Lush 2 vs. Esca 2: Full sammenligning og gjennomgang

frodig 2 vs esca 2

Den tøffeste utfordringen i ethvert forhold er alltid å finne ut hvordan man holder den seksuelle ilden i live.

Enten du er i et langdistanseforhold eller ønsker litt solo moro, er Lovense Lush 2 og OhMiBod Esca 2 konkurrerende vaginale vibratorer du kan prøve ut. Begge er andregenerasjonsmodeller og kan fjernstyres via sine respektive apper med Bluetooth-tilkobling.

Du har kanskje sett Lovense Lush 2 brukt av de fleste webkamerautøvere som «stemningen med den rosa halen»? siden det har eksistert ganske lenge. På den annen side appellerer også den lilla OhMiBod Esca 2 med noe likt design til enkelte brukere.

Når det er sagt, her er en fullstendig sammenligning av Lovense Lush 2 vs. OhMiBod Esca 2 for å hjelpe deg på reisen til nytelse.

Sjekk prisen på Lovense Lush 2

Sjekk prisen på Ohmibod Esca 2

Hva du skal se etter

Hvert sexleketøy er skreddersydd for å stimulere spesifikke erogene soner.

Siden vi har å gjøre med vaginale vibratorer som ofte er rettet mot det vanskelig å finne G-punktet, inkluderer variablene å sjekke ut pris, design, effektivitet, komfort, batterilevetid og stillhet.

Men siden både Lovense Lush 2 og OhMiBod Esca 2 er priset tilsvarende til $119, vil kjøpsbeslutningen din utelukkende avhenge av deres spesifikasjoner og ytelse.

Lovense Lush 2 anmeldelse

Design og ergonomi

Rett utenfor balltre ble Lovense Lush 2 designet for å nå dybder på 4,8 tommer med sin lange fleksible antenne som buer utover mot antennen i den ene enden. På den andre er det pæreformede hodet som er omtrent 1,4 tommer tykt og 3,1 tommer langt.

Hodet er litt skåret på den ene siden for å treffe G-punktet og omkringliggende skjedevegger. Når det gjelder den andre enden, finner du en knapp som lar deg kontrollere vibrasjonsmønstrene.

Dessuten inneholder den også mottakeren for Bluetooth- eller Wi-Fi-tilkobling for å synkronisere med smarttelefonappen for flere rytmekontroller. Den er rosa i fargen, kompakt, vanntett og laget av silikon, et kroppssikkert materiale anbefalt av de fleste gynekologer.

På den annen side kopierer OhMiBod Esca 2 også Lush 2s design med et eggformet hode og en hale som ender i antenne. Den står imidlertid under Lush 2 med en hale som er litt kortere og gir en penetrasjonsdybde på bare 4,5 tommer. Dessuten er hodet også mindre med 1,3 tommer tykt, 2,8 tommer langt. Du vil ikke finne det chippede designet på hodet slik det er med Lush 2.

Det som er nytt på Esca 2 er et LED-lys som finnes på enden av antennen som definitivt er merkbart med noen bærbare enheter. Siden resten av vibratoren er belagt med silikon, er enden med LED ikke det, noe som gjør OhMiBod Esca 2 til en ikke-vanntett design.

Ytelse og effektivitet

Lush 2 gir pengene sine med dypere, kraftige vaginale vibrasjoner. Dessuten kan du også stimulere klitoris ved å stikke den andre enden av antennen og kjenne spenningen strømme gjennom reseptorene dine.

Den stive halen er fast nok til å overføre vibrasjoner og fleksibel nok til å putte den godt inn i trusa. Det kan imidlertid hende du må bruke støttende undertøy for en sikrere passform.

Den har tre jevne hastigheter og fire forhåndsinnstilte mønstre kontrollert fra knappen på solospill. Lush 2 lar deg også lage og velge mellom tilpassede mønstre med latterlige navn som «Running juices,»? «Sinnsykt intens,»?? og «morgentur før jobb».

Når vi sammenligner den med OhMiBod Esca 2, er Lush 2s vibrasjoner uten tvil kraftigere. Dessuten kommer Esca 2 bare med tre jevne hastigheter og to vibrasjonsmønstre.

Selv om vibekvaliteten er god, gjør dens kortere penetrasjonsdybde og mangelen på et avbrutt hode det vanskeligere å nå den store Oh! Dessuten lyser de blinkende LED-lysene for å gjøre det til et forferdelig valg for moro hjemme siden det er mer iøynefallende.

ohmibod esca2 valentines day sexleketøy langdistanseforhold

Batterilevetid og lading

Når du stabler opp Lovense Lush 2 vs. OhMiBod Esca 2 batterilevetid, klarer sistnevnte ganske bra med 3 timers kontinuerlig bruk.

Imidlertid trenger du sannsynligvis ikke så mye batteri siden de fleste øktene varer i omtrent en time. Lush 2s batteri dør ut etter omtrent 2 timers bruk, noe som er mer enn du trenger med mindre du planlegger å bruke det sammen med en vennegjeng.

Ikke desto mindre, når de har gått tom for juice, slår du dem av og kobler dem til for lading. Hvis du fortsatt vil ha mer moro etter at batteriet er tomt, er det her du vil sette pris på Lovense Lush 2.

Det tar bare omtrent en time å lade opp i forhold til Esca 2, som kan ta alt mellom 90 minutter og 2 timer for full opplading. Husk, bruk aldri noen av vibratorene mens de er koblet til og lades.

Komfort og følelse

De fleste brukere syntes både Lovense Lush 2 og OhMiBod Esca 2 var behagelig å bruke. Bare skyv enten en inn eller bruk et vann/gelbasert smøremiddel for å lette penetreringen. Når de er inne, vil de komme i posisjon, og du kan starte nesten umiddelbart. Det chippede hodet på Lovense 2 har imidlertid en tendens til å treffe G-punktet mens Esca 2 sannsynligvis vil savne det noen få centimeter.

Ikke det at Lush 2 til tider kan vrikke seg ut, spesielt når du danser eller går opp en trapp. Dette skyldes mest det litt tyngre hodet. De fleste brukere syntes det var lettere å bruke det mens de ligger eller sitter i nesten oppreist stilling. Dessuten anbefales støttende truser for å gi en sikrere passform.

Stillhet

Noen kan utelukke Esca 2-pæren som krenker diskret moro i mørke opplyste restauranter. Men hvordan holder det seg i stilige, rolige restauranter? Vel, Lovense 2 vil få folk til å stirre, spesielt hvis du gir den maksimale vibrasjoner.

De kraftige vibrasjonene har en pris! Noen brukere hilste imidlertid ideen velkommen og fant det at bading i oppmerksomhet ble slått på mens de nøt hver bit av gledens spasmer.

På den annen side har Esca 2 mindre vibrasjonsmønstre og hastigheter som gjør den stillegående, selv ved maksimale vibrasjoner.

Men hva er poenget med å være stille når du har et LED-lys som fester et mål på dine private områder? Du kan like gjerne bli hjemme og bruke den inne.

Tilkobling og appfunksjoner

Det er ingen hakking når det kommer til Bluetooth og Wi-Fi-tilkobling på begge modellene. De er begge kompatible med de fleste enheter og er utmerket til å holde kontakten selv fra lange avstander.

Når du parer den én gang via Bluetooth, er du klar og klar til å gå. Forskjellen kommer inn med appens funksjonalitet.

Å koble til din partners telefon via den utpekte Lovense Lush 2-appen er like enkelt som å legge til en ny kontakt. Du vil sende dem en forespørsel via brukernavnet deres og vente på at de godtar den. Når dette er gjort, vil du legge merke til profilen deres i admin-fanen din, og gir dem muligheten til å kontrollere vibrasjonene dine.

Sexting, chatting med muligheten til å sende bilder og videosamtaler er tilgjengelige. Ikke bare kan den synkronisere vibrasjonene med musikken som kommer fra telefonen, men den har også ambient-modus. Denne funksjonen lar den synkronisere med støy i bakgrunnen din. Legg merke til at du som vibe-bruker ikke kan starte videosamtaler eller kontrollere stemningen ved hjelp av telefonen ? bare partneren din kan. Derfor er det mer et dominatrixspill når det er i bruk, noe som er en flott tur på.

På den annen side har Esca 2 også sine fordeler og ulemper. Den har berøringskontroller som lar deg lage dine egne tilpassede mønstre, for eksempel å trykke raskt for å etterligne en bankende effekt.

Bortsett fra å dele bilder, tale- og videosamtaler, lar appen deg også koble til interaktivt innhold som virtuell virkelighet og 18+ videospill. Du får også muligheten til å synkronisere med smarte hjemmeenheter som wearables og stemmestyrte assistenter.

Emballasje og garanti

Lush 2 kommer pakket i en premium-boks med en USB-ladekabel og en bruksanvisning. I tilfelle feil har du muligheten til å sende den tilbake innen 12 måneders garanti.

På den annen side kommer Esca 2 med et garantikort som dekker opptil 1 år, manuell og en USB-ladekabel. Du vil definitivt sette pris på emballasjen på begge siden du betaler topp dollar for det.

frodig langdistanse

Kjennelse

Hver modell drar ut på sine styrker og drar nytte av sine konkurrenter? svakheter. Lovense Lush 2 er utmerket på sin generelle styrke og kraftige vibrasjoner.

På funksjoner leverer den også sine egendefinerte vibrasjonsmønstre i appen, omgivelsesstøy og videosamtaler. Halen er lengre for dypere penetrasjoner, mens hodet er chippet for bedre G-punktstimulering.

For å oppsummere, skaff deg Lovense Lush 2 hvis du vil ha en kraftig vanntett vibrator for diskret moro ute på lave innstillinger. Vi anbefaler den fremfor OhMiBod Esca 2 , spesielt hvis du bryr deg om dens mindre ladetid, omgivelsessynkronisering til musikk på telefonen din så vel som omgivelsene. Til slutt, hvem elsker ikke fargen rosa?!

– Emily

Sjekk prisen på Lovense Lush 2

Sjekk prisen på Ohmibod Esca 2

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *