10 grunner til at gutter er redde for langdistanseforhold

Gutter redd langdistanseforhold

Det er ikke en god følelse når gutter avviser deg fordi de er redde for langdistanseforhold eller bare ikke liker dem.

Det er alltid en grunn til hvorfor gutter er redde for langdistanseforhold, siden det gjør vondt og noen ganger kan være forvirrende for deg. En annen tøff ting å gjøre etter å ha blitt avvist er å se på det fra guttens synspunkt .

Dette er tøft fordi hvis du er klar for et forhold som er langdistanse eller er villig til å ta risikoen for et forhold som er langdistanse, kan du ikke alltid se det fra synspunktet til noen som ikke er klar .

Å ha problemer med å finne ut er grunnen til at noen gutter er redde for langdistanseforhold. I tillegg til å ha problemer med å se det fra deres synspunkt, her er noen av årsakene til hvorfor gutter noen ganger kan være redde for et forhold som er langdistanse .

1. Ensomhet er vanskelig å håndtere

ensomhet redd mann langdistanse forhold visning

Ensomhet er en av de vanskeligste tingene å håndtere i et forhold som er langdistanse. Selv om dere to fortsatt er i stand til å kommunisere ved å sende meldinger eller ringe , føles det fortsatt ikke helt som om dere ikke er alene.

Dette kan være en vanskelig ting for en fyr eller noen i et forhold som er langdistanse å håndtere.

Langdistanse er en stor grunn til at gutter noen ganger er redde eller nervøse for å komme inn i et forhold.

There are some ways to help deal with the loneliness like using an app like FaceTime or Skype so that you guys are able to talk face to face the best you can. The problem with that is that a lot of the times after you hang up the phone it can feel like you are alone again.

Being in a relationship yet feeling like you are alone can be a really tough thing to handle.

This is because when you are in a relationship you should be able to rely on that person when you are having a hard time in life and it can be tough to get that same type of support in a relationship that is long distance.

Being in a relationship yet feeling like you are alone is a big reason why guys are afraid of long distance relationships.

2. Being Uncertain About the Long Distance Relationship

Being uncertain about the long distance relationship can mean a couple things. It can mean that you are not sure that the long distance relationship is right for you. It can also mean that you are not sure that you would still like your long distance significant other if the both of you were in a regular relationship.

When guys are unsure about something it can fester in there minds and therefore ruin an already together relationship or ruin the chances of ever wanting to be in a relationship that is long distance.

Not having the answers to questions like that can make guys afraid of a relationship that is long distance. The unknown is usually scary for most people and taking a risk on the unknown can be even scarier.

Noen ganger er det noen gutter som rett og slett ikke er klare til å ta risikoen på de ukjente som følger med et forhold som er langdistanse.

Den største av risikoen er at de ikke kan være sikre på om de fortsatt vil like deg og ønsker å være sammen med deg når dere begge ikke var i et forhold som er langdistanse, men i stedet et normalt forhold.

3. Muligheten for juks

utro grunner gutta redd langdistanse forhold

I ethvert forhold er det en veldig reell mulighet for at juks kan skje. Med det sagt, i et forhold som er langdistanse kan sjansene noen ganger være høyere.

Det er bare en annen risiko som følger med i et forhold som er langdistanse, og igjen er noen gutter bare ikke klare eller uvillige til å ta sjansen på en slik risiko.

Grunnen til at sjansene for å redusere muligheten for utroskap i et forhold som er langdistanse er at folk blir ensomme.

Mange ganger når folk blir ensomme søker de oppmerksomheten til noen andre fordi deres betydelige andre ikke er tilstede for å hjelpe med den følelsen. Det er ingen unnskyldning for å jukse, men mange mennesker har en grunn til det.

Med det sagt er dette vanligvis en stor grunn til hvorfor gutter er redde for langdistanseforhold.

4. Fysisk kontakt er viktig

fysiske kontakter begrenset gutter redd langdistanse forhold

Fysisk kontakt er en viktig del av et forhold. Fysisk kontakt er normalt svært begrenset i et forhold som er langdistanse.

Dette kan være en stor barriere for folk å måtte overvinne, og mye av tiden ønsker folk ikke å overvinne det.

Folk vil ha den fysiske kontakten som følger med et forhold og det å komme inn i et forhold som er langdistanse hindrer folk i å ha mye av det. Dette kan skremme gutta bort fra tanken på et forhold som er langdistanse.

Fysisk kontakt hjelper mot ensomhet, og mange mennesker trenger den typen støtte fra sin betydelige andre . Dette er grunnen til at mange gutter ikke engang er villige til å prøve langdistanseforhold eller er redde for det.

Det kan være en stor ting å overvinne for en fyr, og noen gutter er ikke villige til å overvinne det av hensyn til et forhold som er langdistanse.

5. Du må ofre

gjøre ofre redd gutta langdistanse forhold

Ofre skal gjøres i ethvert forhold, men det pleier å være flere i et forhold som er langdistanse. Det må være engasjement og vilje til å ofre.

Noen ofre er å gi opp seksuell intimitet over en lengre periode, muligheten for at en av dere flytter, ikke kan være rundt hverandre. Disse ofrene er tøffe for noen, og mange mennesker vil bare ikke engang ta sjansen på det.

Dette er grunnen til at mange gutter er redde for langdistanseforhold. De er bare harde og krever mye engasjement og dedikasjon for å være vellykket og verdt det . Noen gutter har ikke viljen eller evnen til å forplikte seg og dedikere seg på den måten .

6. Mangelen på seksuell intimitet

mangel på seksuell intimitet redd

Seksuell intimitet er annerledes enn fysisk kontakt ved at fysisk innhold handler mer om klem, håndtak og den fysiske varmen til den andre personen. Seksuell intimitet er på et annet sted for seg selv.

Dette er den vanligste årsaken til at man ikke ønsker å være i et forhold som er langdistanse. Mangelen på seksuell intimitet er også den største utfordringen å overvinne når man kommer inn i et forhold som er langdistanse.

Mange gutter er redde for å komme inn i et forhold som er langdistanse på grunn av mangel på seksuell intimitet. Det er ikke en lett ting å overvinne, og mange gutter har en tendens til å være redde for at de skal mislykkes eller at de ikke er i stand til å gå så lenge uten seksuell intimitet.

Når du hører om hvorfor gutter ikke vil være i et forhold som er langdistanse, er dette vanligvis det første som dukker opp.

Den gode tingen er imidlertid at fjernkontrollvibratorer og langdistanse-sexleketøy i dag gjør det mulig å faktisk ha «DR»-sex .

Det er selvfølgelig ikke den virkelige avtalen, men det er bedre enn ingenting. Så du bør definitivt sjekke det ut!

7. De kan være redde for å kaste bort tid

redd for å kaste bort tid gutta langdistanse forhold

Muligheten for ikke å vare er mulig i ethvert forhold. Med et forhold som er langdistanse har du en tendens til å høre at de mislykkes mye mer enn vanlige forhold. Dette er fordi det er mange risikoer og mange ofre som folk må gjøre eller være villige til å gjøre .

Mange gutter vil vanligvis ikke ta disse risikoene, og de vil heller ikke risikere å kaste bort tiden sin. De ønsker ikke å måtte håndtere hjertesorgen og alt som følger med det for ingenting.

Hjertesorg er en skummel og vanskelig ting å håndtere det. De fleste gutter prøver å unngå hjertesorg når det er mulig . Så en stor grunn til hvorfor gutter blir redde for langdistanseforhold. Det er vanskelig å sette deg selv i en situasjon hvor det er ganske sannsynlig at du vil bli skadet.

8. Det kan være følelsesmessig uoppfyllende

følelsesmessig unfulfilling redde gutter langdistanse forhold

For noen mennesker er det ikke nok for dem eller deres følelseshelse å snakke over telefon.

De trenger ansikt til ansikt samtaler og kontakt så vel som fysisk kontakt og å være fysisk ikke alene. Relasjoner gir folk et nytt støttesystem og et nytt nivå av komfort.

Når noen er i et forhold som er langdistanse, er de ikke alltid i stand til å få den følelsesmessige forbindelsen for å kunne ha det støttesystemet gjennom sin betydelige andre og den komforten de trenger i et forhold.

Mangelen på å være følelsesmessig oppfylt kan være skummelt for noen gutter. Dette er fordi det kan sette seg selv og deres betydelige andre i en potensielt ganske vanskelig og hjerteskjærende situasjon.

Forhold er bare sunt hvis begge parter er virkelig lykkelige, og du kan ikke være virkelig lykkelig uten å være følelsesmessig oppfylt. En grunn også til at gutter blir redde over et forhold som er langdistanse.

9. Det kan være vanskelig å bli kjent

vanskelig kjenner hver over redd gutta langdistanse forhold

I et forhold som er langdistanse kan det noen ganger være vanskelig å virkelig bli kjent med hverandre. Du blir kjent med hvem de er over telefonen, men du blir ikke helt kjent med de morsomme små vanene og påfunnene deres , så vel som andre viktige deler som gjør noens personlighet og vesen.

Dette kan være vanskelig for fyren i forholdet å ikke bli kjent med og forstå personen de er i et forhold med.

Et forhold består av minner og virkelig å kunne forstå din betydelige andre, og når du egentlig ikke får en sjanse til å vite hvem de er , kan det være litt skummelt.

Mange gutter er redde for å komme inn i et forhold med noen og ikke være i stand til å komme overens med dem eller ikke vite nøyaktig hvem de er i et forhold med.

Den eneste måten å finne ut av de små særhetene og hvordan de egentlig er i dag til dag, er å være fysisk sammen med dem. Denne ukjente og risikoen de måtte ta er en annen grunn til at gutter er redde for et forhold som er langdistanse.

10. Noen mennesker er ikke utstyrt

ikke utstyrt redde gutter langdistanse forhold

Til slutt er det bare noen gutter som ikke er utstyrt for å håndtere et forhold som er langdistanse.

Uansett grunn er de redde for langdistanseforhold og mest sannsynlig engasjementet, engasjementet og det harde arbeidet som følger med et forhold som er langdistanse.

Noen ganger vet de egentlig ikke engang hvilken del av et forhold som er langdistanse som er mest skremmende for dem, og det er greit.

Noen ganger kan det være vanskelig å finne ut nøyaktig hvilken del av et forhold som er langdistanse som skremmer deg. Det kan også være at mer enn én del av forholdet skremmer deg.

De er rett og slett ikke klare, utstyrt eller villige til å håndtere en, hovedårsaken til at de var redde for Lond Distance Relationship.https://www.youtube.com/watch?v=NwSELNfzOsY
YouTube-video

Konklusjon

Det er mange vanskeligheter i et forhold som er langdistanse . Langdistanseforhold kan være verdt det hvis to personer er engasjerte og dedikerte til hverandre.

Mange grunner til at en fyr er redd for et forhold som er langdistanse, problemet er at mange gutter ikke har evnen til å være dedikerte og engasjerte på den måten eller bare er redde for risikoen som følger med å være i det.

Det kan være at de er redde for sjansene for juks og mangel på fysisk kontakt eller til og med at de ikke vil måtte prøve å kjempe seg gjennom ensomheten.

Uansett hva årsaken kan være, er den største grunnen at de ikke ønsker å sette seg selv i en usikker situasjon og ta sjansen på de ukjente risikoene som følger med et forhold som er langdistanse.

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *