Hvorfor Lovense Remote er den beste vibratorappen for telefonen din?

Lovense Remote App anmeldelse

Et langdistanseforhold krever mye arbeid og engasjement for å bli riktig. Ærlighet, kommunikasjon og tillit er bare noen av faktorene du bør vurdere når du prøver å navigere i et langdistanseforhold.

For de fleste par er sex også en veldig viktig del av forholdet deres , men hvordan oppnår du fysisk intimitet når partneren din er hundrevis av kilometer unna?

Heldigvis har fremskritt innen teknologi tillatt bruk av teledildonics for par i langdistanseforhold. Enkelt sagt, teledildonics er en kombinasjon av sexleketøy og teknologi , med en av de mest kjente pionerene som Lovense. Her er en objektiv gjennomgang av Lovense remote-appen og hvordan den fungerer.

? KLIKK HER FOR Å LÆRE MER OM LOVENSE REMOTE-APPEN!

Hva er det?

Lovense Remote App er fjernkontrollen som brukes til alle Lovense-lekene ( Max , Nora , Lush , Ambi , Edge , Domi og Osci ). Den er designet for bruk i solospill, diskret offentlig lek og langdistansespill.

Du kan bruke smarttelefonen til nærkontroll, lydaktiverte vibrasjoner (dette bruker telefonens mikrofon) og synkronisering av vibrasjoner til musikk. Når du har en direkte siktlinje, kan rekkevidden for nærkontroll nå maksimalt 30 fot . Avhengig av omgivelsene dine, faller 360-rekkevidden mellom 5-10 fot .

Du kan bruke to smarttelefoner for å øke den betydelige andres kontrollrekkevidde betraktelig. Dette er ideelt for de som ønsker å nyte diskret offentlig lek i større rom.

Lovense Remote appen lar deg også lage dine egne unike vibrasjonsmønstre som du kan velge å dele med andre mennesker. Andre bemerkelsesverdige funksjoner i appen inkluderer musikkbaserte vibrasjoner og lydaktiverte vibrasjoner .

Lovense Remote App spill

Nøkkelegenskaper

Lokal fjernkontroll

La partneren din kontrollere nytelsen din fra nært hold ved å bruke den lokale fjernkontrollfunksjonen som er Bluetooth-aktivert. Rekkevidden for lokal fjernkontroll kan nå opptil 30 fot hvis partneren din har en direkte siktlinje. 360-rekkevidden ved bruk av appen er mellom 5-10 fot basert på omgivelsene dine.

Langdistansekontroll

By using two smartphones, you can significantly increase the range of your partner’s control. Simply get connected to your partner’s phone using the Lovense Remote app and allow for them to control you.

The person who has a toy should have their phone within 3-5 feet of them at any time in order for this to work. The app keeps running in the background, so you can have your phone in your pocket or purse while your partner has total control through their smartphone.

Music-based vibrations

During solo play, you can connect your choice sex toy to your Apple or Windows device and through the software that you download from the Lovense website, you can opt to listen to music that also prompts a reaction from the toy as it is in use.

Lovense Remote App

Creating and sharing patterns

You have the ability to come up with your own vibration patterns using the Lovense Remote app. The tap and slide control interface featured makes it quite easy to come up with unique patterns. After you create a pattern, you can opt to share it anonymously with the world.

Send patterns to sync two toys together

If you want to play with your partner, you can send vibration patterns to them to connect two compatible toys. For example, if you both have Nora or Max connected, you can sync them together and feel each other’s movements even when you are miles apart.

Sound activated vibrations

Visse lyder kan aktivere vibrasjonene i appen mens du bruker sexleketøyet. Dette betyr i bunn og grunn at intensiteten i vibrasjonene kan øke når du lytter til favorittmusikken din eller til og med bare ved å knipse med fingrene.

https://www.youtube.com/watch?v=xmwBzLgUzdo

Hvordan det fungerer

Her er noen tips om hvordan du kan komme i gang med å bruke Lovense Remote-appen:

1. Last den ned

Lovense Remote er tilgjengelig for nedlasting både på App Store og Google Play . Den er kompatibel med:

 • Mac (krever at Bluetooth 4.0 er aktivert)
 • iPhone, iPad, Air, iPad Mini og iPod Touch iOS 9.0 og nyere
 • Android 4.3 og nyere med Bluetooth 4.0 aktivert
 • PC

For å koble til trenger du en Lovense USB Bluetooth-adapter . Du kan også velge å bruke den forrige versjonen av dongelen for å koble til Max eller Nora.

2. Koble til enheten(e)

Øverst til høyre på skjermen vil du raskt kunne se eller koble til enheten. Klikk på lenkeikonet for å komme til ?Mine leker? skjerm.

Klikk på ?+? for å begynne å søke etter enheten din. Sørg for at enheten er slått på ved å sjekke om indikatorlampen blinker .

Når den er funnet, vil navnet på enheten din vises. Trykk på veksleikonet for å velge eller oppheve valget av leketøyet du bruker. Standardposisjonen til veksleikonet er på/valgt ( rosa indikerer at det er valgt, og grått betyr at det er deaktivert )

Når enheten din er funnet, klikker du på Ferdig-knappen som du finner øverst til høyre i grensesnittet.

Hvis du mister tilkoblingen og må koble til på nytt , trykk på koblingsikonet som du tidligere hadde trykket på i det første trinnet.

Lovense Remote App i aksjon

3. Hvordan ta direkte kontroll eller gi den opp til din online partner

Klikk på ?Langdistanse? fanen.

Velg partneren du har tenkt å koble deg til. For at denne funksjonen skal fungere, trenger både du og partneren din en konto . Derfor, før du legger til partneren din, sørg for at de har en konto. Hvis du ennå ikke har lagt til partneren din, trykker du bare på ?+? knappen finner du øverst til høyre.

Klikk på ?+? ikonet som du finner nederst til høyre i grensesnittet for å kunne se alle spillalternativene bortsett fra meldinger.

Du finner Live Control-knappen i appen. Hvis den er nedtonet, betyr dette at partneren din ikke har leketøyet tilkoblet. For at denne funksjonen skal fungere, må de være tilkoblet. Hvis du har et leketøy som er koblet til, vil dette alternativet kunne velges for partneren din.

Du kan gjøre endringer i innstillingene dine ved å klikke på innstillingsknappen du finner i partnerens chatvindu. Hver partner har fem innstillinger: automatisk avspilling av mønstre som denne personen sender, automatisk avspilling av alarmen fra denne personen, vibrasjonsvarsler for alle tekster, varsle når han/hun logger på, og tillat kontroll uten forespørsler.

4. Hvordan synkronisere musikk med Lovense Remote-appen

Prosessen med å synkronisere musikk vil avhenge av ditt mobile operativsystem.

 • For Android

Sørg for at du lagrer musikken du laster ned i musikkmappen på Android-telefonens internminne slik at sangene dine vises i appen.

 • For iPhone
  • Logg på iTunes og koble til enheten din.
  • Dra all tilgjengelig musikk inn i Songs-mappen.
  • Gå til Musikk-delen og klikk deretter på ?Synkroniser musikk?. Dette vil effektivt synkronisere musikken du har med Musikk-appen på telefonen.
  • Åpne Musikk-appen på telefonen din for å kunne se musikken du har synkronisert fra iTunes-kontoen din. Hvis det er et nedlastingsikon, kan du klikke på det for sangene du vil skal vises i Lovense Remote-appen.
  • Åpne appen for å se musikken du har lastet ned.
Lovense Remote App orgasme

5. Forskjellen mellom Mine mønstre og delte mønstre

Fanen Mønstre er der du finner nye mønstre som er laget av andre brukere.

Der kan du forhåndsvise og laste ned mønstre basert på dine preferanser ved å trykke på nedlastingsikonet. Det er verdt å merke seg at du ikke kan sløyfe eller lage mønstre i denne fanen.

Hvis du vil se mønstrene du har lastet ned, gå til ?Mine mønstre? seksjon . ?Mine mønstre? lar deg lage spillelister, se nedlastingene dine og randomisere eller sløyfe mønstre.

6. Blokkering og oppheving av blokkering av noen

For en ny forespørsel som du ikke vil godta, klikker du bare på Avslå etter å ha mottatt den . Du vil motta ?Vil du også blokkere denne personen?? ledetekst, hvoretter du kan fortsette å klikke på ?Ja?.

For å blokkere noen som allerede er i kontaktene dine, gå til Innstillinger-delen som er i chattevinduene og aktiver ?Blokker denne kontakten? alternativ . Du kan også oppheve blokkeringen av avviste venneforespørsler og blokkerte venner i samme seksjon.

7. Slette en kontakt

For iOS, sveip ganske enkelt fingeren til venstre når du klikker på kontakten du har tenkt å slette, og alternativet for å slette vil vises.

For Android, klikk og hold på kontakten og du vil se ?Fjern person fra vennelisten? alternativ .

Lovense Remote App orgasmer

Min personlige erfaring med å bruke Lovense Remote-appen

Til å begynne med brukte jeg min Nora alene akkurat som en vanlig vibrator, men så snart jeg ble mer komfortabel med den bestemte jeg meg for å prøve ut appen også . Jeg paret Nora til appen som jeg hadde lastet ned på smarttelefonen min i løpet av kort tid.

Jeg var i stand til å fjernstyre Nora på egen hånd ved hjelp av appen. Appen tillot meg å velge forskjellige kombinasjoner av styrkeintensiteter mellom rotasjons- og vibrasjonsfunksjonene for Nora, og kjæresten min var også i stand til å gjøre det samme for luftpumpen og vibrasjonsnivåene for Max .

En annen funksjon som appellerte til meg var muligheten til å kontrollere leken ved å bruke spillelisten din . Som mange andre mennesker ser jeg på musikk som en måte å heve mine seksuelle opplevelser. Musikken dikterte bevegelsen til leketøyet, og det tok ikke lang tid før jeg fikk den første av mange tåkrølleopplevelser til noen av favorittsangene mine.

Imidlertid ønsket jeg snart å utforske andre alternativer, spesielt når partneren min måtte reise til en annen stat på grunn av arbeidsforpliktelser. Heldigvis hadde vi planlagt slike hendelser, og han hadde også Max og Lovense Remote-appen .

Partneren min kunne sende kommandoer på appen, som igjen sendte kommandoer til leken min via Bluetooth. Følgelig fikk han min Nora til å bevege seg akkurat slik han ville , noe som rett og slett var fantastisk.

Vi fikk også lekene til å synkronisere sammen og deretter reagere på hverandres bevegelser. Min Nora registrerte bevegelsene mine og sendte deretter signalene til min partner Max, som igjen reagerte i luftpumpen og vibrasjonsfunksjonene deretter. På denne måten kunne vi nyte sex og intimitet selv med all avstand!

Du har også muligheten til å koble til partneren din gjennom videofunksjonen slik at dere kan se hverandre. Vi la imidlertid raskt merke til at videostøtten er dårlig siden vi ikke klarte å se eller høre hverandre tydelig.

Jeg vil anbefale at du prøver å bruke en annen plattform som Skype eller Facetime for å fortsette samtalen . Når det er sagt, fungerer meldingsplattformen på appen godt nok, og vi valgte å bruke den fra tid til annen.

Som et ekstra tips, hvis du og partneren din bor i to forskjellige deler av verden og tidsforskjellen mellom dere gjør det vanskelig å planlegge nettdater regelmessig, har du muligheten til å ta opp en dampende økt og nyte den på egenhånd når som helst du liker.

Lovense Remote App eksempel

Fordeler

1. Det er enkelt å sette opp

Lovense Remote-appen er veldig enkel å sette opp? alt vi måtte gjøre er å laste den ned, opprette kontoer, slå på Bluetooth-tilkoblingen og koble til lekene på begge telefonene våre i løpet av sekunder.

2. Du kan legge til dine egne personlige mønstre

Du har muligheten til å eksperimentere med appen ved å legge til dine egne mønstre. Du kan til og med dele dine unike mønstre med andre mennesker.

3. Lar deg synkronisere kompatible Lovense-leker sammen

Du kan få kompatible leker som Max og Nora til å synkronisere sammen ved hjelp av appen og følgelig få dem til å reagere på dine (din og partnerens) bevegelser.

4. Koble til partneren din over avstander

En av de mest fascinerende aspektene ved Lovense Remote-appen er dens evne til å koble til langdistansepartnere. Partneren din kan sende kommandoer til leken din via appen og følgelig kontrollere bevegelsen til leken din, eller du kan synkronisere bevegelsene dine ved hjelp av lekene.

5. La musikken ta kontroll? bokstavelig

Hvis du elsker å sette stemningen med musikk mens du spiller med partneren din, vil du elske denne funksjonen til appen. Alle Lovense-lekene kan synkroniseres til musikk på telefonen din via Lovense Remote-appen. Følgelig reagerer leken du bruker på sangene, og du trenger kanskje ikke engang å bruke hendene for å holde den på plass.

Lovense Remote App eksempel

Ulemper

1. Videostøtten er ikke så stor

Jeg kunne ikke kommunisere med partneren min ved å bruke videofunksjonen i appen, noe jeg har lagt merke til at mange andre kunder også har tatt opp et problem med. Derfor kan det være bedre å bruke en tredjepartsplattform.

2. Ja, selve appen kan miste forbindelsen

Funksjonaliteten til appen krever en god internettforbindelse . Mens vi brukte appen med kjæresten min, hadde vi et midlertidig tap i forbindelsen, noe som forståelig nok ødela stemningen.

Kjennelse

Lovense Remote-appen lar brukere nyte et Lovense-leketøy etter eget valg, enten du bruker det alene, for langdistanselek eller for diskret offentlig lek, og min generelle erfaring med det var positiv.

Men, vurder å bruke video-Skype eller Facetime hvis du vil tydelig se og kommunisere med partneren din mens du nyter sexleketøyene dine.

? KLIKK HER FOR Å LÆRE MER OM LOVENSE REMOTE-APPEN!

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *