Sammenligning av We-Vibe Unite vs We-Vibe Match vs We-Vibe Sync

VI VIBE ANMELDELSE

I dag har sex og handlingen med å aktivt søke seksuell nytelse i stor grad blitt avmystifisert. Tabuet som omringet dette emnet for bare noen år siden har stort sett forsvunnet. Og nå kunne ikke verden blitt et bedre sted på grunn av det. Det er en vakker ting å ha friheten til fritt å utforske seksualiteten din og finne ut hva som tenner deg og hva som ikke gjør det.

Dette gjelder spesielt for kvinner, fordi dessverre er det kvinner der ute som praktisk talt går hele livet uten å ha hatt en ekte orgasme. Hvor trist er det?

Når vi snakker om orgasmer, er en av de beste måtene å gi deg selv en, eller å få en fra partneren din, ved å bruke et sexleketøy . Sexleketøy har gitt kvinner verden over makten til å velge når og hvordan de vil gå av. De er bare en av de mange fordelene ved å være i live i disse fantastiske tidene.

Med det riktige sexleketøyet som din livspartner, vil du være i stand til å bestille daglige orgasmer med selvtillit . Og du vet bare at favorittleken din aldri vil være egoistisk eller for rask til å bli overstått. Du kan ta deg god tid og utforske hver eneste krok og krok der nede, og sørge for at du får en av de tåkrøllende orgasmene hver gang .

Blant de mest populære typene sexleketøy er de oppladbare vibratorene i disse dager . Og We-Vibe er et selskap som er en bonafide-ekspert på oppladbare vibratorer.

Fra og med 2019 er We-Vibe verdens mest populære merke av oppladbare vibratorer . Og We-Vibe Unite, We-Vibe Match og We-Vibe Sync er noen av deres bestselgende produkter. Så hva er forskjellen mellom disse tre? Det er akkurat det denne artikkelen vil søke å finne ut.

Sjekk prisene

We-Vibe Unite

The We-Vibe Unite is a couples vibrator that has been specifically designed to allow couples to enjoy a new level of passion together by intensifying shared pleasure. It is a purple U-shaped vibrator with two arms and a motor on each end. On the inside of each arm, there are grooves that further increase the intensity of its pleasure sensations.

The We-Vibe Unite is a hands-free toy that is worn during sex to stimulate both the G-spot and the clitoris at the same time. It is unobtrusive for both you and your partner, so you both can enjoy sex with that added level of pleasure.

It has a slim and flexible design. This allows it to be adjusted to fit several different body types while still functioning perfectly. Plus, it will stay put even as you and your partner switch between sex positions.

It comes with a remote control that allows you to easily change vibration modes during sex. The remote is very easy to use, featuring only one button that can be pushed and pressed in a variety of ways. Either partner can control it while in play, as long as they are within 3 meters of the toy. be

It is powerful, compact, and discreet. It is whisper quiet and comes with 10 unique preset vibration modes in 3 speeds, which means you will be sure to find one that suits you.

På én lading kan We-Vibe Unite gi opptil én times kontinuerlig spilletid .

We-vibe Unite anmeldelse

Fordeler

 1. Den er laget av 100 % kroppssikre materialer
 2. Den er oppladbar
 3. Den kommer med 2 års garanti fra We-Vibe
 4. Den kommer med en praktisk silkepose for oppbevaring

Ulemper

 1. Det tar veldig lang tid å lade, og krever opptil 6 timer for full lading
 2. Den er sprutsikker, men ikke vanntett
 3. Dens vibrasjoner er noe svakere enn den til sine konkurrenter
 4. Den er ikke kompatibel med appen, noe som betyr at du må stole helt på fjernkontrollen for å kontrollere den
We-vibe Unite i boksen

Kjennelse

We -Vibe Unite er et lite leketøy som gir mye kraft. Den er kraftig, kompakt og diskret . Den har imidlertid noen begrensninger, de to øverste er det faktum at den har noe svakere vibrasjoner enn motpartene, og den mangler en tilhørende app, så den er ikke særlig tilpassbar.

Hvis du kan overse disse to faktaene, vil Unite bli den perfekte sexpartneren, og krydre leketimene dine på alle måter.

Sjekk prisen

We-Vibe Match

We-Vibe Match er en fjernstyrt parvibrator . Den kommer i periwinkle og har et slankt design som passer perfekt til de fleste kvinners kropper. Den har to motorer i hver arm, som kan styres enten ved å bruke leketøyets knapp eller ved å bruke den medfølgende fjernkontrollen.

For å bruke den må du bruke den under sex for ekstra stimulering av klitoris og G-punktet . Den mindre armen sitter tett inn i skjeden og hviler forsiktig på G-punktet mens den største delen forblir utenfor og ligger over klitoris, og stimulerer den sensuelt mens du spiller.

Når partneren din trenger inn i deg, vil du både føle We-Vibe Matchs lave rumlende vibrasjoner , og på denne måten vil du begge få nyte et høyere nivå av seksuell stimulering. Det beste er at den forblir på plass og passer sømløst uansett hvilken posisjon du velger å innta, slik at du kan nyte øktene dine uten bekymringer i verden.

We-Vibe Match er fjernstyrt. Den har 10 vibrasjonsmoduser i 10 intensitetsnivåer . Den er også vanntett, oppladbar og laget av 100 % kroppssikre materialer som er fri for ftalater og BPA. Det faktum at det er vanntett betyr at du kan bruke det nesten hvor som helst, og det gjør det også veldig enkelt å rengjøre.

Den varer i to timers spill for hver hele 90-minutters lading.

We-Vibe Match anmeldelse

Fordeler

 1. Den kommer med en vakker ladebase
 2. Den kommer også med en praktisk silkepose for oppbevaring
 3. Den har to års garanti fra We-Vibe
 4. Den er vannavstøtende og kompatibel med alle vannbaserte glidemidler

Ulemper

 1. Den er ikke kompatibel med We-Connect-appen , noe som betyr at du må stole helt på fjernkontrollen for å kontrollere den.
 2. Vibrasjonene er mindre intense enn de til We-Vibe Sync
 3. Fjernkontrollen har en haug med knapper på seg som kan bli ganske frustrerende å kontrollere, spesielt når fingrene er smurt opp.
 4. Den har en tendens til å gli ut når den brukes alene , så du trenger en partner til å trenge inn i deg og holde den på plass
We-Vibe Match i boks

Kjennelse

We-Vibe Match er en flott bærbar vibrator som vil levere intense vibrasjoner hver gang du bruker den . Selv om den har blitt fjernet for noen få nøkkelfunksjoner for å sikre at den ikke blir for dyr , har We-Vibe beholdt alle sine beste funksjoner, noe som betyr at den fortsatt gir mye kraft. Med We-Vibe Match vil du og partneren din definitivt ta sexlivet ditt til neste nivå.

Sjekk prisen

We-Vibe Sync

We-Vibe Sync er en parvibrator fra We-Vibe. Den leveres med en trådløs fjernkontroll og kan også styres med en smarttelefon. Det fungerer ved å tilby begge partnere intense vibrasjonsstimuleringer under sex.

We-Vibe Sync er C-formet, med en tynnere ende og en bredere ende. Den er også helt fleksibel, slik at vinkelen mellom de to armene kan justeres for å passe hvilken kroppstype du måtte ha.

For å justere den, trykk ganske enkelt på et av de to justerbare punktene og flytt armen til den posisjonen du ønsker. Når du slipper trykket, vil We-Vibe Sync forbli i den innstilte posisjonen.

For å bruke den, smør ganske enkelt litt smøremiddel på den tynnere enden. Skyv den deretter forsiktig inn i skjeden. Plasser den slik at den hviler på G-punktet mens den større siden forblir utenfor. Den mindre enden er designet for å massere G-punktet mens den større siden har en kraftigere motor som er ment å stimulere klitoris .

Området mellom disse to delene er smalt nok til ikke å forstyrre under sex , slik at partneren din komfortabelt kan trenge gjennom deg mens We-Vibe Sync er inni deg. Når han gjør det, vil dere begge kjenne de lave, buldrende intense vibrasjonene til leken, og ta den seksuelle opplevelsen din til et helt annet nivå.

We-Vibe Sync er designet for å holde seg på plass uansett hvilken seksuell stilling du og partneren din velger å innta. Dette betyr at du kan ha det moro du vil uten å bekymre deg for at det faller ut.

We-Vibe Sync kommer i et plastdeksel som tjener to formål: den brukes til å lagre den og lade den . For å gjøre en av disse, plasser ganske enkelt leketøyet og fjernkontrollen forsiktig inne i etuiet. Når den er trygt lukket, kan du enkelt reise med den, og du kan også lade både fjernkontrollen og Sync samtidig. Det er et lite USB-spor på baksiden av dekselet.

Fjernkontrollen vil fungere fra opptil 3 meters avstand . Med appen kan du imidlertid kontrollere We-Vibe Sync fra hvor som helst i verden. For å kontrollere synkroniseringen ved hjelp av telefonen, har du ulike alternativer tilgjengelig for deg.

Du kan bruke hvilket som helst av de forhåndsinnstilte vibrasjonsmønstrene, sette opp dine egne, la den vibrere til musikken din, eller rett og slett kjøre fingeren over skjermen og føle at den reagerer i sanntid. Og det beste er at både G-punktmotoren og klitorismotoren kan tilpasses derfra i appen.

We-Vibe Sync varer i ca. 90 minutter på en enkelt lading , og en full lading trenger ca. 2 timer.

We-Vibe Sync-lading

Fordeler

 1. Den har 12 forhåndsinnstilte vibrasjonsmoduser
 2. Du kan lage så mange vibrasjonsmønstre du vil ved å bruke appen
 3. Den har en kraftig trådløs fjernkontroll som kan kontrollere den fra opptil 3 meters avstand
 4. Du kan kontrollere hver motor uavhengig for maksimal nytelse
 5. Den er laget med 100 % ftalatfri kroppssikker silikon
 6. Den er 100% vanntett
 7. Den produserer lave, rumlende, kraftige og diskrete vibrasjoner

Ulemper

 1. Den har svært kort batterilevetid på bare 90 minutter
 2. Hvis du bruker den alene, vil den ofte falle ut og tvinge deg til å holde den på plass
 3. Appen er ikke kompatibel med alle telefoner . Det fungerer bare på nyere telefonmodeller og ofte oppdaterte
 4. Appen trenger fortsatt litt arbeid. Den reagerer ofte ikke på de mest ubeleilige tidspunktene
 5. Å ha på seg flere klesplagg over leketøyet forstyrrer muligheten til både appen og fjernkontrollen til å kontrollere den lenger unna
We-Vibe Sync anmeldelse

Kjennelse

We-Vibe Sync er et fantastisk parleketøy . Det kan bokstavelig talt ta forholdet ditt til et annet nivå , både bokstavelig og billedlig. Det kan virkelig gjøre sex spennende igjen, akkurat som deres slagord lover. Og det beste er at det også fungerer utmerket for langdistansepar , fordi med We-Connect-appen er ingen for langt unna til å glede deg.

Sjekk prisen

Siste tanker

Så hvilken av de tre er best?

Vel, det er ikke noe reelt svar på det. Alt avhenger av deg og dine behov som kvinne. For på slutten av dagen er hver kvinne annerledes. Og WeVibe har tatt vare på alle typer kvinner med disse produktene.

Så ta en nærmere titt på denne sammenligningen og bestem selv hvilken leke som virkelig skiller seg ut for deg og passer dine behov.

Så gå for det, for ved å gjøre det vil du oppdage en helt ny verden i din egen kropp.

Sjekk prisene

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *