Grafomap-anmeldelse: Beste tilpassede kart for elskere?

grafomap gjennomgang

For de av oss som kjører hansken. Forsøk på det tenkelig umulige, men nådeløst givende arbeidet med et langdistanseforhold .

Det er trøstende å lese fra andre som også har prøvd og elsket livsstilsvalget. For meg har det vært vanskelig å finne måter å vise min hengivenhet til jenta jeg anser som min «ubby wubby».

Det er en frustrerende mengde vann mellom oss. Det fjerner oss og tvinger hjertet til å bli gladere, men alt annet er veldig ensomt. Jeg må bruke en stor mengde takknemlighet til Grafomap . En utmerket, hjemmekoselig og unik løsning som viste seg fra internett til oss.

Når noen vi elsker må holde seg nødvendigvis langt unna, kan det først ignoreres. Tid brukes lett på jobb eller skole for å holde tankene våre opptatt. Men med tiden blir deres fravær bare mer uttalt i hverdagen. Hullet gjør seg kjent.

Plutselig må trøst etter en dags arbeid oppfylles med tekster i stedet for klemmer og fruktbare samtaler skjer bare over Skype.

Disse er fine, men de blir en sterk påminnelse om hva vi går glipp av . Lyden av stemmen deres er ikke den samme over en telefonhøyttaler, og deres uttrykk vises ikke skriftlig. Vårt behov for å elske noen forblir en kløe uten riper.

En flott løsning er en blomsterleveringstjeneste. Eller endeløse kjærlighetsbrev med skriftlige kyss xx. Jeg sendte en gigantisk bamse til partneren min og sa at den var god for kos. Men jeg sendte den per post for å vise at jeg fortsatt eksisterer.

Bekjempe den konstante frykten for å miste forbindelsen . Langdistanseforhold er noe av det vanskeligste du kan prøve. Men de er belønninger som bare får oss til å jobbe hardere.

Det er dessverre ikke mange gaver på markedet rettet for avstandspar . Bare øker vanskeligheten med å opprettholde et slikt forhold.

Før trykkpressen kom var kartmakere en sjelden rase. Talentfulle individer reiste tusenvis av miles og studerte hundrevis av tidligere arbeider for håndverket sitt.

Det tok år å lage en nøyaktig og kunstnerisk representasjon av landet, ved å kombinere ferdighetene til en akademiker, kunstner, stoiker og oppdagelsesreisende for å lage en verdifull kopi av et kart. Dette kan imidlertid nå gjøres enkelt som en plett med Grafomap.

Hva er Grafomap

grafomap custommap elskere langdistanse forhold

Grafomap er en tilpasset plakatgenerator og leveringstjeneste .

Jeg fant dem først da jeg undersøkte kunstneriske gaveideer for den nevnte «ubby». Tjenesten gir den unike muligheten til å plassere en kartlagt plassering av hvor som helst i verden med en rekke valg. Som ærlig talt var perfekt for en hipster som meg.

Jeg måtte bestille to til jul. De kom sammen fem dager etter at den ble plassert, og jeg fant ut at de var akkurat som annonsert.

På dette stadiet i mitt eget forhold var dette en utrolig nyttig ting å finne ettersom de fleste gaveideer (gigantiske bamser og alt) var brukt opp. Jeg kartla umiddelbart plasseringene mine i den stilen jeg likte , og fikk siden til å gjøre resten. Det var praktisk talt magi.

Bannere og bandplakater kan virke som utilsiktet klebrige hvis de ikke plasseres forsiktig. Imidlertid er kart unike i den forstand at de kan plasseres hvor som helst og ser fantastiske ut. Det gir et rom eller kontor et nyansert og sofistikert inntrykk.

Dette er i tillegg til å være et praktisk verktøy for studier på vei ut. Hun har ikke fått den ennå, men kjæresten min kommer til å elske den.

Hva er inkludert

grafomap tilpasning alternativer langdistanse forhold

Noe spesielt kult er de enorme tilpasningsmulighetene gitt av Grafomap .

Selve kartene kan skrives ut på et lerret, etses inn i metall, settes inn i en naturlig treramme eller slås på en t-skjorte. Jeg valgte lerretet selv, men elsker ideen om hjembyen min på brystet. 锟組Odern forbrukerisme har gjort mange av gavene vi kjøper ukjente. Det er ikke lenger det samme som å lage en gave til våre kjære.

For å tilpasse kartet, er det et alternativ for å redigere og bruke flere etiketter på kartet . Dette gir en intim touch til gaven som sjelden sees i de fleste produkter. Det er noe jeg virkelig liker.

Det er elleve kartstiler tilgjengelig . Fra det tamme minimalistiske til det rosa og flamboyante Wanderlust.

Personlig vil jeg anbefale den klassiske stilen for dens detaljerte kartleggingskunnskaper. Eller den blå stilen for å føle deg som dine hengende tegninger for et fellesskapsprosjekt i hjemmet ditt. Hver av disse stilene har forskjellige funksjoner og ytterligere tilpasningsmuligheter.

Hvordan det fungerer

Tilpasning innenfor tilpasning høres sprøtt ut, men de klarte det. Jeg var i stand til å velge en foretrukket kartleggingspalett og deretter bruke navnene på alle mine kjente steder.

De tillater til og med bruk av utvalgte ikoner plassert på kartet, for eksempel et hjemikon. Dette er hvordan tjenesten fungerer for å tillate suveren brukervennlighet for kundene til å lage et tilpasset kart.

Hele prosessen innebærer ganske enkelt å tilpasse kartet til våre preferanser, Grafomap lage selve kartet, og deretter sende det til ønsket sted. Det er ikke mange produkter som viser sitt eget leveringssted.

Funksjoner

nåværende avstand par grafomap langdistanse forhold

Mange av stilene inkluderer også ekstra informasjon som plasseringens bredde- og lengdegrad. Enda mer imponerende er stilene som kombinerer standard veikart med topografi. Vakkert viser ikoniske åser og isbredaler i områder de er kjent for som i Skottland.

Det er akkurat slik gaver til avstandspar skal gjøres. En påminnelse om hvor partneren din kommer fra og at de er trygge på et virkelig sted. Gjort med stil på det.

Det er en god grunn til at dette selskapet har eksplodert de siste 3 årene. Det er en måte å bringe oss nærmere dit vi ønsker å være. Ekstra viktig når vi savner noen vi er glad i.

Ulemper

Den største ulempen med Grafomap må være prisene . Selv om det ikke kommer til å tømme banken, kan det koste fra så lite som USD 39,00 for t-skjorten til USD 119,00 for et kart etset i metall.

Dette inkluderer den nødvendige leveringsavgiften. Det var en investering jeg fant verdt å gjøre. Men jeg overlater det til deg å bestemme selv mens du sjekker ut de er dårlige utvalg.

Jeg har ikke opplevd disse, men det ser ut til å bare være to andre reelle klager andre har hatt.

Noen brukere har klaget på at programvaren ikke åpner eller fungerer som den skal på enhetene deres. Dette ser ikke ut til å være et for stort problem . Det løses ved å oppdatere nettleseren eller bruke en annen enhet. Ikke akkurat en vanskelig løsning.

Det andre problemet er det tidvis skadede kartet som kommer i posten. Men dette er sannsynligvis på grunn av arten av våre posttjenester; ting blir droppet noen ganger.

Fordeler

tilpasset kart grafomap langdistanse forhold

Når det gjelder levering og kundestøtte, er det gjort fantastisk. Selskapet har faktisk fem virkedagers leveringsgaranti . Så du kan legge inn en bestilling ganske i siste liten. Dette i tillegg til gratis returpolitikken gir meg umiddelbar tillit til tjenesten.

De fleste nettprodukter prøver å ikke annonsere for returalternativer på grunn av den dårlige kvaliteten på produktene deres. Det er hyggelig å se noen som er trygge på det de selger; og ærlig nok til å ta tilbake det som ikke strekker til!

De har også gjort de beste tingene et virtuelt selskap kan gjøre for kundeservice. Du kan kontakte en live kundestøtteagent direkte via deres Facebook-side.

Dette alternativet kan også finnes på Grafomap-siden under «Send oss». Selv om jeg ikke hadde behov for bestillingen min, sendte jeg dem en melding for å se hvordan de ville svare.

De kom faktisk tilbake til meg innen noen få timer og ba meg om ytterligere detaljer om problemet mitt og hvordan de kunne hjelpe. Egentlig tror jeg ikke noen kan be om mye mer.https://www.youtube.com/watch?v=5vG62rOKq9Y
YouTube-video

Dommen

Disse tingene er kjempebra. Hvis du leter etter et meningsfullt kunstverk som gave eller til deg selv, vil et Grafomap- kart binde et rom sammen som speidere knytter knuter. Det vil gi deg litt av utsiden hjemme eller hjemme langt unna.

Enda viktigere, det kan være en påminnelse om noen andre når de er langt unna . Jeg gleder meg denne julen til å sende partneren min hennes kopi av duellgaven vår. Det er akkurat vår type ting, og jeg håper det kan være for deg også.

Dette er den typen ting vi bør fortelle hverandre om for å gjøre alles liv litt kulere.

I fremtiden kan du definitivt forvente at Grafomap bare vil vokse i popularitet. Det er ikke rart de har 4,5 stjerner på Trustpilot.

Enten du leter etter en nyansert gave, et samtalestykke eller en måte å holde noen nær hjertet. Det er noe som er passende å anbefale til hvem som helst og fungerer i enhver setting. Kan til og med få katten min en.

Mest av alt er det akkurat den typen gave et forhold kan bruke og huske . Du kan forvente at langdistansepar vil beholde sitt i lang tid for å se tilbake på det som ble overvunnet.

Forhåpentligvis har denne artikkelen vært nyttig for deg. Hvis du har noen venner eller slektninger på julehandlelisten deres, kan dette være nyttig for dem også.

Lykke til til alle som fortsatt ser frem til neste besøk for å se deres bedre halvdel.

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *