Når skal du si det slutter i ditt langdistanseforhold

når du skal jobbe eller avslutte langdistanseforhold

Et langdistanseforhold er ofte en balansegang mellom to forskjellige individer og deres tidsplaner . Det er tider når avstanden mellom et par er en kortsiktig situasjon.

Det er andre opplevelser når et par nettopp har bestemt seg for at den lange avstanden i forholdet er en faktisk del av forholdet deres. Så når er et langdistanseforhold verdt å jobbe med? Og når er det på tide å slutte?

Et langdistanseforhold er verdt arbeidet hvis begge individene i forholdet er forpliktet til å holde forholdet i live.

Tiden for å avslutte et langdistanseforhold er hvis individene i forholdet ikke er like investert og forpliktet til å holde langdistansebrannene brennende.

Hvis du vurderer å avslutte et langdistanseforhold, kommer du til å ønske å fortsette å lese fordi jeg har alt du trenger for å ta den riktige avgjørelsen, og hvis en adskillelse viser seg å være det beste valget, vil du vite det hvordan gjøre det.

Er langdistanseforhold verdt det?

arbeid slutte langdistanse forhold view

Langdistanseforhold er verdt innsatsen, de tar å opprettholde hvis tiden og engasjementet er tilstede for begge mennesker . Et langdistanseforhold kan være en rik, kjærlig og givende opplevelse som kan vare livet ut.

Mange mennesker i langdistanseforhold sier at fordelene med relasjonene langt oppveier nedturene.

Ifølge en artikkel i Psychology Today heter det at langdistanseforhold har 58 % suksess. Forskningen fant også at mange nye langdistanseforhold faktisk har begynt på grunn av møte med enten andre utenfor byen eller online fra begynnelsen. Artikkelen fortsatte med å slå fast at 27 % av de spurte aldri har bodd i nærheten av partneren sin.

De fleste som sier de er i et langdistanseforhold rapporterer at selv om langdistanseforholdet krever å overvinne noen unike utfordringer, mener de at forholdet deres er verdt innsatsen.

Dette er menneskene som virker lykkelige uavhengig av om deres partner er i nærheten eller ikke . De har akseptert situasjonen med å være i et langdistanseforhold, og uansett grunn fungerer det for disse menneskene.

Hvordan fungerer lange fjerntliggende forhold?

Langdistanseforhold innebærer en annen form for kommunikasjon og fleksibilitet for å fungere. Parene som har møtt hverandre på grunn av teknologi, oppgir også at teknologi er det som bidrar til å holde forholdet i live .

Personer i et langdistanseforhold rapporterer å sende tekstmeldinger frem og tilbake i løpet av uken i gjennomsnitt nærmere 400 tekstmeldinger per uke.

Par i langdistanseforhold sier også at å snakke i telefon i gjennomsnitt 8 timer per uke er ganske normalt. Selv om de bor fra hverandre, ser det ut til at par som er i langdistanseforhold gjør en rekke forskjellige ting for å få forholdet til å fungere .

Disse tingene er både personlig og på deres langdistansesteder:

Teknologi er nummer én gå til

hold kontakten teknologi langdistanse forhold visning

Så mye av et forhold er i den daglige vanlige rutinen. Ved å bruke teknologi som Facetime , Skype , Snapchat og andre kommunikasjonsteknologier kan langdistansepar holde seg tilkoblet og oppfylt i forholdet.

Kommunikasjon i sanntid og ansikt til ansikt gir en dypere forbindelse sammenlignet med brev eller langdistansetelefonsamtaler.

Og fordi folk i langdistanseforhold er mer avhengige av teknologi for å holde kontakten, lar dette dem kommunisere verbalt enda mer enn par som ser hverandre i samme lokalitet.

Ikke det, men folk som bor langt unna er mer flittige og har en tendens til å jobbe hardere og holde kommunikasjonslinjene hyppige og åpne. Selv ved bruk av teknologi har disse parene en tendens til å diskutere hjerte til hjerte-saker på åpne og ærlige måter .

Forpliktelse til langdistanseforholdet

Det ser ut til at dette vil bli sagt uten forklaring. Men et langdistanseforhold krever en annen type forpliktelse enn et forhold i nærmere nærhet.

Som tidligere nevnt, må det være en annen type flid for å sikre at hver person får dekket sine følelsesmessige og fysiske behov .

Det fysiske aspektet av et langdistanseforhold er vanskelig, og igjen er det her engasjementet spiller inn. Har parene tid og planer om å være sammen? Forstår begge individene hva partneren deres trenger av denne langdistanse kjærligheten?

Det er avgjørende å vite at du virkelig er forpliktet til en person før du bruker dyrebar tid . Dette gjelder spesielt hvis paret er yngre eller på college . ?Hvis du er på college, må du virkelig tenke på om du elsker denne personen, og om de er verdt å gi avkall på å være singel på college,? sier Bela Gandhi, grunnleggeren av The Smart Dating Academy.

Se på langdistanseforholdet som en mulighet for vekst

Se på dette som en tid for læring og vekst for hver enkelt. Selv om du kanskje er i et forhold, er du fortsatt alene mye av tiden.

Folk som er i langdistanseforhold sier at de ofte bruker denne tiden til å jobbe med andre aktiviteter som:

 • Lære et nytt språk;
 • starte en bokklubb ;
 • lære en ny ferdighet;
 • fullføre en grad;
 • ekstra timer på jobb ;
 • frivillig arbeid ;
 • aktivisme.

Legg planer for å komme sammen

Hvis du ofte har noe håndgripelig å se frem til, vil du komme deg gjennom de vanskelige separasjonstidene. Planlegg å komme sammen i det ene eller det andre stedet . Par møtes ofte i en helt annen by eller fylke.

Å ha en langsiktig plan om å møtes og være sammen er ofte det noen par sier er et av grunnlaget for hvordan man kan få langdistanseforholdet til å fungere.

Når folk har noe gøy å se frem til, gjør dette ofte her og nå mye enklere.

Spesielt i langdistanseforhold, hvis du vet et bestemt tidspunkt for å se hverandre, bringer dette fornyet håp til tiden fra hverandre . Å tenke på gleden ved å se en partner og visualisere dette, gir nesten de samme følelsene som handlingen.

lage plan sammen lang avstand forholdet arbeid

Snakk ut alt

Dette er i en annen kategori enn kommunikasjon. Å snakke ut alt tar kommunikasjonen til et dypere nivå. Å kunne dele når man er frustrert eller opprørt er viktig for at forholdet fortsatt skal gå gjennom noen av de samme tingene et forhold i nærheten opplever.

Hvis en langdistansepartner bare ser feriesiden av deg, er ikke dette den virkelige deg. Du må dele opp- og nedturer for å få et langdistanseforhold til å fungere på lang sikt.

Hvis et forhold faktisk beveger seg mot en langsiktig forpliktelse, bør hver partner kjenne til de forskjellige fasettene til individuelle personligheter.

Signaliserer at langdistanseforholdet ditt sliter

Mens langdistanseforhold er veldig givende for mange par, er det tider når et langdistanseforhold kanskje ikke fungerer. Det er noen subtile tegn som kan hjelpe deg å finne ut om langdistanseforholdet ditt kan slite.

Bare fordi partneren din viser et tegn som får deg til å bekymre deg, betyr det ikke at bekymringen er grunnlagt. Kommunikasjon er et must .

Når bekymringen for forholdet skjer, eller frykten for forholdets stabilitet først begynner, er det da åpen kommunikasjon er avgjørende. Hvis du ser et tegn som forårsaker bekymring, må du snakke med din partner .

Dette er noen ting du kanskje vil diskutere:

En eller begge individene kommer med unnskyldninger for ikke å kommunisere

Ifølge forskning, hvis du «kommuniserer uansett hva»? løftet begynner å forsvinne, forholdet ditt kan være i trøbbel.

En partner kan ha alle slags unnskyldninger for hvorfor han eller hun ikke kan snakke eller Facetime. Det kan være en unnskyldning, fra å løpe ærend til å jobbe ; i utgangspunktet er dette en anelse om at interessen og engasjementet kanskje ikke er like sterk som i begynnelsen.

ikke kommunisere avslutte langdistanse forhold

Når et forhold føles annerledes

Vær oppmerksom på tarmen din. Oftere enn ikke er det kunnskap dypt inne når et forhold begynner å miste noe av glansen . Dette betyr ikke at du har funnet deg til rette i en mer komfortabel rutine, men heller ikke går forholdet fremover.

Partneren din er mindre tilgjengelig

Tekstene kommer ikke like ofte som før. Telefonsamtalene er mangelfulle eller skjer ikke på grunn av unnskyldninger, og forhåndslagde tidsplaner blir ikke oppfylt.

Noen få ganger er tilgivelig, men når du finner ut at du gjør det meste av innsatsen for å være tilgjengelig og tilstede, og partneren din ikke gjør den samme innsatsen , kan dette være et sterkt tegn på at dette forholdet sliter.

Dere planlegger ikke tider for å se hverandre som før

Å være i et langdistanseforhold er ofte vanskeligere enn et forhold som er i nærheten. Hvis en eller begge partnere gjør mindre anstrengelser for å komme sammen , kan dette være et tegn på at forholdet ikke går fremover.

Du vet faktisk ikke hvor partneren din bor

Dette er mer vanlig med relasjoner som møtes på nettet . Dette er et stort rødt flagg hvis du ikke vet adressen til en person du dater. Hjemmeadressen skal aldri være en hemmelighet .

hjemmeadresse hemmelig avslutte langdistanseforhold

Partneren din legger planer om å gjøre ting, og du er ikke inkludert

Par gjør aktiviteter hver for seg hele tiden, men når langdistansepartneren din legger planer om å se familie og venner, og du har muligheten til å være en del av disse begivenhetene, bør partneren din ønske at du skal være en del av disse begivenhetene .

Dette er selvfølgelig ikke et sikkert tegn på at du trenger å gjøre slutt på ting, men det er et tegn på at det er noe du trenger å snakke om .

Du har aldri møtt noen tidligere familie eller venner

Dette er nok et rødt flagg. Det er tider når du møtes på nettet, og alt er på vei opp og opp. Og så er det tider du bør være på vakt.

Det er en fare hvis denne personen ikke er den de utgir seg for å være og faktisk kan være en svindler . Med all tilgjengelig teknologi. Du bør ha møtt minst ett familiemedlem eller en venn , selv om møtet bare er gjennom sosiale medier.

Steinbit, som de kalles, spesialiserer seg på å finne folk på nettet å bytte på. De får folk til å stole på dem og inngå langdistanseforhold med dem, men det blir snart surt.

Til slutt begynner denne personen å ha nødsituasjoner eller andre problemer og trenger umiddelbare kontanter . Det er historier på historier om denne typen langdistanseforhold.

Din langdistansepartner kan vise tegn på avtagende hengivenhet

avtagende hengivenhet avslutte langdistanseforhold

Enten du møtes personlig eller kommuniserer langdistanse, merker du at partneren din ikke virker like kjærlig eller oppmerksom. Et stort skifte i den vanlige mengden hengivenhet er et mulig rødt flagg forholdet kan være i trøbbel.

Enhver endring i interessenivå, ønsket om å koble til , sier at noen ikke er like for deg som de var. Hvis du kjenner tegnene, kan du prøve å åpne kommunikasjonslinjene og prøve å finne ut hva som foregår. Vær klar til å høre svaret.

Kommunikasjon skjer ikke lenger på daglig basis

Hvis daglig kommunikasjon var noe du og partneren din hadde gjort og nå ikke gjør det, kan dette være et tegn på at en eller begge av dere ikke er like interessert som før .

Ideene til din langdistanseforholdspartner har endret seg

Dette kan være alt fra ekteskap til politikk. Folk forandrer seg og de vokser, og noen ganger er disse endringene uoverkommelige.

Forskjeller i ideer og meninger kan variere fra hva som helst til fremtidige ekteskapsplaner til religion for mulige barn i fremtiden. Du elsker kanskje programmer som The Walking Dead, og alt partneren din ønsker å gjøre er å se tegneseriefilmer fra Disney.

Det er ikke noe galt med dem, men denne enorme forskjellen indikerer at det har vært en endring i den ene eller den andre . Uansett, noe i forholdet må diskuteres.

Når å ringe et langdistanseforhold avsluttes

langdistanseforhold avslutter visningen

En av situasjonene nevnt ovenfor kan ikke gjøre eller gå i stykker, men når flere ting ikke stemmer, kan det være på tide å avslutte forholdet.

Det er vanskelig å avslutte et forhold fordi det er vanskelig. De involverte kan for det andre gjette hvordan de føler. En person kan tro at de forestiller seg ting på grunn av avstanden.

Mangel på oppmerksomhet eller mindre kommunikasjon kan bare skyldes omstendigheter i tid og rom mellom paret.

Langdistanseforhold er på mange måter det samme som ethvert romantisk forhold i byen. Nærheten til de involverte partnerne er ikke like nær, men andre ting forblir de samme.

Imidlertid er det mangelen på nærhet som krever et annet sett med kommunikasjonsferdigheter fra begynnelsen .

De fleste som har langdistanseforhold innser fakta og forplikter seg fortsatt til den dedikasjonen som kreves for å holde den i live.

Med alle disse hensynene kan det fortsatt være tegn eller en følelse av at forholdet ikke ser ut til å klikke slik det gjorde i begynnelsen. Den lettheten et forhold skal ha når to mennesker vokser sammen , begynner i stedet å bli litt vanskelig eller usikker.

Disse følelsene indikerer at du bør ta en ny titt på forholdet og være sikker på at du vil forbli forpliktet.

Etter refleksjon, hvis det fortsatt ser ut til at noe er galt, kan det være på tide å følge noen av tegnene. Hvis forholdet bare begynner å kysse eller til og med kanskje glir i en bakoverretning, kan det være på tide å avslutte langdistanseforholdet.

Hvordan avslutte et langdistanseforhold?

hvordan avslutte langdistanse forhold view

Et langdistanseforhold har et unikt sett med krav for å få forholdet til å fungere. Men hvis et langdistanseforhold tar slutt, hvordan skal dette håndteres?

Ringer du partneren din på telefon? Avslutter du forholdet i en tekst? Hva med å bruke facetime til å avslutte et forhold? Hva er den beste måten å avslutte det på når du er sikker på at det er veien å gå?

Hvis du er personen som innleder slutten på et langdistanseforhold, hva er noen skritt du bør ta for å gjøre denne triste situasjonen til en mer avgjort avgjørelse for dere begge?

 1. Sørg for at følelsene dine er klare , og at du vet hvorfor du avslutter forholdet. Det kan være av den enkle grunnen til at avstanden bare er for smertefull, og det ser ikke ut til å være nærmere nærhet noe sted i nær fremtid for dere som par.
 2. Snakk om dette med en venn og få tilbakemeldinger . Det kan være at din kjære venn har lagt merke til i lang tid at noe bare ikke virker riktig? med deg. Når du ofte innser at personene som har kjent deg lengst er enige i funnene dine, vil det gi deg ekstra styrke til å avslutte en kjærlighet på avstand.
 3. Reflekter igjen over hva du virkelig ønsker å gjøre og si når du endelig kommer sammen med din partner. Å sørge for at du er tydelig, vil gjøre det mye enklere å møte og snakke.
 4. Sørg for at du når du møtes, bruker ord om hva? du trenger? heller enn å legge skylden . En moden relasjonssamtale går alltid bedre når hver partner kan snakke om hva de som individer begge trenger. Igjen, det kan være flere årsaker til bruddet. Hold språket om hva du har lagt merke til, hvordan dette får deg til å føle deg, og hvor du må gå fra dette punktet og fremover.

Når du har samlet tankene dine, bør denne samtalen skje personlig eller i det minste ansikt til ansikt i sanntid ved hjelp av teknologi. Et brudd bør aldri være i en tekstmelding til din tidligere partner eller i en e-post , for den saks skyld.

Hvis du har vært i et intimt forhold med noen både fysisk og følelsesmessig, er det aller beste du bør gjøre å håndtere et brudd personlig. Og det minste du bør gjøre er å sørge for at samtalen skjer ansikt til ansikt. Kommer dette til å være ubehagelig?

Du kan bli overrasket eller ikke overrasket over å vite at partneren din har det på samme måte . Hvis begge personer har lagt merke til en nedgang i den opprinnelige brannen til langdistanseforholdet, så er dette sannsynligvis det best mulige sluttresultatet.

Dette er en måte begge mennesker er i stand til å gå videre uten å føle harme mot hverandre.

Hvordan gå videre etter at et langdistanseforhold avsluttes

Færre ting er vanskeligere enn å gå videre fra enn et langdistanseforhold som hadde vart i mer enn noen få måneder eller enda lenger.

Dette kan være en lang prosess, spesielt hvis alle i byen din er vant til at du er opptatt med noen utenfor byen. Venner kan glemme å inkludere deg hvis de tror du er opptatt med noen andre, men gi det tid, så kommer du deg gjennom dette bruddet.

Følgende er noen forslag for å jobbe gjennom noen av smertene:

Gå videre og gråt det ut

hvordan avslutte langdistanse forhold view

Dette er et tap og erkjenner sorgen. Det er ikke slutten det kan føles slik i begynnelsen. Du er et menneske, så la deg selv uttrykke smerten du føler . Men ikke la depresjonen ved å forlate forholdet føre til at du går glipp av å gå videre. Å være singel igjen kan være gøy!

Se lyst på fremtiden

Flytt konsentrasjonen av å tenke på tapet av fortidens nære forhold og begynn å fokusere på fremtidens muligheter. Vær din egen beste cheerleader for å bli enda bedre enn du var før .

Sørg for at du har stengingen du trenger for å komme videre

Avslutning om ethvert forhold er viktig. Og å ha avslutning med en langdistansekjærlighet kan hjelpe deg både å løse problemer, be om unnskyldning og skille deg på en sivil måte.

Dere kommer kanskje ikke sammen igjen, og av gode grunner, men i det minste når du tenker på fortiden din eller når dere tilfeldigvis møtes et sted, vil ikke fortiden fortsatt holde noen av dere nede .

Bli opptatt!

I stedet for å bli svelget av depresjon, kom deg ut av huset eller leiligheten. Gå på skole eller jobb og bli involvert. Gjør en fornyet innsats slik at du kan gjøre fremskritt i det du gjør.

Vær sammen med mennesker som forstår hva du går gjennom

være med familie venner langdistanse forholdet brøt

Dette betyr ikke at hver gang du er sammen med disse menneskene, dominerer du tiden når du snakker om problemene dine. Bare sørg for at menneskene du er sammen med forstår tapet ditt .

Vi trenger alle våre folk når livet går sørover. Og enten det handler om et forhold eller en jobb, er din nære familie og venner som er grunnlaget ditt de du vanligvis henvender deg til når livet tar en retning som gjør deg trist.

Et langdistanseforhold kan være utrolig hjerteskjærende. Du trenger at folket ditt står ved siden av deg.

Bruk denne tiden til å refokusere og sette nye prioriteringer for deg selv

Fokuser på det du virkelig ønsker. Noen mennesker avslutter et langvarig forhold og innser at de ikke en gang er sikre på hva de vil ha ut av livet. Er det en drøm du ønsker å oppnå? Vil du utforske noen store endringer i livet?

Dette kan være tiden for å forfølge den graden eller kanskje prøve en fullstendig karriereendring. Du kan bestemme deg for å lære mer om deg selv gjennom et retrett eller åndelig praksis. Eller kanskje du har noen sunne vaner du vil lære deg.

Det tar bare 21 dager å gjøre en ny rutine til en vane. Nå kan det være tid for noen positive endringer som er lettere å gjøre når du er singel.

Et brudd på lang avstand for mange mennesker er like vanskelig som slutten på et forhold når to personer har bodd sammen. Følelsene og følelsene kan være veldig like. Men akkurat som når du avslutter et annet forhold, jo raskere du kan håndtere alle de involverte omkretsene og gå videre, jo bedre.

Er et langdistanseforhold for deg?

omsorg engasjement arbeid lang avstand forhold

Etter å ha lest alle fordeler og ulemper ved et langdistanseforhold. Du kan se likheter i suksessen eller kanskje til og med noen av de negative sidene ved denne måten å forholde seg til en partner på.

Det er tider når et langdistanseforhold er verdt arbeidet, og så er det tider når det må stoppe.

Uansett årsak, har en eller begge partnere bestemt at det er på tide å slutte.

Ethvert forhold, det være seg langdistanse eller rett ved siden av, krever et element av omsorg og engasjement. Selv om en person er involvert i et forhold, beveger det seg mot en livstidsforpliktelse.

Det er så viktig å ikke bli helt borte i den andre personen.

Å beholde en følelse av selvtillit vil hjelpe deg å være ærlig om hva du vil, og det samme gjelder for partneren din. Hvis en person ikke kan være åpen og være seg selv overfor den ene personen de har tenkt å forplikte seg til, trenger forholdet litt reevaluering.

Altfor ofte går folk seg vill i andre før de faktisk har evaluert hvem de er som individer.

Sunne relasjoner, enten de er langdistanse eller i samme by, må ha åpne kommunikasjonslinjer og en vilje til å være fleksibel.

Hver person i et sunt forhold får vokse. Og når partneren din feirer veksten din med deg, og omvendt, vet du at du kan ha noe helt spesielt.

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *