Lovense Edge 2 anmeldelse: Det er en ny sheriff i byen?!

lovense-edge-2-review

Visste du at salget av prostatamassasjeapparater har økt med 56 %? Prostata melking treffer mainstream! Og det er på tide også.

Å massere prostata føles veldig, veldig bra. Noen menn kan til og med få orgasme gjennom prostatastimulering på egen hånd, og mange sier til og med at det er en mye mer intens og behagelig opplevelse enn en vanlig orgasme. Av alle prostatamassasjeapparatene på markedet akkurat nå, har Lovense Edge 2 en skikkelig buzz rundt seg.

Så la oss ta en titt på om den lever opp til hypen eller ikke. Les videre for vår Lovense Edge 2- anmeldelse.

Sjekk prisen

Hva er Lovense Edge 2?

justerbar prostata massasjeapparat

Lovense Edge 2 er en oppdatert versjon av Edge. Hvis du har brukt Edge før, vet du at det er en håndfri prostatamassasjeapparat som kan styres ved hjelp av en app. Lovense har finjustert Edge 2 for å ha noen tilleggsfunksjoner for å gi deg en enda bedre opplevelse enn med den originale Edge.

Det finnes andre håndfrie prostatamassasjeapparater der ute, men det unike salgsargumentet til Edge og Edge 2 er at de er justerbare . Ingen manns anatomi er identisk med den neste, og det kan være ganske utfordrende å finne p-punktet. Med Edge 2 kan hodet til massasjeapparatet flyttes for å ta hensyn til hvor enn prostataen din befinner seg.

Siden Edge 2 kommer fra Lovense, kan du forvente en god programvareintegrasjon. Akkurat som med alle Lovense-produktene kan du bruke Lovense-appen til å kontrollere Edge 2 på alle slags morsomme og nye måter (men mer om det senere!). Edge 2 kan kontrolleres av partneren din, er håndfri og kan brukes til diskret lek utendørs.

Lovense Edge 2 – detaljene

Grunnleggende funksjoner

Lovense Edge 2 er en prostatamassasjeapparat med en arm som strekker seg innover for å massere prostata og en annen arm som klemmer seg rundt kroppen for å nå perineum. Begge endene av Edge 2 vibrerer slik at du kan få intern og ekstern stimulering samtidig, noe som er en funksjon du ikke finner hos alle prostatabehandlere på noen måte.

Prostataarmen har en større pære enn den originale Edge for å hjelpe den med å holde seg på plass, og du kan vinkle den forover eller bakover slik at du kan finne akkurat det rette stedet for deg. Du kan være bekymret for at den er for justerbar og at den flytter seg bort fra posisjonen, men du trenger ikke å være det.

Den er faktisk ganske stiv , og du må bruke en god del kraft for å flytte den. Så når du først har fått den på rett plass, forblir den akkurat der.

Størrelse

 • 4,89 tommer fra toppen av prostataarmen til ytterkanten av perineumarmen
 • 3,59 tommer innsettbar lengde
 • 1,38 tommer på den bredeste delen av den innsettbare pæren
lovense edge firmwareoppdatering

Den innsettbare armen til Lovense Edge 2 er spesielt designet for å holde seg på plass. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å bruke Edge 2 til diskret offentlig lek. Den forstørrede pæren i enden og den lange smale lengden på den innstikkbare armen er det som hjelper til med å holde den i ro.

Den forstørrede pæren kan være ganske skremmende i begynnelsen , og den kan være ganske vanskelig å sette inn for noen mennesker, i hvert fall de første gangene de bruker den. Silikonmaterialet er mykt, noe som gjør den store størrelsen lettere å håndtere (med riktig mengde glidemiddel!).

App funksjoner

Noe av det beste med å kjøpe fra Lovense er appintegrasjonen deres. Du trenger ikke å fikle med noen knapper på selve Edge 2. I stedet kontrollerer du alt ved å bruke Lovense-appen .

Den fungerer via en Bluetooth-tilkobling fra appen til Edge 2. Dette er flott fordi det betyr at du kan få Edge 2 på plass og du kan bruke den helt håndfri.

Hvis partneren din laster ned appen til telefonen sin, kan de kontrollere Edge 2 selv. De kan gjøre dette ved hjelp av Bluetooth også, så lenge de er nær nok til deg, eller de kan bruke WiFi til å kontrollere det fra absolutt hvor som helst (via Bluetooth på telefonen). Dette er perfekt for å bruke Edge 2 til å delta i en rekke leker med partneren din, og du kan virkelig blande det sammen!

Område

Hvis du håper å bruke Lovense Edge 2 for å ha det gøy med partneren din personlig, så kommer du til å være bekymret for rekkevidden. Det varierer avhengig av om du sitter eller står og om partneren din er foran eller bak deg. Edge 2 har en oppdatert antenne på en litt annen plassering enn den originale Edge for å forbedre dette aspektet av den.

Stående (Bluetooth)

 • bakfra – opptil 20 fot
 • forfra – variabel

Sittende (Bluetooth)

 • 5-10 fot fra alle vinkler

Langdistanse (WiFi)

 • ubegrenset

Lovense er på forhånd om at rekkevidden kan variere fra noen vinkler , og hvis tilkoblingen faller inn og ut når du er midt i å ha det gøy, kan dette være frustrerende. Hvis du har den satt opp med WiFi-tilkoblingen til partnerens telefon, trenger du ikke å bekymre deg for rekkevidde i det hele tatt fordi den virkelig er ubegrenset.

Vibrasjonskontroll

lovense kantmønstre

Det er her appintegrasjonen blir veldig morsom. Med mange prostatamassasjeapparater kan du slå den av eller på, og du kan stille inn vibrasjonene til å være myke eller kraftige . Men med Lovense-appen kan du kontrollere vibrasjonene til et nivå som er så fint at du sannsynligvis ikke vil skrape overflaten på lenge.

Her er hva du kan gjøre:

 • Få tilgang til et enormt bibliotek med vibrasjonsmønstre, hvorav noen er laget av andre brukere
 • Synkroniser vibrasjonene til din egen musikk
 • Trykk-og-skyv-fjernkontroll for å kontrollere vibrasjonene eller en tradisjonell fjernkontroll
 • 3 nivåer av vibrasjonsintensitet – lav, middels og høy
 • Kontroller prostata og perineum vibrasjoner separat
 • Lag og lagre dine egne vibrasjonsmønstre

Alle disse alternativene kan brukes av partneren din til å kontrollere Edge 2 på akkurat den måten de ønsker. Det kan ta litt lek før du finner akkurat den typen vibrasjonsmønstre og intensitet som fungerer for deg. Det høyeste nivået til Edge 2 regnes som «ekstremt kraftig»?? og for noen kan dette bli for mye, spesielt når du først begynner å bruke det.

Batteritid

Batteriet varer fra 1 til 1,7 timer ved kontinuerlig bruk. Selvfølgelig, hvis du har vibrasjonene satt til det kraftigste nivået, vil det ikke vare så lenge som om du har dem på et lavere nivå. Det tar rundt 1,5 time før den er fulladet.

Kan Lovense Edge 2 brukes til diskret offentlig lek?

Lovense annonserer Edge 2 som «whisper quiet», og hvis du planlegger å bruke den til offentlig spilling, er det åpenbart viktig at den virkelig er så stille som de sier. Dette er en slags gråsone med Edge 2. På sitt høyeste nivå føler mange brukere at det er høyt nok til å bli merkbart, spesielt på et rolig sted.

Men det blir roligere når du går ned til de lavere nivåene av vibrasjonsnivåer. Det ville absolutt vært verdt å prøve det hjemme før du begir deg ut for å se om lydnivåene er noe du ville vært komfortabel med å bruke offentlig.

lovense edge feilsøking

Måten den sitter tett på kroppen din gjør at den er diskret nok til å ha på seg offentlig uten at noen kan se at den er der. Noen brukere føler at den er for klumpete til å ha på seg komfortabelt offentlig, men den kan faktisk ikke sees gjennom klærne dine. Den kan føles klumpete når den settes inn på grunn av hvor stor pæren er, og du må kanskje endre hvordan du beveger deg for å føle deg komfortabel.

Hva er i boksen?

 • Lovense Edge 2
 • USB-ladekabel – den kobles til Edge 2 med en magnetisk tilkobling for enkelhets skyld
 • Brukermanual
 • Hurtig oppsettguide
 • Oppbevaringspose

Lovense Edge 2 – det gode og det dårlige

Fordeler

 • stor mengde vibrasjonskontroll
 • kan brukes på egen hånd, med partneren din personlig, eller med partneren din på lang avstand
 • justerbar prostataarm betyr at omtrent alle kan finne p-punktet sitt
 • forblir inne og flytter seg ikke rundt
 • doble vibratorer for å stimulere perineum samtidig som prostata
 • vanntett

Ulemper

 • kan være for høy til å brukes offentlig, spesielt når den er satt til høyeste vibrasjonsstyrke
 • kan være vanskelig å sette inn og ta ut igjen på grunn av den store pæren
 • Bluetooth-rekkevidden kan variere avhengig av hvor partneren din er sammenlignet med deg

Lovense Edge 2 anmeldelse – dommen

Så er Lovense Edge 2 verdt sprøytenarkoman? Totalt sett er det virkelig det. Muligheten til å bruke den håndfri på egen hånd og sammen med partneren din (hvor enn de er!), det faktum at du kan justere den fullt ut for å passe til din egen anatomi, og mengden kontroll du har over vibrasjonene tar denne prostatamassasjen. til et annet nivå enn mange av de andre lignende produktene på markedet.

Enten du er en nybegynner med prostatamassasjeapparater eller om du er en proff som leter etter noe som tar moroa enda høyere, er Lovense Edge 2 et verdig tillegg til handlelisten din.

Sjekk prisen

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *