Hvordan opprettholde et langdistanseforhold med kjæresten din

Oppretthold et langdistanseforhold med kjæresten din

Har du noen gang funnet deg selv å falle hardt for en bestemt fyr, bare for å finne ut at han snart kommer til å reise? Selv om det er et kjent faktum at langdistanseforhold er tøffe, betyr det absolutt ikke at de er det. ikke umulig.

Så hvordan kan du opprettholde et langdistanseforhold med kjæresten din?

Så lenge du gir ham tilstrekkelig oppmerksomhet gjennom tekstmeldinger og samtaler, ser ham regelmessig og får ham til å savne deg mens han er borte, bør du ha et sunt og sterkt forhold som varer selv gjennom lange avstander.

Å opprettholde et sunt forhold vil være en utfordring, men hvis du virkelig bryr deg om fyren, bør du i det minste være villig til å prøve å få ting til å fungere .

Det er mange forskjellige måter å holde langdistansekjæresten din glad og forpliktet til forholdet , og vi skal dele det ned i detalj.

Hva du skal sende SMS til kjæresten på lang avstand

tekst langdistanse kjærestevisning

Når du er i et langdistanseforhold, vil nesten all kommunikasjon foregå over telefon. Dette betyr at mange telefonsamtaler, Facetime-samtaler og spesielt tekstmeldinger kommer til å være et avgjørende element i forholdet ditt.

With that being said, you need to know what to text your long distance boyfriend. While most of the time you should always toss in some romantic texts, there should also be plenty of fun and engaging messages to keep communication strong between the two of you.

Here’s some examples of excellent text message ideas designed for your long distance relationship:

 • Always remember to text him good morning and good night. You can get creative here, and toss in a handsome or ?thinking of you?. Texting every morning and night shows that he is on your mind throughout the entire day, and will make him feel special.
 • Talk about your day through text. This shows an interest in each other’s lives, and also lets you in on what’s going on with your boyfriend. Take photos of interesting things you’re doing, share the good and the bad, and always tell your boyfriend about great things that happened that day- such as a promotion.
 • Be flirty! One big flaw in almost every relationship, whether they’re short or long distance, is they lose the ?spark?. They stop flirting with each other, which can sometimes lead to boredom.

Always make sure you’re flirting with your man via text. Something as simple as, ?I miss being able to run my fingers through that sexy brown hair? is enough to keep him smiling.

 • Of course you are missing your man like crazy, but you need to text him about how much you miss him so he knows too. Don’t just stop at ?I miss you?. Get personalized and creative with a message like, ?I can’t wait to see you again. I’m going to run and jump into those big strong arms!?
 • One big word of advice: never fight through text messages. I think we all know by now that texts can be read the wrong way, so fighting over text is never a good idea. If a fight is beginning to brew, either stop texting until you calm down or call him to talk over the phone.

Things to Say to Your Long Distance Boyfriend

ting å si langdistanse kjæreste

Leter du etter noen rett og slett romantiske ting å fortelle deg mann? Vi har kommet opp med 25 forskjellige ordtak som er meningsfulle og som helt sikkert vil bringe dere to nærmere hverandre.

 1. Hver dag uten deg savner jeg deg mer og mer, og det overbeviser meg hver dag om at jeg virkelig, virkelig er forelsket i deg.
 2. Selv om vi er langt fra hverandre, vet jeg at vi er ment å være sammen. Jeg gleder meg til å se deg igjen.
 3. Avstand er ikke et hinder, fordi vår kjærlighet vil alltid holde oss sammen.
 4. Selv om vi ikke er sammen akkurat nå, kan vi i det minste se opp til himmelen og se de samme stjernene. Det får meg til å føle meg nærmere deg <3
 5. Jeg vil alltid vente på deg. Jeg bryr meg ikke om hvor lenge eller hvor langt fra hverandre vi er, jeg er din.
 6. Å være så langt fra hverandre er vanskelig, men det gjør forholdet vårt sterkere enn noen gang. Jeg elsker deg .
 7. Det er ikke nødvendig å snakke om avstanden mellom oss; la oss snakke om de fantastiske tingene i livet i stedet, som hvor mye jeg elsker deg.
 8. Andre par kan kanskje ta på hverandre med hånden, men kjærligheten vår er så sterk at vi kan ta på hverandre ved hjertet.
 9. Det vil være den lykkeligste dagen når jeg får se deg igjen.
 10. Selv om vi kanskje er langt fra hverandre, er du fortsatt i hjertet mitt for å bli.
 11. For deg ville jeg ventet i flere tiår.
 12. Jeg kan ikke vente til du er tilbake til meg; Jeg vil aldri la deg gå.
 13. Min største feil i livet ville være å slutte å vente på deg, den jeg elsker.
 14. Kan du telle alle stjernene på himmelen? Nei? Det beskriver akkurat hvor mye jeg savner deg.
 15. Hver morgen føles ufullstendig uten deg ved min side. Jeg kan ikke vente til du er her igjen.
 16. Jeg blir alltid så spent når jeg får en av meldingene dine.
 17. La oss fokusere på å gjøre forholdet vårt sterkere enn noen gang før, til vi møtes igjen.
 18. Jeg savner deg så utrolig mye. (Fortsett med å beskrive hva du savner med dem.)
 19. Ring meg nå. Jeg vil høre stemmen din, jeg savner den så mye.
 20. Avstand er bare en test, for å se hvor langt vår kjærlighet kan reise .
 21. Avstand betyr veldig lite, når du betyr absolutt alt for meg.
 22. Ordtaket sier «Ute av syne, ute av sinn». Men det kan ikke være sant. Du er ikke her, og jeg kan ikke få deg fra tankene mine.
 23. Jeg gjenopplever hvert sekund vi hadde sammen, og jeg kan ikke vente til jeg ser deg igjen.
 24. Avstand gjør hjertet gladere, og jeg blir glad i deg hver dag.
 25. Vi er perfekte sammen, vi er bare ikke i den perfekte situasjonen akkurat nå; men det blir bedre når vi er sammen igjen.

Det fine med disse spesielle sitatene er at de enkelt kan sendes som en tekstmelding eller over telefon. Uansett er disse meldingene designet for å få partneren din til å føle seg trygg og fornøyd med forholdet, spesielt når tidene blir vanskelige .

Hvor ofte å besøke langdistansekjæresten

Dette er et vanlig spørsmål som hver kvinne stiller når hun inngår et langdistanseforhold med en mann: ?Hvor ofte bør vi besøke hverandre? Vel, det vil komme ned til flere forskjellige faktorer angående forholdet ditt.

First and foremost, for the military ladies out there, this question can only be answered by when your man will be allowed to come back home. If he’s in another country, or on a ship, or stationed somewhere far away, he will only be allowed to visit when they allow him to do so.

This of course makes a relationship more difficult. This is why women who are dating or married to military men are highly applauded as that is a difficult and tense situation. However, hopefully you are able to at least make Facetime calls or Skype calls until they are able to return.

For other types of relationships, the most basic rules to follow are these:

 • Every 2 weeks is ideal for visiting your long distance boyfriend. This means that you are seeing each other fairly regularly, so not too much time passes in between visits. This keeps things interesting and allows for the physical connection many want and need.
 • If you can’t visit each other that often, a visit once a month can also do the trick. A once a month visit also ensures that you’re seeing each often enough to not miss each other too much and potentially lose interest.

Hovedmålet er å se hverandre så mye som mulig mens dere er fra hverandre. Det er sant for noen at ikke en gang i måneden er praktisk for deres situasjon. I disse tilfellene ønsker du å bruke enda mer tid på telefonen med hverandre slik at du holder kontakten.

Sørg for at du alltid legger planer for å se hverandre . Det andre at det ikke er noen plan på plass, eller planene blir omlagt eller flyttet ofte, er øyeblikket hvor noen kan finne det for vanskelig å forbli i langdistanseforholdet. De kan til og med tenke at du ikke vil se dem, noe som til slutt vil føre til et brudd.

Hvordan overraske langdistansekjæresten din

overraskelse besøk langdistanse kjæreste utsikt

Å holde et forhold spennende er en av nøkkelfaktorene i et vellykket forhold, uansett hvor langt fra hverandre du og mannen din kan være. Det er mange forskjellige måter du kan overraske langdistansekjæresten din på, og her er hvordan:

Overraskende besøk

Dette er kanskje den absolutt beste overraskelsen du noen gang kan gi langdistansekjæresten din. Han vil være begeistret utenom denne verden når han ser deg på dørstokken hans, og det er garantert et utrolig besøk som definitivt setter gnisten i forholdet ditt.

Kjærlighetsbrev

Selv om mannen din ikke vil innrømme det, er han en romantisk i hjertet og vil elske å motta en spesiell lapp fra kvinnen sin. Det trenger ikke å være utrolig kjærlig, men noe søtt og til poenget vil gjøre ham glad . Send den via posten!

Stevnemøte kveld

Ja, du kan ha en datekveld på lang avstand. Hvordan? Sett opp videochatten din, spill av den samme filmen og chat gjennom hele filmen . Det er nesten som den virkelige avtalen.

Spillekveld

Mange telefoner og datamaskiner har apper eller videospill som tillater flerspiller. Hvis du er interessert i videospill, finn et spill dere begge liker og spill det sammen . Hvis du er mer glad i apper som ordspill og puslespill der du bytter på, bør du vurdere en av dem i stedet.

Spesiell gave via posten

Med denne ideen kan du være superkreativ. Send ham noe lite, som favorittgodteriet hans, eller send en stor pakke med skjorter , varer med favorittlagets logo, snacks og et bilde av dere to sammen, selvfølgelig. Poenget her er å gjøre det tilpasset med alle favorittsakene hans.

Krydret tekst

Hvis du er klar til å bli vurdert R med mannen din, bør du vurdere å ta noen smakfulle bilder som viser frem dine beste eiendeler . Overrask ham med en tekst som denne så ofte, og han vil fortsette å lengte etter deg til dere endelig møtes igjen.

Hvordan få langdistansekjæresten til å savne deg

få kjæresten til å savne deg

En av de beste måtene å holde langdistanseforholdet ditt i gang er å få mannen din til å savne deg; og jeg mener, savner deg virkelig.

Du vil egentlig at han nesten skal ha deg ved siden av seg . Dette betyr ikke på en seksuell måte (selv om det er et pluss), men på en mer generell måte at han vil se deg og ta deg med på en date.

Så hvordan kan du sørge for at han forblir savnet etter deg, selv om det har gått over en måned siden sist dere så hverandre? Her er noen raske og enkle måter å holde ham interessert på:

 • Mens dere to burde ringe hverandre ganske ofte, ikke svar på hver telefonsamtale og ikke alltid sende tekstmeldinger med en gang. Selvfølgelig savner du ham, men dette er et av de enkleste triksene i boken. La ham lure på deg. La ham savne deg før du svarer på hver samtale og tekstmelding.
 • Sørg alltid for at du gjør ting for deg selv . Få en makeover! Gå og få en ny frisyre! Få neglene gjort! Alle disse forbedringene vil imponere ham og få ham til å savne deg og ønske å være der for alle de nye, spennende tingene du gjør i livet ditt.
 • Gå ut med vennene dine. Jeg sier ikke at du skal gå bortkastet hver lørdag og legge ut innlegg om det, men en enkel jentetur på stranden eller å gå ut på middag vil gjøre ham sjalu på at han ikke er der.
 • Det er greit å ringe ham først – noen ganger. Men halvparten av tiden burde han ringe deg først. Selv om det betyr at det har gått en dag eller to siden noen har ringt, sørg for at det noen ganger definitivt er ham. Uten at du er initiativtaker, vil han savne deg og begynne å ringe raskere enn du tror.
 • Send mange bilder . Sørg for at du får de rette vinklene og viser frem det fantastiske smilet. Jo mer han ser at du ser feilfri og fabelaktig ut, jo mer kommer han til å ønske at han var der ved siden av deg.
 • Du vil alltid sørge for at du får ham til å føle seg spesiell. Du kan gjøre det ved å bare lytte til ham når han har hatt en dårlig dag, eller sette opp et overraskelsesbesøk der dere to gjør noe dere liker å gjøre sammen.
 • Hold det krydret. Mangelen på fysisk kontakt kan få et langdistanseforhold til å ta slutt. Så hvordan kan du sørge for at du holder ting interessant selv om dere er fra hverandre? Sexy bilder, sexting og til og med videochat i en ?X? vurdert måte er enkle måter å få ham til å lengte etter deg.
 • Forbli alltid uavhengig og glad når dere to er fra hverandre. Det er greit å fortelle ham hvor mye du savner ham, men ikke få det til å virke som om livet ditt er meningsløst uten ham. Du har det fortsatt gøy, du er fortsatt uavhengig, og du er fortsatt glad. Denne typen selvtillit imponerer menn og vil holde dem interessert.

Hvordan gjøre langdistanse kjæreste lykkelig

gjøre ld kjæreste glad opprettholde lang avstand forholdet

For noen som nettopp har startet i et langdistanseforhold , kan det virke som en stor utfordring å prøve å holde kjæresten glad.

Men visste du at du ikke alltid trenger å gå utover for å holde ham smilende? Faktisk er det mange små ting du kan gjøre for å sikre at forholdet er lykkelig og sterkt .

Kommunikasjon er nøkkelen

Som enhver annen type forhold, vil kommunikasjon alltid være den største faktoren. Med et langdistanseforhold er det enda viktigere å sikre at det foregår mye kommunikasjon via tekstmeldinger, videosamtaler og telefonsamtaler .

Når det kommer til samtale, prøv å gjøre følgende:

Snakk alltid om følelsene dine

Det gode, det dårlige og det stygge bør alltid deles mellom hverandre for å holde forbindelsen i live.

Snakk

Ja, selv når du er i et 4 år langt forhold med noen, bør småpraten fortsatt fortsette. Spør om hverandres dag, spør hvordan de har det, spør hva de holder på med . Disse enkle spørsmålene gjør at du lærer mer om partneren din og viser dem at du fortsatt er interessert.

Del hvor mye du savner dem

Selvfølgelig bør du alltid fortelle langdistansemannen din hvor mye du savner ham, og hvor viktig han er for deg. Dette vil forsikre ham om at du fortsatt handler om ham og ikke kan vente til han kommer tilbake .

Ikke overdriv

Kan ikke understreke dette nok! For mye ringing og tekstmeldinger kan bli et irritasjonsmoment, selv om dere er langt fra hverandre. Prøv å begrense det og forbli uavhengige mens dere er borte fra hverandre . Det vil gjøre samtalene og tekstene mer meningsfylte.

Møt opp så ofte som mulig

For noen relasjoner kan avstanden være på den kortere siden, med kjøretider på mellom 2 og 10 timer. Hvis dette er tilfelle, er det mer sannsynlig at dere besøker hverandre minst hver 2. uke til en måned .

Noen situasjoner krever imidlertid at mannen og kvinnen er enda lenger fra hverandre. Dette kan gjøre det mer av en utfordring å se hverandre, men det betyr ikke at det ikke kan gjøres.

Enten du er 2 eller 22 timer fra hverandre, prøv alltid å lage planer så ofte som mulig . Jo mer du ser hverandre, jo mer sannsynlig er det å holde gnisten i live. Lag planer og still nedtellingstider på telefonen for å gjøre det morsommere og mer spennende.

møte som mulig opprettholde ld kjæreste

Send ham gaver

Vi snakket om dette tidligere, og det er veldig viktig å gå inn for å holde mannen din lykkelig i et langdistanseforhold .

Husk: det trenger ikke å være noe stort; Bare å sende ham en skjorte med favorittidrettslagets logo på er nok til å holde ham glad. Dette lar ham vite at du tenker på ham.

For relasjoner med menn langt unna (spesielt de i militæret) kan du vurdere å lage en pleiepakke med snacks, hygieneprodukter, komfortable PJ-er og alt annet han kan ha glede av. Igjen, dette viser at du bryr deg og vil at han skal være lykkelig, og at du støtter deg uansett hvor langt unna han er.

En annen rask og enkel gave du kan sende ham er gjennom tekstmeldinger. Kanskje skriv et nydelig dikt til ham , send et øyeblikksbilde av deg iført skjorten hans , eller hold den krydret med et bilde i noen av hans favorittundertøy.

Hvordan imponere langdistanse kjæreste

imponere langdistanse kjærestevisning

Du lurer kanskje på hvorfor det er viktig å imponere langdistansekjæresten din. Vel, faktum er dette: Hvis du imponerer ham, kommer han til å forbli mer interessert .

A woman who is set out to impress will have the utmost confidence and independence in herself, and men love that.

So how can you make sure that you’re impressing your boyfriend, even while being so far apart? There’s many ways:

Impress him by being independent

This means that you’re still going out with your friends, staying devoted to your schooling, and trying your hardest in your job.

Don’t be too needy

You might think you need to constantly interact with your man over the phone to keep him interested while apart, but it couldn’t be more opposite. Men don’t want a needy female; show him you can spend time away from him and make the phone calls all the more special.

When it comes to school or work

Get a promotion or win an award. This shows your man that you’re staying confident in your work or schooling and are trying even harder than ever before. He?ll encourage and enjoy your confidence and hardworking nature, thus impressing him.

Continue to work on yourself

Any woman who takes the time to better herself, whether it’s mentally or physically, is one that is sure to impress everyone around her, including her long distance boyfriend. Continue to work on yourself in whatever way that is needed.

Stay loyal and interested in him

He doesn’t want to feel like he has been put on the back burner now that he’s away. Continue to show an utmost interest in him, even in smaller ways by asking how he’s doing or how his day was. This will impress him because it will show your loyalty and interest in him, even though you’re far apart.

Try for him

You can do this by setting aside a special time to go visit him, having a special night where the two of you do something together online or over the phone, or simply making sure you text him goodnight with something sweet every night. Show him you’re trying for him and the relationship to be successful.

What to Send Long Distance Boyfriend

Leter du etter noen søte gaveideer å sende til langdistansekjæresten din? Vi har samlet tre kule og søte forholdsgaver du kanskje vil kjøpe.

O.RIYA Jeg elsker deg mer enn milene mellom oss Nøkkelring for langdistanseforhold

o riya gave langdistanse kjærestevisning

Dette er en fantastisk gaveide, for hver gang han tar ut nøklene sine, vil han se den bedårende nøkkelringen og tenke på forholdet til deg og fyren din. Nøkkelringen sier «Jeg elsker deg mer enn milene mellom oss?», som er en utmerket påminnelse han vil se regelmessig.

Åh, Susannah klem denne puten til du kan klemme meg

oh susannah gave langdistanse kjæreste

Absolutt en av favorittgavene å sende langdistanse kjæresten, puten sier «Klem denne puten til du kan klemme meg?», som er rett og slett bedårende. Det gir ham noe å kose seg med til han kan kose deg i stedet.

Bank Knock Hvorfor jeg savner deg Fyll ut kjærlighetsboken

Med denne boken får du fylle ut ALLE grunnene til at du savner ham. Denne personlige, kreative gaven vil garantert etterlate en varme i hjertet hans og et stort smil om munnen . Alle elsker en helt personlig gave, spesielt hvis den kommer fra deres betydelige andre.

Ta deg tid til å fullføre denne boken og send den som en gave til ham på en spesiell dag som Valentinsdagen, julen eller bursdagen hans. Det er garantert den beste gaven han har mottatt, og den er også relativt billig.

kjærlighetsbok gave langdistanse kjæreste

Konklusjon

Å være i et langdistanseforhold er aldri lett, men du kan gjøre det litt lettere ved å gjøre enkle ting med og for mannen din .

Husk å kommunisere ofte og alltid få ham til å føle seg spesiell ved å gjøre små (og store) ting, som å sende omsorgspakker eller sette opp datoer. Minn deg selv på å forbli sterk, selvsikker og uavhengig også.

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *