Lovense Hyphy anmeldelse: Den beste høyfrekvente vibratoren?

lovense hyphy anmeldelse

Fordi jeg finner dem for mye til at jeg kan håndtere, eller noen ganger ikke nok, har jeg ikke mange klitorisleker. Så jeg bruker vanligvis fingrene og så noe som et penetrerende leketøy.

Men jeg har ombestemt meg etter å ha kjøpt den nye Hyphy Dual-End High-Frequency Vibrator fra Lovense, siden det er det beste klitostimulerende leketøyet jeg noen gang har brukt, og det gjør også underverker for G-punktsarousal.

Sjekk prisen

Hvordan Hyphy ser ut

hyphy

Hyphy er på en måte bananformet, med den ene enden som kan settes inn for G-punktslek, mens den andre smalner til en liten, rund spiss for bruk på klitoris.

På toppen er knappene for å øke eller senke vibrasjonene og velge hvilken av de fire forhåndsinnstilte vibrasjonstypene du vil bruke. Siden Hyphy har en motor for hver ende, fant jeg den veldig kraftig på alle de riktige måtene.

Dette er grunnen til at jeg likte det, og hvorfor jeg ikke har likt andre klitorisleker, siden jeg lett kunne endre frekvensene? Og når jeg ville ha kraftigere eller mindre, var det enkelt å justere. Den har også to små ekstra tips til klitorisdelen, og en av dem er som en tunge, og da jeg tok den på og skrudde på klitorisdelen av Hyphyen, føltes den veldig som en rask tunge.

Det andre ekstra tipset er litt som en liten gaffel, og ifølge Lovense-nettstedet er det for nippellek. Jeg prøvde den og likte den veldig godt fordi jeg kunne passe den rundt en av mine eller bruke den direkte og syntes den var veldig opphissende og stimulerende.

Hyphy kommer i et buet etui med et klart lokk for å holde den inne og lagre de to ekstra tuppene. Du kan også lade den, som den er i utgaven, ved å bruke magnetkabelen som leketøyet følger med. Jeg liker denne funksjonen fordi den holder Hyphy pen og ren og forhindrer at ladekabelen blir slått løs.

Hyphys hovedtrekk

lovense hyphy tips

Lovense’s Hyphy er veldig behagelig å holde. Jeg følte meg aldri klosset mens jeg brukte den, og når jeg brukte begge ender, hadde jeg ingen problemer med å få den i en posisjon der den føltes best.

Den kommer med tre effektnivåer for den klitstimulerende delen og G-punktet. Og den har fire unike mønstre innebygd, som jeg likte siden det føltes som om Lovense visste hva de gjorde da de programmerte dem.

Hyphy fungerer veldig bra med Lovense Remote -appen, og det var uanstrengt å koble til, og etter at det gjorde det mye perfekt for å kontrollere leken. Med den kunne jeg justere hvor kraftig den vibrerte, og hvis jeg ville, kunne jeg lage mine egne mønstre eller prøve de andre har laget og lastet opp.

Dekselet er solid og av høy kvalitet, så jeg var aldri bekymret for at det kunne gå i stykker, og som sagt synes jeg Lovense er fantastisk for å lage det slik at jeg kunne lade Hyphy mens den var i den. Dekselet er også pent designet, så jeg vil aldri forlegge de to ekstra tipsene.

https://www.youtube.com/watch?v=Vvmd9GBURxM

Hvor stor er Hyphy?

lovense hyphy størrelse

Lengden på leken er 8,5 tommer, og enden som går inn i en vagina for G-punktstimulering er 4,53 av det. Det er også den tykkeste delen av Hyphy på 1,38 tommer. Den klitorisvibrerende spissen er 0,24, og den smaleste leken får i midten er 1,02 tommer.

Leken veier 125,4 gram, og den er laget av ABS-plast/Body-Safe Silikon, og den føles vellaget og føles aldri for kald eller varm uansett hvor lenge jeg har brukt den og eller hvor mange timer jeg har oppbevart den i oppbevaringsvesken. .

Lader Hyphy

Lovense sier at du bør lade Hyphy’s Li-Ion oppladbare batteri i 75 minutter før du spiller med det. Etter at den er ladet, kan du bruke den i 310 minutter, eller du kan holde den klar i standby i 120 timer.

Siden jeg liker å bruke et sexleketøy lenge, var jeg først bekymret for at batteriet skulle gå tomt før jeg var ferdig med å leke med Hyphy. Men etter en og en halv time gikk det sterkt, så tro ikke at noen burde bekymre seg for at du blir høy og tørr. Med mindre du kanskje lar den gå eller noe sånt.

Hvordan Hyphy er pakket

hyphy unboxing

Som tilfellet er boksen Lovense brukt til Hyphy holdbar og ser bra ut. Selv om den har en spesiell bæreveske, er esken så attraktiv at jeg følte at jeg kunne bruke den til å holde Hyphy trygg og ren.

Hyphy kommer med etuiet, en magnetisk ladekabel, de to ekstra tipsene for den klitstimulerende enden, en hurtigoppsettsveiledning og leketøyets brukerhåndbok. Alt om leken og hvordan du setter den opp med Lovense Remote App er også på nettsiden deres, noe jeg synes er flott fordi det er lettere å lese og vil komme godt med hvis jeg tilfeldigvis mister papirene.

Hvis det skjer noe med leketøyet fordi det ikke ble bygget godt, har Lovense ett års garanti på det. Men jeg har aldri hatt noen problemer med noen av sexlekene deres, så jeg tror aldri Hyphy ville vært annerledes.

Bruk av Hyphy med Lovense Remote-appen

gjennomgå hyphy

Jeg har en gammel PC-datamaskin som ikke har Bluetooth, så jeg foretrekker versjonen av Lovense Remote App laget for smarttelefoner som min iPhone. Men hvis du har en mer oppdatert PC eller Apple stasjonær datamaskin, vil du sannsynligvis ikke ha noen problemer med å installere eller bruke den.

Det ser ut til at Lovense har gjort mange forbedringer i Lovense Remote-appen. Å få den til å fungere med en av sexlekene deres pleide å være litt vanskelig, men nå når jeg åpnet appen og så etter min nye Hyphy, fant den leken og koblet til den uten problemer.

Appen er nå mye mer attraktiv og enklere å bruke. Det tillot meg å endre hva jeg ville om hvor intenst Hyphy vibrerte, og jeg var i stand til å lage og beholde de mønstrene jeg skapte. Og hvis jeg ville, kunne jeg se hva andre brukere har satt sammen eller sende mitt eget til en venn eller dele det slik at andre kan prøve det selv.

En annen endring i appen er nå når du åpner den, musikken din er umiddelbart tilgjengelig for bruk med Hyphy eller andre Lovense-leker for å få dem til å vibrere sammen med favorittsangen din.

Hvis du har en sexpartner som bor noe annet i verden, kan du bruke appen til å få leketøyet deres til å svare på hva du enn gjør med Hyphy eller det samme når de bruker Lovense sexleketøyet. Jeg gjorde det med en venn som bor i England som har en Lovense Max 2 , og det fungerte veldig bra, selv om det var litt forsinkelser noen ganger, men ikke nok til at vi ikke hadde det bra med både leker og hver annen.

Rengjøring og vedlikehold av Hyphy

lovense hyphy høyfrekvent vibrator

Hyphy er lett å holde ren på grunn av det attraktive etuiet. Etter at du har brukt den, bør du alltid vaske den med noe som mild, antibakteriell oppvaskmiddel i varmt vann og bruke en lofri klut for å tørke den etterpå.

Silikondelene kan bli skadet hvis du bruker vann som er kokende varmt eller kommer fra noe annet enn badekaret eller dusjen.

Siden Hyphy er IPX7 vanntett, trenger du ikke å bekymre deg for å ødelegge den ved å rengjøre eller leke med den i dusjen eller badekaret. Det er slik jeg liker å bruke det, og hadde det aldri slått meg opp, ville det vært dårlig for Hyphyen min. Jeg er ikke sikker på om det brukes på et sted som et basseng, men siden en badestamp eller et hav ikke anbefales av selskaper som Lovense for silikonleker, ville jeg ikke gjort det.

Fordeler:

  • Veldig godt laget sexleketøy
  • Hyggelig når den brukes på klitoris og for g-punktstimulering
  • To motorer gir høyintensive vibrasjoner
  • Vellaget bæreveske fungerer også som ladestasjon
  • Lang batterilevetid
  • Fungerer fantastisk med Lovense Remote App

Ulemper:

  • Å holde på det for G-punktsspill føltes litt vanskelig
  • Saken ser litt uvanlig ut, men ikke uattraktiv
lovense hyphy hoder

Dommen

Jeg hadde mye moro med Lovenses nye Hyphy Dual-End High-Frequency Vibrator, som har endret mening om klitstimulerende sexleketøy. Og jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe flere av disse typene fordi Hyphy har for mye for dem å prøve å konkurrere med.

Motorene er en flott kombinasjon av kraft og intensitet og er ideelle hvis du liker å bruke klitorisenden på leketøyet eller G-punktet. Det er behagelig å bruke, selv om det kan ta å bli vant til når du legger det på klitoris, da det i begynnelsen kan føles ganske sterkt. Dette skjedde med meg, men etter noen minutter begynte jeg å nyte det.

Hyphys bæreveske er noe jeg skulle ønske andre Lovense-leker fulgte med. Den holder vibratoren ren, lagrer de to ekstra festene for sin klitoris, og lader også Hyphy mens den er i den.

Hvis du liker g-punkt- og klitorisstimulering, er det ingenting som er som Lovenses Hyphy-vibrator , og som hvor mye jeg elsket å leke med den, kan den også endre mening om disse typene sexleketøy!

Sjekk prisen

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *