FriendLamps anmeldelse: Decent Long Distance Friendship Lamps?

friendlamps-anmeldelse

Så mye som sinnet trenger interaksjon med andre, trenger vi alle forbindelse med kjære for å overleve. Når avstand forstyrrer denne nærheten , får den gamle klisjeen «fraværet til at hjertet vokser mer»? kunne ikke ringe sannere. Ville du ikke foretrekke å ha en nær forbindelse med dine kjære til tross for avstanden?

Med noen få trykk kan Friendship Lamps gjøre den forbindelsen sterk, selv når dere er miles og miles unna hverandre. Les videre for å finne ut mer informasjon om teknologien som gjør det mulig!

? Sjekk prisen på vennskapslampene

Presentasjon av vennskapslamper av FriendLamps.com

vennskapslamper langdistanse

Basert fra Australia, er Friendship Lamps-merket sterkt fokusert på å hjelpe alle med å få kontakt med en venn eller et familiemedlem på avstand. Skaperne ønsket å bringe mer skjønnhet og nærhet til forhold som spenner over hele landet, noe som førte til at de lanserte sin første serie i 2014.

Tilgjengelig i forskjellige former og farger , Friendship Lamps passer godt til alle typer innredning. Mens noen lamper tilbys i en lang kubelignende struktur, er andre innkapslet i en design fra midten av århundret. Alle modellene er ganske nære i pris, og du kan til og med kjøpe vennskapsrammen for å legge til et bilde av personen du er knyttet til.

Hvert produkt som går ut blir først grundig kontrollert, for å sikre at kundene er helt fornøyd med produktet de mottar. Til tross for mange anstrengelser for å sikre at kundene blir fornøyde, tilbyr selskapet 12 måneders garanti på produktene.

Hva er en vennskapslampe?

Vennskapslamper kan se ut som alle andre lamper, men de har en klar fordel ? du kan fortelle dine kjære hvor mye du savner dem med et enkelt trykk. Så snart du berører overflaten, lyser både lampen din og lampen til din kjære. Det er en liten måte å vise noen andre, ?Jeg tenker på deg.?

Selv om det kan være andre modeller fra lignende selskaper, tilbyr vennskapslampene en annen funksjon med denne etttrykkskommunikasjonen ? muligheten til å sende meldinger.

Hva er funksjonene til vennskapslampene?

Wi-Fi-kompatibel

Å bruke denne lampen er ikke vanskelig i det hele tatt. Alt du trenger å gjøre er å koble til vennskapslampen og opprette en Wi-Fi-tilkobling hjemme. Når den er koblet til, er den klar til å sende meldinger til dine kjære.

Høy kvalitet

Som nevnt tidligere, kan selskapet skryte av høykvalitetsprodukter som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for kvaliteten på produktet. Alle modellene har blitt testet for funksjonalitet og ytelse.

Enkel å koble til hvor som helst

Selv om noen kommunikasjonsenheter ikke kan gå mer enn noen kvartaler unna hjemmet, er det samme ikke sant for vennskapslampene. Disse lampene kan kobles til internasjonalt også, så lenge brukeren har en Wi-Fi-tilkobling der de bor. De krever nesten ingen vedlikehold, slik at du bare kan aktivere lampen hvis du vil nå ut til din kjære.

Kan sendes globalt

Selv om selskapet er basert i Australia, sendes merket over hele verden. Vennskap kan strekke seg over hav og ørkener, og det er grunnen til at forbindelsen må strekke seg over hele kloden.

Vakre design

Selskapet kan skryte av unike og vakre design for å jobbe med enhver innredning uten problemer. Det er flere rammer tilgjengelig for å jobbe med det nåværende utseendet til et rom, noe som sikrer at denne armaturen bare kan bli en normal del av rommet.

Hvordan fungerer vennskapslampene?

vennskapslampe fargekode

En av fordelene med Friendship Lamps er deres enkelhet. Når du slår på lampen med USB-kabelen (som kan kobles til en datamaskin), blir lampen først blå og deretter rød. Før den kan kommunisere med noen, må du konfigurere den med nettverket ditt .

Etter at vennskapslampen er slått på, må du koble den til Wi-Fi kalt FriendLamp_xxxxx. Etter at lampen er koblet til Wi-Fi, vil du motta en popup som leder deg til en side for å registrere deg.

Den nye siden vil vise deg alle tilgjengelige Wi-Fi-nettverk i området ditt, som bør inkludere internetttjenesten din. Koble til Wi-Fi og skriv inn passordet.

Etter dette, skriv inn gruppe-ID- en som vil bli sendt til deg i e-posten din. Alle lampene i nettverket ditt må bruke samme gruppe-ID, men den kan endres til den IDen du ønsker.

Slik slår du på vennskapslampen

Det er enkelt å aktivere lyset til vennskapslampen, siden alt du trenger å gjøre er å trykke én gang. Lampen aktiveres umiddelbart, slik at du kan kontakte alle de andre lampene som er koblet til den gruppe-ID-en.

Hvis du ønsker å endre fargene , brukes samme knapp. Trykk på knappen til de forskjellige fargene begynner å sykle gjennom og din foretrukne farge kommer med. Slipp knappen for å velge farge.

Den blå fargen på lampen betyr at den slår seg på, mens rød betyr at vennskapslampen ikke kan koble til Wi-Fi og må konfigureres. I mellomtiden betyr lilla at en oppdatering lastes ned eller installeres. Hvis lyset blir grønt, er du klar!

Hvorfor velge Friendship Lamps fremfor konkurrentene?

Du lurer på hvorfor du bør kjøpe akkurat disse lampene fremfor konkurrentene. Hva er så spesielt med disse vennskapslampene, ikke sant? Det er noen måter denne lampen skiller seg fra sine konkurrenter på.

Høy kvalitet

Disse lampene er laget av materialer av høy kvalitet som gjør dem enda mer attraktive og holdbare .

Pengene tilbake-garanti

Det er korrekt! Selskapet tilbyr deg en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du er misfornøyd med fordelene og funksjonene til Friendship Lamps, kan du alltid returnere den og få refusjon.

Fortreffelighetsrekord

Selskapet skryter også av det faktum at de ikke har skuffet en eneste kunde til dags dato og har alltid levd opp til hver kundes forventninger.

Lokal garanti

Selskapet tilbyr også en 12-måneders lokal garanti på vennskapslampene som det selger.

Priser og planer

vennskapslamper billig

Hvis du lurer på hvordan og til hvilken pris du kan kjøpe disse lampene, er det to planer du kan kjøpe vennskapslampene i ? som enkeltpakning eller som dobbelpakning. Det er imidlertid flere modeller tilgjengelig å vurdere, inkludert:

 • Moderne design, fra $170
 • Klassisk design, fra $170
 • Mid-Century Design, $99 for en eller $198 for to
 • Vennskapsrammer, $99 for en eller $198 for to

Ett par kan starte på $170 med moderne og klassisk design. Siden disse modellene kan koble til flere lamper innenfor samme gruppe, kan du kjøpe individuelle lamper for å skape en større gruppe mennesker å koble sammen.

For de to første alternativene er den eneste måten å bestille enkeltlamper på som et tillegg. Mid-Century-designet og vennskapsrammer kan bestilles som individuelle gjenstander, i stedet for som en del av et sett.

Hvis prisen er for høy til å betale direkte, tilbyr nettstedet betalingsplaner som deler opp kostnadene i avdrag.

Hvor kjøper du vennskapslampene?

For å bestille Friendship Lamps, må du ganske enkelt gå og bestille fra nettbutikken på https://www.friendlamps.com/. Så langt er det ingen tredjepartsleverandører som er autorisert til å selge lampene.

Som nettsiden foreslår, kan du enten velge å betale for vennskapslampene med PayPal eller et debet-/kredittkort .

Fordeler

Her er noen fordeler med vennskapslamper:

 • Lett å bruke
 • Kobler sammen mennesker over hele verden
 • Wi-Fi-kompatibel
 • Estetisk vakkert
 • Tilbyr lokal garanti
 • Unike design

Ulemper

Her er noen ulemper med vennskapslampene:

 • Litt dyrt
 • Kan være vanskelig for de som mangler tekniske ferdigheter
 • Avhenger av kvaliteten på internettforbindelsen din

Ofte stilte spørsmål om vennskapslamper

Er internasjonal frakt tilgjengelig?

vennskapslamper kampanjekode

Svaret er et stort ja! Selskapet tilbyr internasjonal frakt. Du trenger bare å gå til nettbutikken deres for å vite detaljene om internasjonal frakt til ditt område.

Er lampen enkel å sette opp?

Ja, lampen er enkel å sette opp. Alt du trenger å gjøre er å koble den til og koble den til Wi-Fi, og du skal være i gang. Du kan imidlertid alltid kontakte selskapets kundeservice hvis du har problemer.

Hvor mange lamper kan legges til i en gruppe?

Det er ingen grense. Så snart din kjære mottar lampen sin, kan de be om tilgang til gruppen din via en Wi-Fi-tilkobling.

Hvor mange grupper kan en lampe kobles til?

Én lampe kan bare være involvert i én gruppe om gangen. Nettverkene er satt opp på en slik måte at å legge lampen til en gruppe vil fjerne den fra en annen. Gruppen kan imidlertid endres så mange ganger brukeren vil, selv innen samme dag.

Kan lampene dekke og fungere oversjøisk avstand?

Ja, lampene fungerer for lange oversjøiske avstander. Du må bare trykke litt på lampen og slå den på for å kontakte alle de andre lampene ved å bruke gruppe-ID-en din.

Har vennskapslampene garanti?

Vennskapslampene kommer med en 12-måneders lokal produsentgaranti. Selskapet sier at de ville fått lampen din fikset eller skiftet ut uten ekstra kostnad dersom lampen er defekt eller ikke fungerer som den skal.

Hvor lang tid tar det før lampene når deg?

Ifølge selskapets nettsted skal australsk levering skje mellom 2 og 5 virkedager, mens internasjonale leveranser bør skje mellom 3 og 10 dager.

Hva følger med pakken?

I hver bestilling mottar kundene lampen sin, en Ethernet-ledning, en microUSB-strømledning, en Filimin-bro, oppsettsinstruksjoner og et ark med feilfargekoder.

Endelig dom

De unike, vakre og personlige vennskapslampene er alt du trenger for å opprettholde forbindelsene med menneskene du ikke kan være i nærheten av akkurat nå. Disse lampene er rimelige, kompatible med Wi-Fi og kan kobles til alle andre som har en lampe.

Vil du komme i kontakt med dine kjære og la dem vite at du tenker på dem? Hvorfor vente? Klikk her for å kjøpe !

? Sjekk prisen på vennskapslampene

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *