Hvor lenge varer bryllupsreisefasen i et langdistanseforhold?

Bryllupsreise fase langdistanse forhold

Inngå et langdistanseforhold

For alle som har vært i et langvarig forhold eller opplevd mange forhold, er det allment kjent at bryllupsreiseperioden kan være tiden for ren ekstase: ikke bare krever du en og andres oppmerksomhet og nyter å lære alle de intrikate detaljene, men alt føles også friskt og nytt.

Når du lurer på hvor lenge bryllupsreisefasen varer i et langdistanseforhold? Totalt sett, avhengig av forskjellige faktorer, kan en bryllupsreise vare hvor som helst mellom 3 og 13 måneder.

Men på grunn av faktoren med ekstra plass mellom to elskere, kan bryllupsreiseperioden mellom de i et langdistanseforhold faktisk vare opptil 24 måneder .

Fra det øyeblikket du møter partneren din og begynner å tilbringe tid sammen på romantiske dater, kan du føle at dere begge er uatskillelige.

De utrolige minnene du både får til å skape og dele vil kanskje få deg til å lure på hvordan noen av dere noen gang var lykkelige uten den andre ved din side.

I likhet med mange andre par kan avstand noen ganger være en drivkraft som enten bringer dere nærmere hverandre eller skiller dere lenger fra hverandre.

bryllupsreise siste langdistanse forhold visning

Fordeler og ulemper med et langdistanseforhold

Vi får ikke alltid velge hvem vi faller for og det kan skje i de mest usannsynlige situasjoner. Ikke desto mindre, i gjennomsnitt, er rundt 14 til 15 millioner mennesker over hele USA klassifisert som i et langsiktig forhold og står overfor utfordringen med både rom og tid .

Til tross for de store vanskelighetene med å ikke få tilbringe hver kveld i hverandres leiligheter og å måtte erstatte vanlig håndholdt telefonsamtaler sent på kvelden, vil hjertet det det vil, og derfor kan hindringene som oppstår under bryllupsreisen enten skape et forhold sterkere eller bare få den til å visne .

En av de viktigste forskjellene du kan møte med et langdistanseforhold, i motsetning til et standardforhold der avstand kanskje ikke er et problem, er at opplevelser har en tendens til å nytes.

På grunn av de periodiske åpningene mellom når dere ser hverandre, betyr dette at det er tid til å planlegge spesielle hendelser og anledninger som du kanskje ikke nødvendigvis tenker å bruke innsatsen på hvis du ser hverandre daglig eller ukentlig.

Dessuten, på grunn av den overflødige spenningen du kan føle fra det plutselige rushet i det nye forholdet, er det lett å ønske å stappe alt inn i den første måneden.

Når dere begge bor i forskjellige byer, eller til og med land, er dette bare ikke mulig, og derfor betyr det at du kan utvide aktivitetene som ofte skjer så raskt .

Naturligvis kan du føle en stor mengde skuffelse når det er på tide å reise hjem etter å ha tilbrakt en perfekt helgetur med den andre halvdelen.

Men det er unike måter du kan reflektere over de lykkelige tidene: å lage en minneboks slik at den er full av billetter, fotografier og til og med brosjyrer av stedene du har besøkt, kan være en sikker måte å beholde tiden du gjør. komme sammen dyrebare.

Kommunikasjon i et langdistanseforhold

kommunikasjon bryllupsreise lang avstand forhold varer visning

Selv om det kan virke fristende å ønske å chatte med din kjære hele tiden ansikt til ansikt, på tvers av sosiale medier, på telefon og via tekst , kan konstant interaksjon i virkeligheten føre til at et forhold blir hverdagslig og faktisk skaper den motsatte effekten å styrke båndene dine.

Et langdistanseforhold lar deg fokusere på kvalitet fremfor kvantitet, så når du tilbringer tid sammen , vil du både få mest mulig ut av det og diskutere hva som er viktig for dere begge.

En annen fordel med avstanden og det som garantert vil forlenge bryllupsreisefasen er at det potensielt vil ta lengre tid å bli kjent med hverandre, men når dette skjer, vil du ha tatt deg god tid med prosessen og skapt enda mer intimitet .

Det er heller ikke å si at Skype ikke kan brukes like godt, og å avtale faste tider og datoer kan tillate deg å se frem til spesielle chatter om hva som skjer i livet ditt.

Når du utvikler båndet ditt med din partner, kan den begrensede kommunikasjonen i utgangspunktet føre til at du føler deg motløs og savner dem .

I de tidlige stadiene er det lett å ønske å henge i hvert eneste ord fordi du bare ikke vet når du kommer til å oppleve den kvalitetsinteraksjonen igjen på grunn av begge livskravene dine.

Over tid er en produktiv måte å takle dette aspektet av et langdistanseforhold på at hver partner investerer i de andre områdene av livet sitt slik at de kan bruke avstanden til sin fordel og faktisk bli den beste versjonen av seg selv og ha mye mer å snakke om når de blir gjenforent!

Å være intim med langdistansepartneren din

intimitet bryllupsreise varer lang avstand forholdet visning

Forståelig nok kan mangelen på fysisk interaksjon betraktes som et reelt problem for noen langdistansere: fra forskyvningen når vi først blir kjent med partneren vår, ønsker vi alle å se vårt absolutt beste ut og opprettholde en tilsynelatende altfor perfekt og nesten urealistisk persona .

Selv om dette ikke er bærekraftig i lengre perioder, har det blitt erkjent at de som er i langdistanseforhold fortsetter å gjøre den ekstra innsatsen i lengre tid, siden forholdsstadiet ikke alltid går like raskt som de som har umiddelbar tilgang til en- og -annen.

Dessuten kan frustrasjonen over å ikke være i stand til å være seksuelt nær partneren din føles vanskelig i begynnelsen, og du kan virkelig vurdere hvor lenge bryllupsreisefasen varer i et langdistanseforhold?

Potensielt, når det kommer til fysisk intimitet kan det virkelig ta litt tid å bli vant til; men takket være ny og tilgjengelig teknologi finnes det også en rekke vibratorapper som kan brukes til å koble deg og partneren din sammen.

Derfor, selv om dere begge er fra hverandre, er dere fortsatt i stand til å glede hverandre . Når du først har tid sammen fysisk, vil det bare gjøre ventetiden desto mer verdt det!

Hvor lenge varer bryllupsreisefasen i et langdistanseforhold?

Totalt sett kan et langdistanseforhold resultere i selvforbedring, da mens du er bortsett fra partneren din, blir du nesten tvunget til å konfrontere andre områder av livet ditt som karriere og hjemmeliv.

Dette kan være utrolig givende, men også bli en belastning hvis du savner den andre halvdelen mye. Det er også mye rom for kreativitet når dere utvikler måter og teknikker for å holde hverandre engasjert, for å kommunisere og til og med fortsatt seksuelt forfrisket.

Men viktigst av alt, mens du utvikler ditt langdistanseforhold, har begge partnere sjansen til å lære stor tålmodighet og la alt utvikle seg organisk uten det konstante bombardementet av å være altfor overbærende med hverandre.

Samlet sett har bryllupsreiseperioden blitt spådd å vare hvor som helst mellom 3 – 24 måneder, men det det egentlig kommer ned på er hvordan forholdet deres fungerer, innsatsnivået dere både legger ned i løpet av tiden dere tilbringer sammen og også hastigheten du går gjennom ulike faser av forholdet med.

Avstand kan ofte betraktes som noe negativt, men utvilsomt er det mye hver partner kan tjene på det og også bidra til sin egen selveffektivitet og fremgang på tvers av alle fasetter av livet .

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *