Virtual Mate Review: Et «Virtual Intimacy» spillsystem?!

virtuell-kamerat-anmeldelse

Med tanke på antallet sexteknologiske produkter på markedet akkurat nå som fokuserer på orgasmer, orgasmer og mer orgasmer, er det forfriskende å se noe dukke opp som tar en mye mer avrundet tilnærming til menneskelig seksualitet.

Ikke det at Virtual Mate ikke handler om gledene ved å komme, som det med sikkerhet er, det er at maskinvaren og programvareelementene i den er pitchet som å være, som nettstedet deres sier: «Verdens første virtuelle intimitetssystem.»

Så la oss ta et øyeblikk til å utforske ins, outs og hvorfor Virtual Mate for å se om det er fremtiden til sextech , i dag? eller om det er mer nyhet enn ekte innovasjon.

Sjekk prisen

How Virtual Mate er et seksuelt reaktivt spillsystem

virtuelle kompis kjærester

Virtual Mate består av to systemer: Core, en stroker-type enhet for de som er utstyrt med peniser, og et realistisk spill som kan spilles på enten en PC eller Apple-datamaskin eller en VR-rigg.

På en sidenotat, i motsetning til noen VR-sexspill, er det ikke en nettleser- eller smarttelefonappversjon. Så hvis du har lyst på en oppslukende 3D-opplevelse , må du bruke et av de nåværende avanserte virtual reality-systemene som HTC Vive eller Oculus Rift.

Selv om det er den ideelle måten å se spillsiden av Virtual Mate på, kan spillet også ses på en vanlig 2D-skjerm.

Selv om spillet er fryktinngytende, med modeller som klarer å se og handle realistisk, er det kjernen hvor handlingen er? og det som tydeligvis mesteparten av Virtual Mates utviklingsteam var fokusert på.

Det som skiller Virtual Mate fra andre nytelsesenheter er at strokeren og spillet laget for å fungere sammen som en sammenkoblet enhet, akkurat der i markedsføringen at spillet ble bygget for å reagere til kjernen : så hvis du gjør noe med strokeren, CGI-tegnet, eller på dataskjermen eller i VR-headsettet, vil svare ? eksplisitt .

Hvordan det er å spille Virtual Mate

Som jeg sa, det er realistiske sexspill, og så er det Virtual Mate; som mens jeg sa at maskinvaren tilsynelatende mottok de fleste utviklingsteamene? oppmerksomhet, det betyr ikke at de forsømte programvaresiden.

Modellene er så naturtro at de like gjerne kan være menneskelige utøvere. Imponerende nok gjør de dette, men klarer likevel å styre unna Uncanny Valley: en betegnelse på når CGI-modellering prøver så hardt å være naturtro at det ender opp som mer urovekkende enn sexy.

Mens jeg skriver dette, forblir modellvalgene begrenset til én, til tross for at utviklerne holder en konkurranse for å rekruttere nye modeller for å digitalisere.

Tatt i betraktning hvordan denne typen teknologi tar fart, med andre selskaper som bruker 3D-skanning for å kartlegge hver kontur av en person og deretter bruker disse dataene til å gjenskape dem i et spill eller en video, så vel, er det en ganske sikker innsats at Virtual Mate vil være få flere kunstige lekekamerater som kundene deres kan glede seg over i en ikke-fjern fremtid.

Den har også to spillmoduser : Quick Mode, som kommer rett til handlingen, og Story Mode, for de som ønsker å samhandle med modellen på en noe mer realistisk måte.

Er Virtual Mate virkelig et virtuelt intimitetssystem?

virtuelt kameratspill og kjerne

Når alt er sagt og gjort, er jeg ikke sikker på at ordet intim nøyaktig beskriver målet med Virtual Mate-systemet. Jeg sier dette fordi selv om målet er at brukerne skal føle seg knyttet til kvinnene i spillet? med stroker-komponenten som en spillkontroller? er det vanskelig å tenke på det som å etablere en meningsfull forbindelse med dem.

Spillmodusen jeg nevnte prøver å adressere dette med vekt på forsøk da Core, som utelukkende handler om all seksuell aktivitet, fortsatt er den eneste måten å samhandle med karakteren på.

Dette får Virtual Mate til å oppføre seg som et videospill som har som mål å samle opp seksuelle poeng og hvor intimitet er mer en smart reklamevinkel enn hva spillet ærlig gir.

Dette er hamret hjem i sin in-game-modus, der spilleren ikke er en anonym karakter en person kan projisere seg inn i, men er en stemmet og handlet modell. Derfor er opplevelsen som å være en voyeur fanget i en annens kropp .

Hvor godt fungerer Virtual Mate for langdistanseopplevelser?

Men vil ikke bruke for mye tid med Virtual Mates spillkomponent, for selv om det er morsomt å tulle med, forblir det en ensom nytelse: greit for én, og bare én, person bare å nyte, men ikke viktig når man ser på Virtual Mate for langdistanseleksøkter .

Dette betyr ikke at det ikke på en måte kan brukes til teledildoniske aktiviteter, ettersom en partner teknisk sett kunne gjort seg til en digital modell for noen andre å tulle med, selv om sluttresultatet bare ville vært moro på lang avstand ved fullmakt .

Men siden dette også reiser mange problemer, de viktigste er samtykke og på en eller annen måte forhindrer at modellen blir piratkopiert eller, enda verre, lekket ut på Internett, er det egentlig ikke tilrådelig.

Om Virtual Mates stroker Core

voksen vr spill

Tilbake til maskinvaresiden av Virtual Mate-systemet, og hvor de av dere der ute som leter etter penis-pleasuring teknologi sannsynligvis er mest interessert i.

Og av en god grunn, siden Core er et forbløffende stykke sextech . Starter med utseendet, som er elegant enkelt: en ren hvit sylinder som, når den ikke er i bruk, sitter oppreist takket være det medfølgende stativet.

Innvendig er ting kompliserte, men ikke på en dårlig måte: det første er Cores smarte lag, som er fullpakket med en rekke sensorer for å overføre data om lengden, hastigheten og varigheten av slag til Virtual Mate-spillet.

Den andre kompliserte delen er hvordan den fungerer , siden Core har et varmeelement som, med et trykk på toppen mens det er dokket med stativet, gjør interiøret fint og toasty.

Lading og Virtual Mates størrelse

Cores fleksible, indre hylse er 8,3 tommer lang og sky av en halv tomme i diameter, så den bør passe komfortabelt til nesten alle med en penis.

Lading av batteriet som driver sensorene og oppvarmingsenheten gjøres med en USB-kabel, og siden det ikke har noen bevegelige deler kan det bli fullstendig saftet opp i løpet av noen minutter? etter at det har virket i minst en time .

På dette er det rapporter som sirkulerer om produksjon eller kanskje en generell designfeil som konsekvent hindrer Core i å koble seg til ladebasen. Ytterligere bevis på at dette ikke bare er et problem med hvordan enhetene er laget, men med Virtual Mates generelle design, er det ingen alternativ måte å lade Core på bortsett fra ved å koble den til laderen. Så hvis du ikke får det til å fungere, vil Core være uten strøm og ubrukelig.

Hva du får med en Virtual Mate

I tillegg til kjernen og ladebasen kommer Virtual Mate med en trådløs dongle som kan festes til PC-en din.

Emballasjen alt dette kommer i er grunnleggende, uten mye ekstrautstyr for å gjøre opplevelsen spesielt bemerkelsesverdig.

Klargjøring av Virtual Mate til bruk

virtuell kameratkjerne

Etter å ha lastet ned spillprogramvaren?som er eksklusivt tilgjengelig for PC -er, selv om utviklerne tar sikte på å ha en smarttelefon, nettbrett og Apple-datamaskinversjoner tilgjengelig en gang i fremtiden? bruker brukere den medfølgende dongelen til å koble Core trådløst til datamaskinen.

Siden spillet er spesielt grafikk-tungt, anbefales det å bruke maskinvare som kan håndtere denne typen belastning, noe som reiser spørsmålet om hvordan Virtual Mate-teamet skal stappe spillets nåværende detaljnivå inn i noe som en smarttelefon eller nettbrett.

Rengjøring av Virtual Mates kjerne

Selskapet er tydelig på at kjernen ikke er vanntett , så rengjøring krever fjerning og deretter vask av den FDA-godkjente indre hylsen.

Siden det er silikon, vil du begrense deg til mild oppvaskmiddel og utelukkende varmt, og aldri kokende, vann. Eller du kan også bruke en godkjent renseløsning i silikonleketøy hvis du har det tilgjengelig.

Dessuten vil du sørge for at hylsen er så tørr som mulig før du setter den tilbake i kjernen, da fuktighet vil påvirke elektronikken negativt.

Ytterligere muligheter for bruk av Virtual Mate

Selv om det ikke støttes direkte, sier selskapets FAQ at det skal være mulig å koble Core via Bluetooth til andre smarte sexleketøy. Eller til hjemmedatamaskinen og derfra til en passende seksuell enhet hvor som helst i verden.

Saken er at hvis du vil ha denne evnen, må du jobbe for den: noe som vil være et stykke kaken hvis du er flink til å programmere eller alt-unntatt-umulig hvis du ikke er det.

For argumentets skyld, la oss si at du er en ekspert på det spesielle ferdighetssettet og er villig til å bruke hvem-vet-hvor lang tid på å feilsøke koden din og prøve-og-feile til du får Core til å gjøre Bluetooth-tingen sin med datamaskinen din og ditt foretrukne sexleketøy; alt er enveiskjørt: du kan kanskje sende signaler et annet sted , men det er det som Core ikke var, bygget for å svare etter tur.

Fordeler:

  • Spillkomponenten er av eksepsjonell kvalitet
  • Interaktivitet er unikt og veldig hyggelig
  • Kjernen varmes opp
  • Time bruk på noen minutters lading
  • Sofistikerte sensorer

Ulemper:

  • Kjernen gir ikke mekanisk stimulering
  • Bruk med andre enheter krever at kunden gjør programvarekoding
  • Ikke vanntett

Dommen

Pust av frisk luft eller ikke, et produkts suksess ligger i hvor effektivt eller hyggelig det er å bruke . Når det gjelder Virtual Mate, tror jeg det er et enormt skritt fremover , og jeg applauderer hvordan det endrer dynamikken ved å bruke en stroker for å få en virtuell modell til å reagere.

Saken er at der den står akkurat nå, føles Virtual Mate for mye som potensial og dessverre ikke så nær en behagelig virkelighet som den burde være.

Maskinvaresiden først, Core gjør ikke noe annet enn å overføre informasjon til spillet. Enig, dette er hva Virtual Mate handler om, men som en seksuell opplevelse helt alene, kommer den veldig til kort fra andre aktører på markedet som sender og mottar informasjon og kan svare deretter.

Om Virtual Mates programvare, akkurat nå, er det en enkelt, enslig modell og ett miljø de kan bruke. I tillegg, for noe som regnes som et forsøk på å gjenskape intimitet, gir ikke spillet noen reell følelse av følelsesmessig forbindelse.

Mangel på realisert potensial til side, jeg føler at Virtual Mate er et skritt i riktig retning: at utviklingsteamet prøver noe nytt som en dag kan være et viktig springbrett til fantastiske nye teknologier .

På grunn av alt dette, sier jeg at det er verdt å støtte, om noe, som en måte å bidra til å løfte det fra ikke-helt-der til sextech-game-changer.

Eller, hvis du ikke klarer å betale for det Virtual Mate er nå, eller har bekymringer om det, gi dem i det minste litt applaus for å våge å prøve noe annerledes .

Sjekk prisen

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *