det er familien din, eksen din eller vennene dine, bør det aldri være deres valg. Det er ingenting galt med å gå til dine kjære for å få råd, men ikke la dem presse deg til å ta det valget de vil at du skal ta .

Dette er ditt liv og til syvende og sist din avgjørelse. Ta rådene fra rundt deg og hva du får fra dine kjære og vurder det.

Hvis du får det meste «nei»?? enn ta det i betraktning, og hvis du får det meste «ja»? enn å også ta det i betraktning. Det betyr ikke at dine kjære tar avgjørelsen for deg.

Noen ganger kan det være vanskeligere å ikke føle seg presset når du er i et langdistanseforhold fordi du føler at du har en frist for å komme tilbake til dem. Internett er god til å spore tid og når telefonsamtaler ble foretatt og når tekstmeldinger ble sendt.

Disse tidsstemplene kan legge ekstra press på deg for å komme tilbake til din langdistanse betydelige andre, og du bør aldri la dem. Bruk alltid så mye tid du trenger .

5. Du kan alltid komme sammen, men spørsmålet er om du bør

bør du exer langdistanse forhold getback view

Det er alltid så lett å si ja. Å si ja betyr å komme tilbake til en rutine du er komfortabel med og komme tilbake sammen med en person du er komfortabel med.

Du husker alle de gode stundene du hadde, og du husker hvor mye du savnet dem da du slo opp. Du må spørre deg selv, savner jeg dem egentlig nå?

Det spørsmålet er et du virkelig må tenke på. Savner du dem virkelig nå eller savner du komforten og minnene ? Savner du faktisk hvem de var som person og hvem de er nå? Dette er spørsmål du må sette deg ned og virkelig tenke over.

Dette er ikke spørsmål som du bare kan hoppe forbi eller anser som uviktige. Disse er viktige, så spør deg selv, bør vi virkelig komme sammen igjen?https://www.youtube.com/watch?v=MgPxdHYNrss
YouTube-video

Siste tanker

Du har mye å tenke på. Den eneste personen som kan ta den avgjørelsen er deg. Så du må velge med omhu. Husk at dere slo opp av en grunn, så dere må sørge for at grunnen er noe dere kan leve nå og stole på at de ikke vil gjøre igjen.

Vet også at det var giftige ting som skjedde gjennom hele forholdet ditt, slik det er i alles forhold, så sørg for at de ikke var en stor faktor for bruddet.

Husk at med et langdistanseforhold kan det noen ganger være vanskeligere for deg å bestemme om dere skal komme sammen igjen eller ikke.

Det er mye mer du bør vurdere, for eksempel kan du stole på at de faktisk endrer seg selv når du er så langt unna eller hvis du bare ønsker å komme tilbake sammen med din langdistanse betydelige andre fordi du savner å ha den personen å snakke med på telefonen hele dagen og hver dag.

La aldri noen presse deg eller ta avgjørelsen for deg. Det er ditt og ditt alene å lage. Til slutt, still deg selv disse spørsmålene. Det er så viktig at dere ikke kommer sammen igjen fordi dere savner komforten og rutinen dere to hadde, men fordi dere faktisk virkelig savner deres partner og føler at dette er den perfekte muligheten til å komme tilbake sammen med dem.

Aldri selg deg selv kort eller kom sammen igjen fordi du føler at de er de beste du noen gang kommer til å få fordi det meste av tiden ikke er sant.

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *