Lovense Dolce anmeldelse: Better than the Lush 3?! (Tidligere Quake)

lovense dolce anmeldelse

Først av alt, stor takk til Lovense for å sende meg deres splitter nye Dolce Bluetooth Adjustable Dual Vibrator for å anmelde!

(Oppdatering: Ved utgivelsen ble dette produktet kalt Quake , men det endret seg kort tid etter. Det forklarer hvorfor alle bildene nedenfor refererer til Lovense Dolce. Og bare for å bekrefte, ja, det er nøyaktig samme produkt.)

For å være ærlig eier jeg allerede et halvt dusin Lovense-leker, og alle er godt laget og så seksuelt opphissende å bruke. Jeg hadde så høye forhåpninger til deres Dolce, og jeg ble ikke skuffet!

Dolces beste funksjon er at jeg kunne justere den slik jeg ville. Jeg bøyde den mye og var alltid fornøyd med hvordan jeg får den til å nå og stimulere G-punktet og kliten min samtidig. Jeg kunne ikke gjort dette med andre sexleketøy med slik intensitet. Til og med noen kjøpte jeg fra Lovense!

Sjekk prisen

lovense quake box

Hva er Lovense Dolce?

Dolce er U-formet med en større ende for å gå inn i en vagina og vibrere mot en persons G-punkt. Den andre enden er lengre og tynnere og er for bruk på klitoris. Kontrollene er også innebygd i den mindre delen.

Den er dekket av ikke-reaktiv lys rosa silikon som er behagelig å bruke. På G-punktenden er et lite, kruset område for å hjelpe hvordan det stimulerer, og det andre er også strukturert for å glede klitoris.

I likhet med produkter fra Lovense, ser det ikke helt ut som du tror et sexleketøy ville være. Du kan utelate det, og folk ville ikke innse at det er hva det er.

Utsiden av Dolce har noe jeg ønsker å ha dem Lovense endre. Kontrollene på den større enden av Dolce har samme farge og som leketøyet og har en tendens til å gli inn. Et par ganger måtte jeg slå på lysene for å se hvilken knapp som var hvilken.

Etter noen timer med Dolce lærte jeg å skille dem fra hverandre ved berøring, så jeg antar at det ikke er en stor sak. Men Dolce er mye lettere å kontrollere med Lovense Remote -appen, så jeg brukte den mesteparten av tiden.

Dolces midtdel er ekstremt bøyelig. Men i heftet som følger med står det at du ikke skal rette det helt ut, så det gjorde jeg ikke. Du bør ikke så godt som bruksanvisningen dette vil ødelegge Dolce.

Da jeg brukte det, følte jeg med en gang at det var et underholdende leketøy. Før Dolce var de jeg spilte med noen ganger frustrerende, da jeg mange ganger måtte slite for å holde dem på plass.

Leker bygget for å vibrere på to forskjellige steder på en persons kropp, som Lovenses Lush 3 , var ekstra vanskelige, så jeg var glad for hvor bøyelig Dolce var. Jeg kunne komfortabelt plassere G-punktet for første gang og trenger ikke å flytte det for å sette den andre enden på klitoris.

De to vibrerende delene sammen lar meg også få ekstra gode separate orgasmer og en kombinert en ved mer enn én anledning. Lovense Dolce er nå mitt favoritt sexleketøy å bruke alene eller sammen med en partner.

Det var også fantastisk, da jeg ved å bøye eller rotere Dolce-en la meg lette på hvor mye klitorisenden vibrerte mot meg hvis den ble for intens. Eller, hvis jeg ville, var jeg fri til å justere den for å få mer kontakt når jeg ønsket ytterligere stimulering.

skjelv av lovense

Hvorfor Lovense Dolce er så morsomt å leke med…

Dolce har to motorer, en innebygd i hver ende, slik at du kan justere den ene eller den andre slik du vil. Begge har åtte forskjellige vibrasjoner du kan velge med sexleketøyets kontroller. På den måten kan du justere den ene eller den andre slik du vil. Det er enklere med Lovense Remote-smarttelefonappen, så jeg synes du bør prøve å bruke den så ofte som mulig.

Å installere Lovense Remote på telefonen min var ikke vanskelig i det hele tatt, og det var enklere enn det å koble den til Lovense Dolce. Alt jeg trengte å gjøre for å koble min Dolce til appen var å trykke på plusstegnet øverst i appen og deretter ?Legg til leketøy,? og alt var klart til bruk.

Appen har en rosa og blå sirkel som styrer motorene. Hvis jeg beveget meg enten opp eller ned, reagerte vibratoren i hver ende av Dolce.

Ved å leke med appen fikk jeg raskt motorene til å gjenta vibrasjonene i det uendelige i en sløyfe eller sløyfe eller bare et øyeblikk. Hvis jeg logget på Lovense fra innsiden av appen, kunne jeg lagre alle mønstre jeg laget. Denne delen av appen lar meg også se hva andre har laget, og hvis jeg likte det, kunne jeg laste det ned og bruke det så mye jeg ville.

Å leke med musikkdelen av appen var også mye moro. Jeg måtte bare velge en sang, og den begynte umiddelbart å spille mens Dolce-en vibrerte rett sammen med den!

Jeg fikk en venn til å hjelpe meg med å prøve Lovense Remote Long Distance-funksjonen. For å sette det opp, må du logge på Lovense og deretter se etter partnerens brukernavn.

Hvis de ikke har en, må de registrere seg først. Når de gjør det, er det lett å få kontakt med dem for å la deg kontrollere Lovense sexleketøy, eller de kan gjøre det samme med hvilken som helst av dine.

Etter å ha lekt med denne funksjonen og nyt hvert minutt av den, bestemte vi oss for å gjøre den til en vanlig ting. Jeg sjekket med noen venner og partnere som jeg pleide å leke med, men som nå bor for langt unna, og alle sa at dette hørtes morsomt ut også.

Jeg gleder meg til å se hvilke spill vi alle kan finne på. Jeg ba alle skaffe seg en Lovense-leke så snart de kunne, slik at vi kan komme i gang!

Kontrollere et Lovense jordskjelv

Den øverste knappen på Dolce slår G-punkt-delen av Dolce på eller av og lar deg velge hvilken som helst av dens forhåndsutstyrte vibrasjoner.

Bunnen kontrollerer klitoris-delen av Dolce og kan også gå gjennom dens innebygde innstillinger. Du kan bruke begge motorene sammen eller fra hverandre, som du kan når du kontrollerer dem med Lovense Remote.

Jeg var for hard og klaget på at Dolce-knappene har samme farge. Jeg ble vant til dem etter en stund, noe som hjalp mye ettersom hver knapp har forskjellig tekstur.

Lovense Remote er fortsatt bedre for å betjene Dolce. Det er flere ting du kan gjøre med det, og er mindre vanskelig å bruke enn å venne seg til sexleketøyets innebygde knapper.

Hvis du ikke har en smarttelefon, har Lovense en Apple eller PC stasjonær datamaskinversjon som fungerer like bra.

Bluetooth Justerbar Dual Vibrator

Om Lovense Dolces målinger

Leken er nærmere syv tommer fra den ene enden til den andre. Den klitorisstimulerende enden er én tomme høy og en tomme og en kvart bred. G-punktsdelen er halvannen tomme hele veien rundt.

Dolce er veldig lett, så du kan legge den i en pose og bære den rundt uten problemer. Heftet sier det er 146 gram, men det føles mindre enn det.

Hvordan lade Lovense Dolce

Sexleketøyet kommer med en ganske kort strømkabel som kobles til en USB-lader og Dolce. Jeg hadde ingen problemer med å bruke en ekstra Apple-en jeg hadde liggende.

Måten kabelen magnetisk festes til Dolce er veldig godt bygget og holdt seg koblet til kabelen selv om jeg ved et uhell flyttet den. Du bør ikke gjøre dette for mye da det kan løsne, men du trenger ikke være overdrevent skånsomt med det.

Dolce tok meg sytti minutter å lade. Da det var ferdig brukte jeg det nonstop i to timer. Det er imponerende og mer enn nok tid til at alle kan like å leke med det. Hvis du ikke vil bruke den umiddelbart, vil Dolce forbli ladet i 240 timer!

Rengjøring og stell av Lovense Dolce

Alle sexleketøyene til Lovense er ikke vanskelige å rengjøre. Du kan bestille en spesiell løsning for å gjøre det, men mesteparten av tiden bruker jeg varmt vann fra springen med en pumpe med antibakteriell såpe.

Du må bruke en lofri klut for å tørke Dolce fordi silikonhuden tiltrekker seg støv og kattehår. Dolce kommer med en høykvalitets oppbevaringspose du bør bruke da den holder den ren til du er klar til å bruke den.

lovense quake unboxing

Hva er inkludert i en Lovense Dolce

Dette Lovense sexleketøyet er pakket med en pose for å ha det i, en magnetisk kabel for lading, en hurtigstartguide og en lengre brukerveiledning.

Heftene er svært informative og svarer på spørsmål om bruk eller stell av Dolce.

Dolce-boksen er solid og ser behagelig ut. Det er det samme for alle Lovense-sexleketøyene jeg har, så jeg oppbevarer dem i originalemballasjen og i de medfølgende posene mesteparten av tiden.

Fordeler med Lovense Dolce

  • Lovense lager utmerkede sexleketøy og Dolce er en av deres beste
  • Som Lush 3 men med 2 motorer!
  • Justerbar som ingen annen leke
  • Ideell for å nå noens G-punkt og klitoris på samme tid
  • Anbefales på det sterkeste for alle som ønsker et enkelt og morsomt sexleketøy
  • Lovense Remote er utmerket for å kontrollere Dolce

Ulemper med Lovense Dolce

  • Ikke rett det ut, da det vil ødelegge leken
  • Kontroller på Dolce kan være vanskelig å se i mørket, så bruk Lovense-fjernkontrollen når du kan
lovense skjelv

Dommen

Av alle sexleketøyene jeg har, er de jeg bruker mest fra Lovense. Dette er grunnen til at jeg visste at deres Dolce ville være like hyggelig som de andre jeg har blitt glad i. Men jeg var ikke klar over at det ville være mitt favoritt sexleketøy fra Lovense.

Dolce er et fint laget produkt med så mange utmerkede funksjoner å skryte av. Lovense gjør den justerbar er det jeg vil komplimentere dem mest om. Ved å bruke Dolce gjorde jeg små justeringer som å trekke den vibrerende klitorisenden bort fra meg når den ble for intens eller gjøre den mer ved å bruke litt kraft på den.

Det beste av alt er at du kan forme Dolce slik at den passer til kroppens konturer. Jeg kjemper ofte med leker som sier at de skal være komfortable når de ikke er det.

Dolceen gjør dette veldig bra, og jeg var alltid avslappet når jeg lekte med den og kunne konsentrere meg om hvor bra den føltes og ikke føle meg distrahert av å prøve å holde den på plass.

Lovense har overgått seg selv med Dolce , og jeg anbefaler deg å kjøpe en når den kommer ut. Jeg tror du vil få mye glede av å leke med det og kanskje tenke på det som ditt nye favoritt sexleketøy som jeg gjør!

Sjekk prisen

– Beth Greenwood

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *