Hvordan bli virkelig kjent med noen på lang avstand: tips og advarsler

Bli kjent med noen på lang avstand

Langdistanseforhold blir mer og mer vanlig i dagens samfunn. I økende grad er det mer og mer sannsynlig at folk bor langt unna hjembyene og familiene sine, går på skoler på et fjerntliggende geografisk sted og flytter for karrieren.

Legg til det, veksten av internettbasert dating og sosiale medier, og du kan forstå hvorfor så mange par befinner seg i en langdistanseforholdssituasjon.

Mens noen par er atskilt med miles bare etter at de allerede har etablert et forhold, finner andre seg i å møte og bli kjent med noen via internett.

Hvis du er en av disse personene, ta motet. En artikkel fra 2014 av Emma Dargle ( Journal of Sex and Marital Therapy, 41:2) fant at det var lignende nivåer av rapportert lykke mellom par som var i geografisk fjerne steder som det var for de som bodde på samme sted.

Faktisk bemerker studiens forfatter at «individer i langdistanse datingforhold ikke har en ulempe.»

Mange online dating-eksperter anbefaler faktisk å utvide søket etter kjærlighet til et større geografisk område og ikke begrense deg selv til å date eller bare møte mennesker som bor innenfor «x miles»? av deg .

virkelig kjenner noen lang avstand forholdet visning

Hvem kan si at sjelevennen din ikke bor i en annen by, stat eller til og med – gispe! – land?

Selvfølgelig er alt dette svært personlig og du er like sannsynlig å ende opp i et godt (eller dårlig!) forhold på nettet eller langdistanse som du er med noen du ser personlig regelmessig.

Hva gjør du hvis du føler at du «klikker»?? med noen, hvis det er en gjensidig romantisk attraksjon over milene? Hvordan kan du finne ut om det virkelig kommer til å ordne seg?

Det handler om å legge ned tid og krefter på å virkelig bli kjent med noen og være en del av hverandres hverdag . Er det mulig å virkelig bli kjent med noen på tvers av milene? Svaret er komplisert. Ja, det er mulig å bli kjent med noen på nettet.

Et forhold bør i stor grad være basert på å bli kjent med en person fra innsiden og ut og å ikke være sammen med hverandre personlig kan faktisk føre til dypere kommunikasjon og et mindre fysisk basert forhold.

Når det er sagt, den eneste måten å vite om dere er ment for hverandre, hvis det er den udefinerbare kjemien, er å tilbringe tid sammen på et tidspunkt .

Selvfølgelig er det ikke alltid umiddelbart mulig. Så, i mellomtiden, hvordan kan du virkelig bli kjent med noen på lang avstand?

1- GJØR FØLELSENE DINE KJENTE

gjøre følelser kjenner noen langdistanse forhold

Ikke-ansikt-til-ansikt-kommunikasjon kan føre til feilkommunikasjon og feiltolkninger av tone eller hensikt.

Hvis du skal snakke med noen på nettet før du møter ham eller henne , eller til og med chatter på telefon eller video, er det viktig å gjøre kjent med interessen din. Du skal kunne få en følelse av om noen er interessert eller ikke via skriftlig kommunikasjon.

Likevel, noen ganger må du bare sette deg der ute og oppgi dine romantiske interesser på forhånd for å finne ut om den andre parten føler det samme. Det er også en god idé å fastslå hvordan begge parter føler om muligheten for et langdistanseforhold. Hvis begge folk er klare for det, kan du begynne å gå videre.

Det er spesielt viktig å være på forhånd og tydelig om forholdsstatusen din (når du kommer til det punktet.) Det bør være en forståelse for nivået av engasjement og muligheten (eller ikke) for åpenhet eller å se andre mennesker.

Det er ikke noe riktig eller galt svar på disse spørsmålene, og det er heller ikke bare én måte å behandle en langdistanse-romantikk på.

Snarere bør det ganske enkelt være en klar forståelse mellom de to personene som er involvert som hver er komfortabel med.

For å bli kjent med noen du ikke ser ansikt til ansikt, må du begge være villig til å åpne opp for et sårbarhetsnivå som lar deg diskutere både alvorlige og hverdagslige problemer.

Du kan finne det nyttig å bruke en av de mange nettstedene eller bøkene som har lister med «spørsmål for å bli kjent med noen». Interaktive personlighets- eller kompatibilitetsquizer, eller til og med dumme nettspill som «Hvilket Galtvort-hus er du?»? kan hjelpe dere å bli bedre kjent med hverandre.

2- BRUK TEKNOLOGI KLOKT

bruk teknologi bli kjent med noen langdistanseforhold

Det er så mange forskjellige måter å kommunisere på nå. Dere kan bli kjent med hverandre på en rekke måter – videoer, FaceTime, chatter, sosiale medier og mer. Å komme inn i et romantisk forhold handler ikke bare om de store øyeblikkene – spenningen og nyheten.

Det handler også om hverdagsopplevelsene. Langdistanse romanser kan lett forfalle til en tilstand av idealisering, der hver part ser og kjenner bare den andres online personlighet eller deres «beste ansikt».

Teknologi gjør det mulig å snakke omtrent når som helst og hvor som helst, og det er viktig at du bruker dette til din fordel og viser hverandre hvordan hverdagen egentlig er.

For å virkelig bli kjent med en annen person, må dere begge føle seg komfortable med å se hverandre som fullverdige mennesker, med gode dager og dårlige dager. Dere skal kunne støtte dere på hverandre når dere trenger det, i tillegg til å dele gledelige og morsomme nyheter.

Ta deg tid til å snakke «ansikt til ansikt»?? om store og små saker . Ikke hver interaksjon trenger å være en «fancy datekveld.» Som i det virkelige liv, noen ganger er det hyggelig å bare henge sammen stille, si godnatt eller ha en rask oppsummering av dagen.

I tillegg til å bare chatte via FaceTime, kan dere faktisk delta i aktiviteter sammen; som vil bringe dere nærmere hverandre og hjelpe dere å se hvor deres gjensidige forbindelser ligger.

Ingen par deler nøyaktig de samme interessene, men ved å finne ut hva dere liker å gjøre sammen vil dere bli bedre kjent med hverandre og ha det gøy med det.

Prøv å laste ned en av de mange applikasjonene som lar deg synkronisere og nyte filmer sammen på nettet. Eller kanskje du er interessert i spill? Logg inn og bruk litt tid på å spille og chatte. Lag et måltid sammen og del resultatene. Mulighetene er nesten uendelige.

På et mindre morsomt – men nødvendig – tema er det mye informasjon å finne på internett. Det er en god idé å bruke litt tid på å undersøke personen du er interessert i før du går for dypt inn .

Mens vi alle har en tendens til å ønske å presentere våre «beste sider»?? online, kan du også lære mye om en person fra deres aktiviteter på nettet.

Hva sier sosiale medier om dem? Ikke bare hva personen legger ut, men hva er hans eller hennes interesser ? Hvilke sider eller grupper er han eller hun en del av? Hvem er vennene hans eller hennes og hvilke typer aktiviteter er de involvert i?

Mange mennesker har også en profesjonell tilstedeværelse på nett, det være seg gjennom et firma eller en personlig nettside eller en profesjonell nettverksside som LinkedIn. Bare å bruke en søkemotor for å kjøre en persons navn kan avsløre et vell av informasjon som nyhetsartikler, faglig informasjon, priser og mer.

Selv om dette ikke er noen erstatning for å snakke for å bli kjent med den virkelige personen, kan det absolutt gi deg en ide om hva de handler om og også varsle deg om eventuelle røde flagg.

3- VURDER DET ydmyke brevet

vurdere ydmyk brev kjenner noen langdistanse forhold

Teknologi er virkelig en fantastisk ting. Når det er sagt, bør du vurdere å gå tilbake til en god gammeldags analog samtale fra tid til annen. Alle elsker å motta et håndskrevet brev.

Å skrive viser mye omsorg og tid, og det er noe med et brev som er skrevet på faktisk papir som har en tendens til å få frem folks følelser.

Alle elsker å motta e-post, men enda viktigere, det kan være lettere for noen mennesker å artikulere sine sanne tanker når de har tid til å tenke og sette dem i skriftlig form .

På samme måte er kort og pakker en annen fin måte å dele dine interesser og følelser på. Å lage miksebånd eller sende kunst eller andre håndlagde gjenstander kan hjelpe noen mennesker til å uttrykke følelsene sine bedre enn med ord alene.

Telefonsamtaler kan også være bra. Det er en fantastisk godbit å høre noens stemme på tvers av milene . Pass på å være oppmerksom på tidssoner når du ringer. Avhengig av hvor langt fra hverandre du er, kan tidsforskjeller gjøre det ganske vanskelig å matche tidsplaner for samtaler.

Men hvis du blir kreativ, kan du få det til å fungere. Kanskje for en av dere er det en god morgen samtale og for den andre er det god natt. Gå med det som fungerer!

4- SE ETTER ADVARSELSKILT

whatch advarselsskilt kjenner noen langdistanse forhold

Når dere er fra hverandre, hvordan vet dere at ting går galt? Hvordan kan du være sikker på at din nye kjærlighetsinteresse er å være ærlig med deg?

Først, la oss sette alt dette i perspektiv. Sannheten er at enten langdistanse eller ikke, kan enhver romantisk partner være uærlig mot deg . Selv om det kan være lettere å skjule den uærligheten langveisfra – i hvert fall først – til slutt, kommer sannheten vanligvis frem.

Selv om eksperter alltid råder til å være forsiktig med å bli kjent med noen du dater, bør du også være klar over at langdistanseforhold vanligvis ikke utgjør noen større fare når det gjelder å bli dårligere enn lokale.

Det er imidlertid noen alvorlige tegn du kan se opp for. Hvis du ser noe av det følgende skje, kan det være på tide å sette på bremsen eller i det minste undersøke nærmere.

  • En ny langdistanse- eller nettvenn eller romantisk interesse ber deg om penger. Du bør umiddelbart bli mistenksom hvis noen du ikke har kjent lenge ber deg om penger, uansett årsak. Ja, det er mulig at de virkelig er i nød, men dessverre er det like sannsynlig at du blir svindlet.
  • Din langdistanse romantiske partner unngår å møte opp personlig . Ja, reise er dyrt og det kan bli logistisk vanskelig. Men hvis partneren din stadig legger og bryter planer om å møtes eller utsetter det – eller ser ut til å ikke at du skal se hvor han eller hun bor – bør dette utløse alarmklokkene. Det kan være noe han eller hun skjuler.
  • Kjæresten eller kjæresten din viser tegn til å være kontrollerende eller mistenksom overfor dine daglige aktiviteter . Sjalusi er en naturlig menneskelig følelse som reiser hodet fra tid til annen i ethvert forhold. Men du bør være bekymret hvis noen er konstant nervøs for hva du gjør når han eller hun ikke er der. Spesielt i langdistanseforhold må det være et nivå av tillit og en forståelse for at dere både kan ha separate interesser, venner og liv, men likevel komme sammen som et par.
  • Vær på vakt mot en umiddelbar kjærlighetsforbindelse. Det tar tid å kjenne noen. Hvis du føler press fra en ny nettinteresse om å flytte raskt, eller du ennå ikke har møttes personlig og han eller hun allerede snakker om et seriøst forhold, flytte eller til og med gifte seg , bør det være et rødt flagg. Det er fullt mulig at nettforbindelsen din vil oversettes godt til det virkelige liv, men det er like mulig at den ikke gjør det. Noen ganger vil kjemien rett og slett ikke være der, men du vil ikke vite det før du er i stand til å tilbringe tid sammen i det virkelige liv.

Konklusjon

Til syvende og sist skal ikke et langdistanseforhold være en permanent situasjon. Det kan være nødvendig å være fra hverandre en stund på grunn av livsomstendigheter, eller kanskje du rett og slett har møtt noen du bryr deg om som ikke bor i nærheten av deg.

Men den eneste måten å virkelig være sikker på at dere er ment for hverandre, er å tilbringe tid sammen. Det trenger ikke å være en fancy ferie eller noe superimponerende. Bare å være på samme sted er nok.

Ikke alle online dating-opplevelser eller langdistanse-romantikk er bestemt til å vare i lang tid, men forskningen viser at du har en god sjanse.

det er ingen grunn til å begrense deg til kun å møte mennesker i ditt nærområde . Kom deg ut og finn din sjelevenn!

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *