4 dolog, amit tudnod kell, mielőtt távkapcsolatot kezdesz

hogyan kezdjünk távkapcsolatot

Ha ezt olvasod, azt hiszem, távkapcsolatot tervezel, vagy most kezdtél el.

És természetesen kétségei vannak

Ön mindent tud, amit a távolsági kapcsolatokról mondanak, és ezért több információra van szüksége arról, hogy mi is az a távkapcsolat VALÓBAN , ahelyett, hogy ezeket a dolgokat saját maga fedezné fel, gyakran meglehetősen erőszakosan .

Nos, gratulálunk, hogy a cikk elolvasását választotta!

Túl sok ember vesz részt távkapcsolatokban öntudatlanul és anélkül, hogy túlgondolná . De te más vagy.

Szóval, mit kell tudni ezekről a kapcsolatokról? Hogyan kezdjünk el helyesen egy távkapcsolatot? Hogy megkönnyítsem, ide soroltam azt a négy dolgot, amit bárcsak tudtam volna, mielőtt távkapcsolatomat elkezdtem volna.

Bármi legyen is az oka annak, hogy hosszú távra viszi kapcsolatát, íme néhány dolog, amit figyelembe kell vennie és meg kell értenie, mielőtt belevágna.

1. Senki nem fog téged komolyan venni

Nyilvánvaló, hogy a távkapcsolatok egyik legirritálóbb aspektusa .

Hacsak nem él távkapcsolatban több mint egy éve, és ha nincsenek konkrét tervei, senki sem fogja komolyan venni a kapcsolatát.

Még ha együttérzést is fejeznek ki a románcod iránt, biztosan azt mondják maguknak: „Nem bírják tovább három hónapnál.

Legyen szó teljesen idegenekről, kollégákról, barátokról, családtagokról, 95%-uk nem gondolja, hogy egy távkapcsolat elvezethet valahová. Tehát hadd adjak egy tanácsot: egyszerűen hagyja figyelmen kívül őket.

Ez a kapcsolat a TE kapcsolatod.

Az a tény, hogy vannak rossz tapasztalataik a távkapcsolatokkal kapcsolatban (hogy azt ne mondjam, gyakran nincsenek), semmiképpen sem jelenti azt, hogy fontosnak kell tartanod azt, amit mondanak neked.

Őszintén szólva, nagy nehezen titkoltam, hogy távkapcsolatom volt az első évünkben

Nem szégyen miatt, hanem csak azért, mert nem volt szükségem (és nem is akarom) senki jóváhagyását.

És még ha az emberek 5%-a megértette is a helyzetemet, nem érte meg a másik 95%-kal vitázni a páromról alkotott régimódi felfogásukról. Ez csak az én véleményem.

hogyan kezdjünk távkapcsolatot

2. Sok időt töltesz majd távol egymástól

Nyilvánvalóan.

Ha távkapcsolatban élsz, az azt jelenti, hogy hosszú időre el fogsz válni egymástól . De érted, mit jelent?

Egyedül fog enni, egyedül nézni kedvenc filmjeit, és mindent megtesz, amit a párok együtt csinálnak egyedül a számítógépe előtt.

Megmondom őszintén, ez időnként szívszorító lehet . Azok a párok, akik nagyon hosszú időt töltenek külön, gyakran magányosabbnak érzik magukat, mint valaha.

Remélhetőleg a legjobb orvosság az, ha barátokkal és családdal veszi körül magát, vagy talál egy nagyszerű hobbit, amellyel eltöltheti az időt a partnerétől távol.

Egy másik következmény azonban az, hogy partnere elkerülhetetlenül ott szocializálódik , ahol van, és sok más emberrel találkozik, még az ellenkező neműekkel is.

Így természetesen ez nem akadályoz meg abban, hogy együtt töltsd az időt, főleg Skype-on, de ha a párod elmegy egy klubba, koncertre, filmet nézni , az nagy valószínűséggel nélküled és másokkal.

Ha hajlamos vagy féltékeny lenni, akkor ez problémás lehet.

Bárcsak ott lennél, de nem tudsz. Ez feszültséget vagy akár a paranoia egy formáját is okozhatja ( Hol voltál? , Miért nem válaszoltál az üzenetemre? ).

De alapvetően el kell fogadnod, hogy a partnered szórakozik vagy másokkal csinál valamit , még akkor is, ha te nem vagy vele.

Ellenkező esetben ez a kapcsolat gyorsan elviselhetetlenné válik mindannyiótok számára.

Tehát tedd ugyanezt : pihenj, menj ki, olvass egy könyvet, nézd meg ezt a filmet, amit látni akartál, utazz, érezd jól magad?

Ne várja meg, hogy újra együtt lehess a kedvesével, és élje az életét.

3. Sokkal jobban fog hiányozni a fizikai oldal, mint gondolnád

Komolyan, ki nem szereti az ölelést?

SENKI.

Sajnos elárulom, hiányozni fognak ezek az ölelések.

Korábban olyan közel voltál, most pedig arra van ítélve, hogy szöveges üzeneteket, néhány alkalmazást és sok Skype-ot használj, hogy kifejezd a feled iránti szeretetedet. Hatalmas ugrás visszafelé .

Sok korábban biztosított kommunikációs eszköz ma már elérhetetlen , például a hangulat megérintése vagy kitalálása a testbeszédén keresztül.

Most minden verbális kommunikáción keresztül megy.

Emiatt úgy érzi, hogy a fizikai hiányt kiélezett kommunikációval kell ellensúlyoznia .

Nem kell nagy ügyet csinálni belőle, és érdeklődés nélkül beszélni a talált dolgokról. Ne feledje, hogy ahhoz, hogy sikeres legyen ebben a távkapcsolatban, ki kell nyitnia a szívét, és fel kell szabadítania érzelmeit , hogy kifejezze szeretetét, nem gesztusokkal, hanem szavakkal.

Oszd meg a félelmeidet, a kétségeidet, a tapasztalataidat, a meglepetéseidet, a kirohanásaidat, egyszóval a számodra fontos dolgokat.

Rá fogsz jönni, hogy a párod erősebb és egységesebb lesz .

(Mellesleg, ami a fizikai vonatkozást illeti, most az a jó, hogy ezek néhány távolsági kapcsolati játékok, amelyek segíthetnek Önnek ezen a problémán – csak annyit mondok.)

távkapcsolatot kezdeni

4. Tervezni kell. NAGYON.

Mielőtt még elképzelné, hogy távkapcsolatban él, beszéljen komolyan a szeretőjével .

Határozzon meg világos és pontos célokat, és beszélje meg együtt a kapcsolat időtartamát:

  1. Meddig fog tartani?
  2. Mik az elvárásaid?
  3. Ki látogatja meg a másikat, hol és mikor?

Elképzelhetetlen, hogy örökké távkapcsolatban maradjunk, ezért tűzzünk ki rövid és hosszú távú célokat is a továbblépéshez.

Egy hosszú távú kapcsolat sok erőfeszítést, energiát és tervezést igényel .

Ha nem vagy az a fajta ember, aki ragaszkodik egy tervhez vagy ütemtervhez, akkor egy távkapcsolat nagyobb kihívást jelenthet számodra.

A hosszú távú szerelemnek, ha nincsenek közös munkánk céljai (ünnepek, találkozás, közös letelepedés?) , saját lejárati dátuma lesz, amely bágyadtságból, demotivációból és lemondásból táplálkozik .

A közös cél okot ad arra, hogy minden nap küzdj azért, hogy sikerüljön.

Ha nem tesz semmit, akkor távkapcsolata megszegett ígéretek sorozata marad .

Természetesen, ha nem tudja megjósolni az állandó találkozást a mai napig, tervezze meg legalább a következő két látogatást

Amikor eljön a búcsú ideje , az a tény, hogy tudjuk, hogy újra találkozunk, lehetővé teszi a relativizálást.

Ez persze kemény munka. Nagy erő és elszántság kell ahhoz, hogy egy távkapcsolat kijöjjön a másik oldalon.

Mindkettőtöknek 100%-ban benne kell lennie a kezdetektől a távol töltött idő végéig . Tervezze meg, hogy minden nap találkozunk. Szervezzünk közösen hosszú távú randevúkat.

És mindenképpen beszéljen a napi eseményekről a partnerével. Magától értetődik, de soha ne felejts el érdeklődni az életük, a céljaik és a közös jövőd iránt.

Következtetés: A bizalom kincs

Sok kölcsönös bizalomra van szükség ahhoz, hogy egy „normális” kapcsolat működjön, de itt egy olyan kapcsolatról beszélünk, amely képes átlépni egy város, egy ország vagy akár egy kontinens határait.

Ehhez óriási hűségre van szükség valaki iránt, akit oly ritkán láthat.

Csakúgy, mint minden más kapcsolatban, itt is lesznek olyan dolgok, amelyekben nem értesz egyet, veszekedések és problémák. Ez rendkívül megnehezítheti a dolgokat, ha több ezer mérföldre vannak egymástól.

Miután a dolgok lecsillapodtak, ne feledje, hogy teljesen egészséges időnként vitákat folytatni, de át kell gondolnia, hogyan köthet kompromisszumot a kérdésekben, hogy nagyobb bizalmat építsen távkapcsolatában .

Mindkettőtöknek középen kell találkoznia, és meg kell állapodnia. Ezen problémák megoldása segít gyorsabban túllépni a következő vitán.

Szerencsére valakiben bízni a megosztáson és a kommunikáción keresztül lehet megtanulni .

Tehát ne becsülje alá ezt a pontot, és soha ne vegyen semmit természetesnek a kapcsolatában.

Túl sok pár érzi magát érinthetetlennek, és feladja ezt a döntő pontot. Ne kövesd el ezt a hibát.

Hogyan kezdjünk távkapcsolatot? Értse meg ezeket a pontokat, és készüljön fel élete egyik legnagyobb és legkifizetődőbb kihívására!

~ Will

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *