Lovense Osci 2 anmeldelse: Gode vibber for hvert soverom?

lovense osci 2 anmeldelse

I en verden som er fylt med forskjellige alternativer for vibratorer , er en virkelig bedre enn resten? Med alle de forskjellige størrelser og former tilgjengelig, kan det virkelig være et leketøy som står over resten?

Når du prøver Osci 2 fra Lovense, vil du være enig i at svaret er et ettertrykkelig ja!

Denne leken er rett og slett den mest avanserte og innovative vibratoren du kan kjøpe. Den har satt en ny standard innen selvfornøyelse, og jeg er redd alle de andre lekene i den øverste skuffen min nå kommer til å samle støv.

Du vil ikke lenger være fornøyd med de middelmådige orgasmene du har følt frem til nå.

Hva er det?

osci2 oscillerende gspot-leketøy

Sexleketøyet Osci 2 for voksne er en innovativ og revolusjonerende enhet; mindre et sexleketøy og mer et livsendrende apparat som vil vekke nerveender som du kanskje aldri har følt før.

Dette er verdens første oscillerende G-punktstimulator , og etter hullene å dømme, jeg klorte i arkene mine, det vil ikke være den siste. Ikke fornøyd med enkle vibrasjoner, folkene hos Lovense har introdusert en unik dunkende bevegelse som vil treffe deg på akkurat rett sted.

I motsetning til standard vibratorer som ganske enkelt surrer over alt, bruker Osci 2 en rekke milde til tordnende pulseringer for å levere glede direkte til G-punktet ditt. Den buede designen til dette morsomme nye leketøyet er perfekt designet for å hvile på det perfekte stedet.

Denne enheten ser ikke ut som standardvibratoren din, og med god grunn. De har forbedret designet med en langstrakt S-formet kurve laget for å passe perfekt til skjeden din. Dette leketøyet vil passe deg enda bedre enn en ekte penis, og det føles bedre enn ekte vare, som jeg kan bekrefte.

Den er laget med en utrolig myk og naturtro silikon og er vannavstøtende, noe du kommer til å trenge fordi det har forårsaket større våte flekker på lakenet enn jeg noen gang har sett.

Hva gjør det spesielt?

dype rumlende svingninger lovense osci2 langdistanseforhold

Osci 2 fra Lovense ble designet med tanke på ditt G-punkt. Formen er ulik de fleste lekene i skuffen min, som for det meste ser ut som plastpeniser.

Lovense har faktisk forbedret utformingen av en penis , med en form som er perfekt buet for å levere timevis med glede direkte til kjærlighetsknappen din.

Utover formen er alt med Osci 2 annerledes. Den bruker dype buldrende svingninger som vil ryste sjelen din.

Den har ikke den irriterende summelyden som er vanlig med mange leker; snarere har denne leken en knapt hørbar rumling som du vil føle i stedet for å høre.

Faktisk fant jeg ut at den er stille nok til å bruke uten å vekke en partner som sover ved siden av deg. Selv om stønn og skrik vil sannsynligvis ødelegge det. Jeg bet nesten gjennom leppen min og prøvde å holde meg stille, men til ingen nytte.

Jeg har aldri funnet at vibrasjoner direkte på G-punktet er behagelige. Det fungerer fint for klitorisstimulering, men G-punktet setter pris på en annen type nytelse. I stedet for å stole på den mekaniske summingen, føles Osci 2 mer som en støtende penis enn en summende leke.

Spissen på enheten, som er buet for å hvile mot kjærlighetsknappen din, har en bevegelse du må føle for å tro.

Ved lav effekt føles det som den milde bankingen du får fra sakte og lidenskapelig kjærlighetsskaping. Ved maksimal kraft føles det som om du blir banket som om det ikke er noen morgendag. Du kan kontrollere sensasjonen og jobbe deg opp til en kraftig eksplosiv orgasme, og deretter bestemme om du bare vil ha en til. Det blir flere.

Osci 2 inkluderer et tilsynelatende endeløst batteri . En enkelt USB-lading vil tillate denne leken å holde deg cumming i 4 til 5 timer. Det er en utrolig funksjon du kommer til å trenge, fordi bare én orgasme vil ikke være nok for deg. Den utvidede batterilevetiden betyr at du vil være tom for energi lenge før din nye bestevenn.

Osci 2 har brukervennlige knapper på enden slik at du kan ha full kontroll over fornøyelsesreisen din , eller du kan lene deg tilbake og la partneren din ha kontrollen. For de som ikke er fornøyd med disse knappene, kommer enheten også med standard Bluetooth-tilkobling for å koble til smarttelefonen din.

Denne gratisappen er veldig enkel å bruke og lar deg programmere leken din slik at den passer best til dine ønsker. Du kan bruke 3 kraftinnstillinger og 10 forskjellige vibrasjonsmønstre for å designe din perfekte seksuelle opplevelse.

Denne enheten er også en livredder for langdistanseforhold , siden enheten kan fjernstyres over internett. Dette betyr at han kan sørge for at dine seksuelle behov blir dekket fordi han kan få deg til å komme mens du sitter på en hotellseng over hele verden.

Jeg setter opp et stativ for telefonen min slik at han kan se ansiktet mitt mens han bringer meg til jorden som knuser orgasmer. Han elsker å se meg komme.

Det er enda et alternativ for kontroll hvis disse ikke er nok. Denne leken kan også stilles inn for å glede deg til takten . Dette overrasket meg over hvor stor turn-on dette er.

Jeg brukte en time på å prøve nye sanger og følte at de artistene laget denne musikken spesielt for å knulle meg. Jeg begynte med litt sakte beroligende jazz og R&B for å få saften til å flyte (over hele arkene) og da jeg kjente gleden begynne å bygge, begynte jeg å finne noen raskere beats å bli knullet til.

Til slutt hørtes soverommet mitt ut som en rave-fest da jeg fant meg selv å skrike over den dunkende bassen til litt EDM-musikk . Jeg har aldri sett så mye pris på EDM, men nå kan jeg ikke la være å begynne å bli våt hver gang jeg hører det. Jeg er i ferd med å bli en djevel.

Hva er i boksen?

lovense osci2 pakke sexleketøy langdistanseforhold

Ganske enkelt er denne leken alt du trenger. Osci 2 kommer i vanlig brun emballasje for de av dere som ønsker å skjule kinken for naboene. Det var ikke nødvendig for meg, alle naboene mine har ører og vet at jeg er en freak av lydene som kommer fra soverommet mitt, men det kan være fint for noen.

Enheten leveres med en USB-ledning for lading og en bruksanvisning. Denne leken kommer ikke med glidemiddel.

Så du må kanskje kjøpe litt vannbasert smøremiddel for å komme i gang. Selv om jeg ikke klarer å få den ut av skuffen uten å bløtlegge trusa, så det er kanskje ikke nødvendig.

Hvordan føles det?

Ganske enkelt føles ikke dette som et leketøy. Faktisk virker alle voksne leker nå som om de burde være på et museum etter å ha brukt dette lille miraklet.

Dette føles ikke som om jeg onanerer, snarere føles det som om jeg blir herjet av en seksualekspert i verdensklasse.

Det er en verden til forskjell mellom den sutrende vibrasjonen til de summende dildoene jeg har og den dype gleden som svingningene gir. Du kan skru opp kraften og få deg selv til en skrikende orgasme på bare sekunder , ta en rask pust og gjør det igjen et minutt senere.

Min første økt med Osci 2 var slik: Jeg fikk meg selv gjentatte ganger til orgasme raskt og igjen. Jeg mistet tellingen etter 10, og stoppet bare fordi jeg nesten besvimte.

Jeg har imidlertid siden funnet ut at det er en bedre måte å bruke den på. I stedet for å rase for å oppnå en orgasme så fort jeg kunne, brukte jeg denne leken til å erte meg selv helt til kanten, og sa ned farten (eller slo den av i et minutt.)

Hver gang du gjør dette lar du energien bygges opp inne i deg ved å stoppe rett før du eksploderer. Dette vil ikke være lett, siden du vil komme til det klimakset, men det beste kommer til de som venter. Etter omtrent 20 minutter med å bygge denne energien, tillot jeg meg selv å nå klimaks, og ord kan ikke beskrive følelsen .

Jeg mistet all følelse av virkelighet da kroppen min ristet ukontrollert da det føltes som lynet pulserte gjennom meg. Normalt varer orgasmene mine bare noen få sekunder, denne virket som om den aldri ville ta slutt.

Gleden bare fortsatte å komme, jeg er ikke sikker på hvor lenge nøyaktig, men det virket som en time. Det er nok å si, det føles ganske fantastisk .

Musikkinnstillingen er favorittfunksjonen min, siden jeg liker å la noen andre kontrollere meg, og hvis det tilfeldigvis er en musiker i verdensklasse, er det enda bedre for meg.

Den eneste ulempen jeg kan se er at en vanlig penis kanskje ikke er god nok lenger, så mannen din må definitivt øke spillet for å konkurrere med dette rosa vidunderet.

Fordeler

dunkende hvor du trenger det lovenseosci2 langdistanse forhold
  • Designet for å treffe ditt G-punkt
  • Dyp og kraftig pulsering
  • Dunker direkte der du trenger det
  • Lang batterilevetid
  • Mange muligheter for kontroll
  • Det eneste sexleketøyet du noen gang trenger

Ulemper

  • Ikke for undervannsbruk (dusj, ikke badekar)
  • Kommer kun i rosa (jeg foretrekker svart)
  • Gjør det vanskelig for en vanlig penis å konkurrere
https://www.youtube.com/watch?v=y19UYdFF0UE

Kjennelse

Denne leken er for alle som har en skjede og liker orgasmer.

Dette er også en god gave hvis du har noen i livet ditt som har en vagina og liker orgasmer; så stort sett alle kvinner. Denne enheten er mindre et leketøy og mer et verktøy for å skape eksplosivt klimaks .

Denne leken vil gjøre hver orgasme du har hatt til dette punktet i livet til en ren generalprøve for moroa på soverommet som venter deg.

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *