Kan en mann være trofast i et langdistanseforhold?

trofast mann lang avstand forhold

Du har møtt drømmemannen! For en følelse!

Du trodde det aldri ville skje. Rett før du tillater deg selv å gå deg vill i ?Cloud Nine? du rykkes tilbake til virkeligheten og innser at dette forholdet vil måtte klare en langdistansesituasjon.

Du tenker umiddelbart, «vil han være trofast mot meg?» Jeg kunne godt forstå bekymringen. Selv i forhold der folk er i nærheten, er troskap fortsatt en stor del. Når det gjelder menn som er trofaste, enten de er nære eller langt unna, avhenger trofasthet virkelig av deres karakter.

Hvis en mann har stor karakter, og han forstår trofasthet (det er en del av hans karakter), så ja, absolutt. En mann kan være trofast i et langdistanseforhold. Så det som virkelig må skje er å kjenne på det for å se om han har karakteren.

Hvorfor mislyktes noen av hans tidligere forhold?

vet tidligere forhold mann faithul langdistanse forhold

Selvfølgelig er dette forutsatt at han har hatt tidligere forhold før deg!

Å vite at det kan være et godt tegn på om han ville være trofast i et langdistanseforhold? Kjenner du historien hans med noen av partnerne hans? Har du sett eller kjent at han går gjennom mange partnere? I så fall vil du kanskje prøve å finne ut hvorfor.

Hvis han var utro mot dem mens han var nær, så vil han sannsynligvis være utro mot at du er på avstand.

Svaret hans på din første henvendelse om det kan fortelle deg noe! Si at du bestemmer deg for å spørre ham om tidligere forhold, blir han defensiv? Eller flyter samtalen lett. En mann som ikke har noe skjul vil ikke være defensiv.

Se etter The Longing

Når en mann lengter etter deg, vil du vite det! INGEN annen kvinne passer inn i hans verden som deg.

Situasjonen rundt forholdet ditt, enten du er nær eller fjern, vil ikke slukke lengselen hans etter deg. Hvis han virkelig lengter etter deg, vil han sannsynligvis ikke lengte etter en annen kvinne samtidig.

Når en mann blir slått av en kvinne fra kjernen, er det vanligvis ingen andre kvinner som kan komme til ham på det nivået. Den gode nyheten er at hvis du kjenner en dyp lengsel fra ham, er det sannsynligvis et utmerket tegn på at han vil være trofast i langdistanseforholdet ditt.

Savnet fra han er mer enn bare sommerfugler i magen! Det er en lengsel som får ham til å handle. Det beveger ham til å få livet sitt for å bringe deg inn i livet hans permanent.

Hvis du ikke føler lengselen etter deg og det føles som om du er en slags ettertanke i timeplanen hans, vær oppmerksom. Så pass deg for hva som fanger oppmerksomheten hans, er det andre ?venner?? Alle har evnen til å sette av tid til det de virkelig vil!

Ofrer han for å se deg?

ofre ser deg mann faithul langdistanse forhold

Langdistanseforhold er kostbare på flere nivåer. Det krever at du eller noen gjør det ekstra. Spesielt når det gjelder økonomi. Du må bruke penger for å se hverandre ! Er det noe han er villig til å gjøre?

Innenfor rimelighetens grenser kan det selvfølgelig ikke være realistisk for ham å fly ut en gang i måneden for å se deg. Men gjør han en oppriktig innsats for å komme ut og se deg? Eller bruker han pengene sine andre steder og overalt? Gjør han det til en prioritet å komme og se deg?

På baksiden, når du prøver å se ham, klarer han timeplanen for å tilbringe tiden med deg? Eller fortsetter han å utsette deg? Kommer han med unnskyldninger for hvorfor det ikke er et godt tidspunkt å komme og se ham? Hvis dette skjer ofte, kan dette være et rødt flagg.

Er du i hans fremtid?

Når han snakker om planer for en karriere, gå tilbake til skolen eller bygge en bedrift , inkluderer han deg? I disse samtalene, ser han at du er involvert i fremtidige planer? Eller, når han snakker med deg om fremtidige planer, virker det veldig enkelt? Virker det som om han egentlig ikke tenker på at du skal være involvert i alle hans fremtidige bestrebelser?

Du vil vite at du er i hans langsiktige planer. Ellers kan du risikere å bli erstattet av noen som er hans nærhet.

Magen din vet kanskje

gut kanskje vet mann faithul langdistanse forhold

Til slutt, hva føler du i magen? Du har sanser som varsler deg. Noen ganger blir de sløvet på grunn av stress, mediestimulering , for travelt og så mange andre ting. Noen ganger er det lett å ignorere det vi virkelig føler er sant.

Hva sier magen din når du tenker på denne mannen og dette langdistanseforholdet? Føler du virkelig at han er helt med? Eller forteller magefølelsen deg noe annet? Vær oppmerksom på hva sansene dine forteller deg . Når du gjør det, vil ytre omstendigheter normalt bekrefte det du føler.

Lytt også til hva vennene dine forteller deg. Hvis de begynner å bekrefte ting du føler, kan det være en anelse om hvorvidt mannen din vil være trofast eller ikke! Ikke gå av gårde og ta forhastede beslutninger, men se det som et varsel. Se det som et signal til et potensielt problem i nær eller fjern fremtid!

Konklusjon

Til slutt, avgjørelsen om en mann kan være trofast i et langdistanseforhold, igjen, er virkelig basert på karakteren hans.

En person med god karakter er sannferdig, ønsker å gjøre godt for enhver pris . En mann med god karakter ville aldri ønsket å skade deg målrettet. Han vil gjerne fortelle deg sannheten, selv om det skuffer. Han vil aldri lede deg videre. En mann uten karakter vil være det motsatte.

Hvis du er villig til å se ting som de virkelig er (enten det er på det gode eller det onde), vil det alltid være tegn og symptomer rundt , for å fortelle deg om du går i riktig retning.

Karakteren hans vil vise deg om en mann kan være trofast i et langdistanseforhold!

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *