Langdistansekteskapsguide: Hvordan takle og holde det sterkt

langdistanseekteskap

Ekteskap er en velsignelse og en utfordring på samme tid . Plutselig deler du halve livet ditt med noen andre, fra soverommet til økonomien din, kredittscore til dypeste tanker og følelser. Kast lang avstand inn i blandingen og det blir en enda større utfordring, men det kan likevel bli ganske vellykket.

Så hvordan kan du ha et langdistanseekteskap og være i stand til å takle og holde det sterkt?

Du som person må holde deg selvstendig og selvsikker, samtidig som du sørger for å holde kommunikasjonen sterk mellom dere to. Få alltid partneren din til å føle seg elsket , spesiell og ønsket , og prøv å se hverandre så ofte som mulig.

Med de riktige verktøyene under beltet kan du gjøre et langdistansekteskap til en suksess. Men hvordan? Du trenger alle de riktige tipsene og triksene for å lykkes. Å lære de største problemene i et langdistanseekteskap og hvordan finne løsninger er nøkkelen.

Vi skal diskutere inn og ut av langdistanseekteskap i dybden.

Vi vil til og med dykke ned i viktige spørsmål som hvordan man skal takle når en baby er involvert og hvordan man sikrer at det ikke er utroskap i forholdet , noe som kan være en grunn til bekymring i noen forhold som er langt fra hverandre.

Langdistanse ekteskapsproblemer

Hvert ekteskap vil ha sine egne problemer, men dessverre kan langdistanseekteskap ha en enda større pose med problemer. Når det er sagt, skal vi ta en titt på noen av de vanligste problemene med langdistanseekteskap og hvordan de kan løses.

Kommunikasjonsproblemer

Dette kan fungere på en rekke ulike nivåer.

1- Du har ingenting å snakke om

Noen mennesker kan oppleve at de går tom for samtaleemner mens de er fra hverandre. Dette kan fikses ved å starte med noe enkelt, som «Hvordan var dagen din?» Husk at småprat fortsatt er viktig når du er gift og kan føre til mye samtale.

2- Du snakker for mye

Mange mennesker har inntrykk av at du må snakke uten stans når du er i et langdistanseekteskap. Faktum er at dette kan bli irriterende og kjedelig . Gi hverandre litt plass, og du vil garantert ha bedre og mer dyptgående samtaler når den tid kommer.

3- Du forventer umiddelbare svar

Hvis du tenker at din kone eller mann bør svare umiddelbart, vil du få et ganske skuffende sjokk i et langdistanseekteskap. Hvis dette gjør deg sint, kan det hende du har noen dypere problemer du må diskutere i ekteskapet ditt, som å være redd for å utro og lyve.

4- Feilkommunikasjon

Dette gjelder spesielt hvis du sender tekstmeldinger til partneren din. Det kan være lett å feillese en tekst og «ta den på feil måte», så sørg for at dine faktiske telefonsamtaler og videochatter oppveier tekster, spesielt hvis du snakker om noe viktig.

5- Krangle for ofte

Hvis du krangler, prøv å ta deg tid til å slappe av før du går tilbake til samtalen. Når du har kjølt deg ned, ring partneren din i stedet for å sende tekstmeldinger for å få en bedre samtale som ikke blir feillest.

6- Ignorerer hverandre på tross

Ja, dette skjer ganske ofte, og kan være ødeleggende i et langdistanseekteskap. Hvis du er sint, er det greit å bruke et par timer på å kjøle seg ned. Dette betyr ikke at du skal ignorere partneren din og få dem til å føle seg nervøse eller engstelige for at forholdet nærmer seg slutten.

7- Ikke dele følelser

Du vil ikke bekymre partneren din under et langdistanseforhold, men å ikke dele følelsene dine – selv de dårlige – kan føre til en fiasko i ekteskapet. Diskuter alltid følelser for å løse dem så raskt som mulig.

kommunikasjonsproblemer langdistanse ekteskap syn

Vokser fra hverandre

Et stort problem man kan begynne å føle i et langdistanseekteskap er at hun og partneren hennes vokser fra hverandre. Dette gjelder spesielt hvis du føler at du ikke har noe å snakke om, ikke ser ut til å «koble sammen» og ikke ser hverandre ofte. Så hva er løsningen?

Det beste å gjøre er å lage planer sammen. Dette kan være noe så enkelt som å sette av litt tid en gang i uken til en videochat for å snakke og lytte til musikk, til større planer som et besøk som involverer mange aktiviteter dere begge liker.

Sørg også for at du kommuniserer med partneren din om hvordan du har det. Å diskutere problemer vil alltid gi en bedre løsning enn å holde den inne. Finn måter dere to kan bli nærme igjen på.

Tillit problemer

Tillitsproblemer er en av de største utfordringene et langdistanseforhold kan møte, og dette kan drives av en rekke forskjellige ting:

Sjalusi

Sjalusi er faktisk vanlig i forhold, enten de er i nærheten eller langt unna. Trikset er å ikke la sjalusien ta overhånd, og hvis dette problemet kommer og går, er det best å diskutere det med partneren din for å finne en løsning.

Trygghet kommer langt, så ikke la det snurre i hodet ditt, snakk med partneren din.

Utroskap

Juks i fortiden vil sikkert gi noen grunn til å ha tillitsproblemer i langdistanseekteskap. Men bestemte deg for å tilgi partneren din og gå videre, da bør du ikke bære nag til dem eller føle deg usikker. Igjen, å snakke med partneren din er den beste løsningen.

Usikkerhet

Usikkerhet kommer nesten alltid til å være en del av et langdistanseekteskap. Dere er fra hverandre i lengre perioder uten fysisk kontakt, så det blir en bekymring at en partner kan fange et vandrende øye (eller hender).

Men å forbli trygg med partneren din vil alltid være den beste veien for suksess.

tillitsproblemer langdistanseekteskapsproblemer

Ensomhet

Når du er borte fra partneren din over en lengre periode, er det ingen hemmelighet at du kommer til å føle deg ensom på et tidspunkt . Dette er normalt og naturlig. Men hvordan kan du takle det?

 • Henge med venner.
 • Skaff deg en hobby (kanskje noe du og partneren din kan ha glede av sammen).
 • Omgi deg med kjære.
 • Prøv å besøke partneren din så ofte som mulig .
 • Sett opp spesielle? Datekvelder? med partneren din hvor du gjør noe over telefonen.
 • Videochat med partneren din minst en gang i uken.
 • SMS og ring partneren din (ikke overdrevent).
 • Kommuniser med dem om følelsene dine og prøv å finne en løsning.
 • Send hverandre spesielle gaver, som dikt, kjærlighetsbrev, og kanskje smykker, t-skjorter, krus eller andre søte gaver.
 • Finn en klasse du kan være interessert i.
 • Skaff deg en jobb hvis du ikke allerede har en. Eller bytt karriere hvis du kjeder deg.
 • Lær noe nytt.
 • Hold bilder av deg og partneren din i nærheten , for eksempel på telefonen eller i rammer rundt i huset.
 • Sett en nedtelling på telefonen til neste gang du vil se dem, så du har noe å se frem til med en visuell.

Kan et langdistanseekteskap fungere?

langdistanse ekteskap fungerer visning

Det enkle svaret på dette spørsmålet er ja, et langdistanseekteskap kan fungere. Betyr det at det blir lett?

Nei.

Betyr det at det blir gøy?

Nei, men det kan fungere hvis dere to virkelig prøver og er fullstendig hengivne til forholdet.

Det som er viktig å gjøre er å huske på at du sa «jeg gjør det?» for en grunn. Enten du visste at de måtte flytte eller ikke, er dere forpliktet til hverandre og bør forbli forpliktet uansett hvor langt det er.

Husk også at hvert ekteskap har sine oppturer og nedturer. Noen ekteskap vil reise seg for å overvinne utfordringene, mens andre vil falle fra hverandre . Det er opp til de to personene i forholdet å bestemme om de vil tåle tidens tann eller ikke gå i stykker som glass.

Langdistanseekteskap med baby

Langdistanseekteskap er unektelig utfordrende, men når du legger til en baby i forholdet, blir ting enda vanskeligere . Tenk deg å prøve å ta vare på en liten, egentlig som aleneforelder mens den andre forelderen er langt unna?

Det er ingen tvil om at et langdistanseekteskap med en baby kommer til å være en av de største utfordringene en person kan møte når det kommer til forhold. Så hva er disse problemene, og hvordan kan du fikse dem?

Gjør alt alene

gjør alt alene baby ldm

Hvis du er den eneste forelderen i husholdningen, har du åpenbart ikke noe annet valg enn å gjøre alt på egenhånd. Fra bleieskift til å mate babyen, til å rydde hele huset og lage middag, du gjør alt .

Dette blir en ganske overveldende situasjon for den forelderen som er hjemme med babyen mens den andre forelderen bor langt unna. Det kan være vanskelig å takle en så stor utfordring, men heldigvis er det noen ting du kan gjøre:

 • Gi uttrykk for stresset til partneren din . Ring dem ofte så du kan «losse av», og forhåpentligvis kan den andre forelderen roe deg ned og oppmuntre deg til at dette ikke vil være en evig situasjon.
 • Få litt hjelp fra venner og familiemedlemmer. Mesteparten av tiden er bestevenner, mødre, tanter og bestemor villige til å hjelpe en nybakt mor som er alene med en helt ny baby. Ring dine kjære når du trenger hjelp eller bare en times pause!
 • Vær positiv. Dette kan være vanskelig når du står overfor en stor utfordring som dette, men husk alltid at langdistanseekteskapet bare er midlertidig og partneren din kommer snart tilbake, selv om det bare er for et besøk.

Den andre forelderen savner alt

Et første ord, et første skritt og et første smil er alle store milepæler for en baby; og partneren din vil sannsynligvis savne nesten alle av dem . Dette kan være utrolig opprørende for begge foreldrene, så hvordan kan du takle ting som dette?

 • Videochat med partneren din hvis du kan. I det sekundet babyen begynner å gå, ring dem slik at de også kan nyte de første trinnene. Det vil ikke være det samme som å se det personlig, men det hjelper definitivt!
 • Ta opp milepælene og send til partneren din hvis de ikke kan videochatte for øyeblikket. På den måten får de fortsatt se noen av babyens «første».
video tchat baby foreldre ldm

Rutiner blir ødelagt når den andre forelderen kommer

Når det bare er en forelder og deres baby, etableres det raskt en rutine. Dessverre når den andre forelderen kommer på besøk eller flytter hjem permanent, kan rutinen bli rotete – noe som betyr en veldig opprørt baby og en enda mer stresset foreldre .

Den beste løsningen på dette spesielle problemet er å la den andre forelderen vite hva den eksakte rutinen er før de går gjennom døren.

Det kommer fortsatt til å bli litt forvirret ettersom babyen gleder seg til å se den andre forelderen og ønsker å tilbringe tid med dem, men hvis rutinen stort sett forblir den samme, burde det ikke være et for stort problem.

Foreldre sliter med å finne tid til hverandre

En baby tar nesten hele tiden din: Tross alt er de avhengige av deg for alt! Når det er sagt, kan det være lett å miste tid til å tilbringe med partneren din, og de små tingene som ?datekveld? over Skype kan bli en saga blott.

Dette kan til slutt forårsake et problem i langdistanseekteskapet ettersom forelderen med babyen blir mer stresset og forelderen uten babyen føler seg ensom og kastet til siden.

Det beste du kan gjøre er å prøve å kommunisere så mye som mulig . La den andre forelderen vite hvor opptatt du er med babyen, men at du fortsatt vil få tid til dem. De skal ha full forståelse for situasjonen, og alt blir mye bedre når den andre forelderen kommer på besøk/flytter inn igjen.

formidle som mulig ldm-syn

Andre foreldre knytter seg ikke til ny baby

Dette kan også være tøft. Som forelder med babyen får du alt av en-til-en-tiden når det er viktigst. Den andre forelderen, på den annen side, sitter fast milevis unna gledesbunten sin, og de får ikke bindingstid .

Det kan være veldig opprørende for begge foreldrene, siden de begge ønsker å knytte bånd til sin nyfødte. Noen måter å sørge for at de fortsatt har et bånd på er å gjøre følgende:

 • Rikelig med videochatter mellom baby og andre foreldre er avgjørende. Selv om babyen ikke vil være i stand til å snakke med den andre forelderen, vil de fortsatt se hverandre og babyen vil kunne gjenkjenne den andre forelderen.
 • Send videoer og bilder av babyen til den andre forelderen. De ønsker å se alt som skjer med barnet deres like mye som deg, så ikke glem å oppdatere ofte.
 • Prøv å besøke så mye som mulig , enten du tar med babyen for å se den andre forelderen eller den andre forelderen kommer på besøk. Prøv å sette opp disse møtene slik at babyen kan bli mer kjent med den andre forelderen når de blir eldre.

Hvordan unngå langdistanseskilsmisse når alt faller fra hverandre

unngå skilsmisse langdistanse forhold visning

Et stort spørsmål du kan ha når det kommer til et langdistanseekteskap er hvordan du kan redde det; og hvis du er i en slik knipe, kan det være helt overveldende.

Det er ikke slik at du bare kan gå bort til partneren din og gi dem en klem og snakke ut ansikt til ansikt, så hvordan kan du redde et langdistanseekteskap når alt faller fra hverandre?

Det hele kommer ned til grunnlaget for hele langdistanseforholdet. Her er noen ting du kan gjøre raskt når du føler at forholdet ditt er fortvilet:

Prøv å besøke dem så snart som mulig

Som oftest oppstår snakket om skilsmisse etter en veldig lang periode uten å ha sett hverandre. Dette er på grunn av det faktum at ja, folk blir ensomme, og de begynner å føle seg uønsket. Løs dette ved å besøke partneren din så snart som mulig, hvis du kan.

Snakk ut

Hva er problemet, forresten? Mangel på kommunikasjon er en sikker måte å oppløse et forhold, spesielt et ekteskap. Du må sette deg ned og ta en seriøs prat med partneren din. Sørg for at dette enten gjøres ansikt til ansikt eller over telefon. Prøv aldri å løse problemer gjennom tekstmeldinger!

Gi hverandre litt plass

Dette kan høres motintuitivt ut, men noen ganger trenger folk bare sin egen plass til å lene seg tilbake og «tenke». Dette betyr ikke at du skal slutte å snakke helt, men å la hverandre være i fred en liten stund kan noen ganger gjøre susen .

Lytte

Det beste du kan gjøre for å redde et ekteskap er å virkelig lytte til hva som skjer med den andre personen. Dette viser at du bryr deg om følelsene deres, men viser også at du ønsker å hjelpe med å fikse problemet.

Stol på hverandre

Et annet stort problem som kan føre til skilsmisse er mangel på tillit. (Og la meg fortelle deg dette, hvis du ikke har tillit til å gå inn i ekteskapet, bør du ikke gifte deg ennå). Hvis du allerede er gift og ikke stoler på partneren din, kan det hende du må gå på en eller annen form for terapi eller ha noen alvorlige lange diskusjoner.

Ikke få panikk

Det kan være vanskelig når du føler at ekteskapet ditt faller fra hverandre, men panikk vil bare føre til potensielle problemer. Du kan bli trengende, engstelig eller tro at partneren din ikke har noe godt (når de virkelig er lojale). Slappe av. Ta et dypt pust og ta det ett skritt om gangen .

Snakk med en profesjonell

Bare fordi du er langt fra hverandre betyr ikke det at en ekteskapsrådgiver ikke kan være til nytte for deg. Noen ganger trenger du en tredjepart til å gå inn og virkelig hjelpe med de store problemene du rett og slett ikke klarer å fikse på egen hånd.

Hvordan overleve langdistanseekteskap

Å være bortsett fra personen du elsker er vanskelig, men du kan gjøre ting litt enklere ved å gjøre de riktige tingene . Her er noen enkle måter å overleve gjennom et langdistanseekteskap:

Angi en sluttdato

sette sluttdato langdistanse ekteskap

Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er å ha en sluttdato for langdistanseproblemene dine . Sluttdatoen er noe du kan se frem til. Det vil minne deg på at du og kjæresten din ikke vil være fra hverandre for alltid ; det er bare for tiden .

En flott måte å sikre at du husker sluttdatoen er å legge til en nedtelling på telefonen din! Det er mange flotte apper som lar deg plassere nedtellingen rett på startskjermen, slik at du kan bli påminnet daglig.

Sluttdatoen vil holde deg sterk og selvsikker mens du er atskilt fra din betydelige andre. Når du føler deg ensom og opprørt, kan du bare ta en titt på sluttdatoen på telefonen din til å ikke bli motløs, og ha håp i stedet.

Hold deg opptatt

Det er ingenting verre enn å sitte hjemme og stirre på veggen og vente på at partneren din skal komme tilbake. Ikke bare er dette kjedelig , men det vil også få tiden til å gå veldig sakte.

For å sikre at du ikke blir sittende fast i et spor mens du venter på din ektefelle, hold deg opptatt. Det er mange forskjellige aktiviteter og ting du kan gjøre mens du venter, inkludert å prøve noen nye klasser, lære nye ting, trene, jobbe eller gå på skole . Mulighetene er nesten ubegrensede!

En annen måte å holde seg opptatt er å kontakte venner og familiemedlemmer for å komme seg ut og ha det gøy.

Dette kan bety å gå ut på middag og drikke med venninnene dine, eller besøke bestemoren din og hjelpe henne med å vanne plantene sine. Bare å være rundt kjære vil holde deg opptatt og glad mens du venter.

Hold dem i nærheten

kepp dem nærliggende langdistanse forhold visning

Hvordan holder du din kjære i nærheten når de er i en annen stat, eller til og med et annet land?

Hva jeg mener med? holde dem i nærheten? er å sørge for at du har bildet deres på mange steder, spesielt bildene av dere to sammen . Å se ansiktet deres ofte vil minne deg på hvor mye du elsker dem, og gi deg styrke til å fortsette.

Du kan også sørge for at de holder seg ?i nærheten? ved å ha videochatter minst en gang i uken. Dette vil gi deg like mye ?nesten fysisk kontakt? du kan motta, og er en svært viktig del av et sunt langdistanseforhold.

Prøv og planlegg besøk så mye du kan . Dette er en fin måte å styrke forholdet ditt på og gi deg litt fysisk og følelsesmessig forbindelse for å trekke deg gjennom de neste månedene. Planlegg spesielle turer, aktiviteter og romantiske datekvelder for å se deg gjennom hvert besøk.

Hvordan holde langdistanseekteskap i live og unngå utroskap

Selv om du er din ektefelle, er strammere enn noen gang og har et vakkert forhold som aldri har vært full av sjalusi eller til og med tanken på at noen er en juksemaker, kan det å være fra hverandre så lenge bringe disse følelsene opp. Faktisk er juks en av de største bekymringene folk har når de er langt unna hverandre .

Så hvordan kan du sørge for at ekteskapet ditt holder seg i live og at ingen blir fristet til å jukse? Det er faktisk noen enkle ting du kan gjøre for å holde ekteskapet krydret:

Send noen sexy bilder

Det er ingenting som å ta en titt på personen du elsker i et sexy antrekk, kombinert med en sensuell positur. Ikke send disse for ofte; la det være en veldig hyggelig overraskelse en gang i blant.

Bli frekk over telefonen

Har du noen gang hørt om telefonsex ? Det er en fin måte å engasjere seg i en slags X vurdert aktivitet uten å være ved siden av hverandre.

X vurdert videochatter

Ta det et skritt videre (hvis du ikke er for sjenert) og bli opptatt med videochat . Dette er en sikker måte å holde flammen i gang i ekteskapet ditt!

Lytt til hverandre

Ikke alt trenger å være seksuelt for å holde en person lojal. Ved å bare lytte til partneren din og være der for dem under oppturer og nedturer og alt i mellom vil holde dem glade og sterke med partneren sin.

Vær romantisk

Det er ingenting som er som et romantisk brev eller en liten gave som viser at du bryr deg.

For å si det enkelt, en god kombinasjon av seksuell kjemi og følelsesmessig forbindelse er nødvendig for å holde liv i et langdistanseekteskap, så sørg for at du gjør begge deler .

holde liv i langdistanse ekteskap

Konklusjon

Et langdistanseekteskap kan være veldig tøft, men det kan også være en vakker ting hvis dere to er fullt engasjerte og klare til å ta utfordringen.

Bare husk å kommunisere ofte og besøk så mye som mulig og forholdet skal blomstre. Ikke glem å alltid ha en sluttdato!

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *