Hvor ofte bør langdistansepar snakke?

frekvens langdistansekommunikasjon

Når det gjelder langdistanseforhold, har folk en tendens til å ha mange spørsmål.

Et av de mest stilte spørsmålene er, hvor ofte bør langdistansepar snakke? Skal de snakke hver dag?

Det smarteste du kan gjøre når det kommer til et langdistanseforhold er å behandle det som om du ville gjort et normalt forhold.

Her er noen tips for å kommunisere med din langdistanse partner:

1. Bli kjent med din betydelige andre

vet betydelig hvor ofte snakker langdistanse forhold

Med et normalt forhold snakker de fleste hver dag eller veldig nær hver dag. Med det i tankene, med et langdistanseforhold, mener jeg at det bør være den samme politikken . Den eneste måten et forhold kommer til å vokse er hvis du kommuniserer med din betydelige andre.

Hvis du tenker på et forhold der dere er i stand til å se hverandre hele tiden, har det store fordeler som å bli kjent med deres små særheter, deres fortid og hvem de er som person. Den eneste måten et langdistanseforhold skal kunne overleve og bli sterk på er å snakke hver dag eller nesten hver dag .

Du må bygge et sterkt grunnlag ved å finne ut hvem din betydelige andre er og hvem de en gang var. Dette betyr å stille spørsmål eller til og med bare snakke normalt. Du kan finne ut mye om en person ved å lytte til deres meninger om visse saker eller lytte til deres daglige samtaler.

Når du snakker med din partner hver dag, blir du kjent med dem som person . I et forhold elsker du dem bare hvis du vet hvem de egentlig er, og ikke bare deres ytre utseende. Når det er sagt, må du også sørge for at du ikke overdriver det.

2. Viktigheten av plass

viktig plass hvor ofte snakker langdistanse forhold

Akkurat som med ethvert forhold kan du ikke kvele din betydelige andre. Selv om du identifiserer deg som et par, betyr det ikke at du ikke kan være individer. Individualitet er så viktig for et sterkt forhold. Hvis en person i forholdet begynner å føle seg kvalt, har det en tendens til å føre til at de slår ut og muligens separasjon .

Så selv om jeg synes det er viktig å snakke hver dag betyr ikke dette at du må snakke hele dagen hver dag. Hold det kontrollert. Pass på at du ikke blåser opp når de ikke svarer med en gang eller ber om plass til å gjøre det de trenger å gjøre.

Husk at alle har sine egne liv som de lever, og for deres skyld må du la dem leve det slik de skal .

3. Bruke kvalitetstid

tilbringe kvalitetstid hvor ofte snakker langdistanse forhold

Når du er i et langdistanseforhold er kvalitetstid litt annerledes, men har fortsatt den samme sårt tiltrengte effekten.

Kvalitetstid kan defineres på en rekke forskjellige måter. Det viktigste aspektet er at det passer dine og dine partneres behov . Noen forskjellige måter du kan ha kvalitetstid på er:

Videochat

Videochatting kan være fordelaktig for et langdistanseforhold fordi du får se din betydelige andre. Selv om du ikke kan oppleve berøringen deres, er det fortsatt en stimulerende opplevelse. Du får sette et ansikt til stemmen deres.

Still hverandre spørsmål

Dette er en av de beste måtene å bruke kvalitetstid på, fordi du blir virkelig kjent med dem. Still dem spørsmål om barndommen deres, måten de vokste opp på , hva de gjorde på videregående, og hvem de var den gang. Alle disse spørsmålene og mer kan hjelpe deg å forstå de små tingene de gjør eller hvorfor de er som de er. I et forhold er denne kunnskapen nøkkelen til å bygge et sterkt fundament.

Planlegg en tur

Å binde sammen over å planlegge en tur for å se hverandre er det mest spennende du kan gjøre i et langdistanseforhold. Ikke bare er det morsomt, men du blir engstelig og teller ned dagene til du kan se dem . Det hjelper dere begge å vite at følelsene og kjærligheten virkelig er der for hverandre.

4. Ikke ignorer din betydelige andre

ikke ignorere betydelig snakk lang avstand forhold

Dette er så viktig. For langdistanseforhold er chatting online eller over telefon den eneste raske kommunikasjonen du har.

Så å ignorere din partner vil ikke løse noen problemer. Det beste du kan gjøre i ethvert forhold er å kommunisere med den andre personen.

Hvis det er noe galt, må du gi dem beskjed , de kan ikke lese tankene dine. Hvis du er opptatt og ikke kan snakke så mye, er det bare å sende dem en rask melding, og for de fleste vil de forstå. Alt er bedre enn å forlate noen i mørket. Det vil ikke hjelpe noe, og oftere enn ikke forårsaker det bare flere problemer.

Alt du trenger å gjøre er å snakke med dem. Hvis de reagerer dårlig er det ikke din feil, så du må bare ta det og løpe med det. Langdistanseforhold kan være vanskelige, men hvis du kommuniserer med din partner, kan det gjøre dem mindre.

5. Ta alltid tid til dem

alltid gjøre tid hvor ofte snakke langdistanse forhold

Vis din partner at du bryr deg ved å sette av tid til dem . Angi spesifikke tider på dagen for når du kan ringe dem eller videosamtale dem. Dette trenger ikke være hugget i stein. Se på det som en date og behandle det som det.

I løpet av denne tiden får dere tilbringe kvalitetstid sammen, og det hjelper din betydelige andre til å stole på deg når du kan holde ord og ringe i tide til din «date».

Gjør ditt beste for ikke å stå opp for denne telefondaten . Når du gjør det kan det skape spenninger og unødvendige problemer. Hold ord og vis dem at du er til å stole på.

Siste tanker

Svaret på spørsmålet, hvor ofte skal jeg snakke med min langdistanse signifikante andre? Så mye som du kan.

Husk å respektere deres personlige rom og deres individualitet. Det er ikke noe riktig eller galt svar her. Alt avhenger av deg og din betydelige andre og hva dine individuelle behov krever. På den noten, ikke ignorer hverandre heller. Å ignorere løste aldri noen problemer.

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *