De 7 beste fjernkontrollvibratorene for Bluetooth-sex (2022)

beste fjernkontrollvibratorer

Leter du etter de beste fjernkontrollvibratorene? Det er alt her!

En av de store tingene som par i et langdistanseforhold trenger å forstå er måten de holder sexlivet sitt morsomt på når de ikke får sjansen til å se hverandre så mye som de ønsker.

Hvis du nettopp har kommet inn i et langdistanseforhold, tenker du kanskje til og med på HVORDAN du kan konsolidere sex i forholdet ditt med hvilken som helst fantasi!

Ideelt sett har du noen tanker. Men hver og en av oss kan bruke noen få anbefalinger .

Det er et pålitelig faktum at jeg er en betydelig tilhenger av sexleketøy når det kommer til langdistansesex.

Sexting er gøy; Skype-sex er utrolig bedre, men det er ingenting som er som et sexleketøy for å legge litt glød til den seksuelle rutinen din . Og for det er favorittvibratorene mine.

Hvorfor?

Siden vel, de handler om vår glede, damer. Det betyr i alle fall ikke at mannen din heller ikke vil sette pris på det. Når sant skal sies, kan han til og med nyte det mer enn deg .

Disse vibratorene er laget for langdistanseforhold, siden de kan kontrolleres fra hvor som helst på planeten. Alt du trenger er en mobiltelefon og en Wifi-tilkobling.

Dessuten er det noe så varmt med å ha mannen din assosiert med noe du vanligvis ville gjort alene , spesielt ettersom noen av fjernvibratorene har en tendens til å være tilstrekkelig små og stille nok til å ta ut på høylys dag? i tilfelle du er modig nok.

Det er så mange vibratorer å se over, men i dette innlegget deler jeg mine favoritt syv.

De er fleksible og kontrollerbare av en applikasjon på smarttelefonen din via Bluetooth og Wifi , og de har alle unike funksjoner som uanstrengt vil smake opp seksuallivet ditt.

Å velge den beste for deg vil stole på det du leter etter. En kulevibrator? En G-punkt vibrator? En Bluetooth-vibrator? Vi bør undersøke hva alle disse 7 utmerkede fjernkontrollvibratorene tilbyr, i denne anmeldelsen .

??For å være sikker på at du ikke mottar falske eller ødelagte produkter, IKKE kjøp noe sexleketøy fra Amazon eller Ebay . Jeg anbefaler på det sterkeste at du kun bestiller fra pålitelige og autoriserte forhandlere og offisielle butikker , som de jeg har nevnt i denne artikkelen. Nyt ! ?

1. Lovense Lush 2: The Ultimate Remote Vibe

Fjernkontroll Vibrator frodig

? Klikk her for å lese hele Lush 2-anmeldelsen

The Lovense Lush 2 is an extremely sexy-looking vibrator that is pleasantly intended to stimulate the hot twosome: your G-spot and your clit. Smart, intense, and utterly wearable, this is one vibrating egg that is ensured to flavor up your long distance relationship.

So here’s the nerd bit about how Lovense Lush 2 works. Like Vibease and Kiiroo toys, Lush is compatible with Android and iPhones, thanks to its Bluetooth antenna.

It is effortless to set up the app on your smartphone and with your partner’s phone. You download the Lovense Remote application from the iOS or Android application store, fill in your email and other elements to enroll and switch on your toy.

You can cheerfully use this vibrator alone, by controlling the vibes from your own smartphone. In any case, since we’re looking at approaches to spice things up in your relationship, you will be able to associate with your lover.

To give your partner control, you send him a request using the application, and once he’s acknowledged it, you’re ready. When you are long-distance, the vibe is controlled via the Internet. For whatever length of time that you have Wi-Fi, you are set for some good times.

You, or your partner, control the vibrations through the touchscreen on the application, sliding your finger around to accelerate, back off, and change the pattern.

This must be one of the least complicated, and most fun approaches to get your buzz.

It’s so simple; you let your fingers do the strolling and since it is your telephone you are playing with, you can do it anyplace you set out!

Furthermore, your sweetheart can have a fabulous time on his phone when he’s on the train or in a meeting, knowing he’s sending you wild.

Since the vibrator can likewise be controlled from short proximity, it is a decent alternative for when your sweetheart is back around the local area ? give him the controls and use this as a significant aspect of your foreplay in the room or even as an attractive diversion when you’re out on the town.

I discovered the Lovense Lush 2 one was better for close distance as there were a few minor issues with lost connections and trouble setting up the mutual shared connection when my lover was out of town.

But it is definitely the best remote vibrator on the market to date!

Check the Price

2. OhMiBod Esca 2: The Best Alternative To the Lush

fjernstyrt vibrator ohmibod frodig

? Click here to read the full Ohmybod Esca 2 review

Unique, sexy and interactive. A real competitor for the Lovense Lush!

The OhMiBod Esca 2 is a Bluetooth wearable vibrator designed to offer women the delight of strong vibrations anywhere and anytime they want. Esca is an insertable vibrating egg made to be used under panties and even outdoors… if you dare ;).

This device can be connected to the OhMiBod smartphone app, offering full remote control.

There’s even an integrated “chat” function on the app, so you can send out sexts while managing the vibrations.

The charm of the OhMiBod Esca 2 is that you can have fun with your partner anywhere, as long as you can connect. Link your Esca to your phone app through Bluetooth then pass control to your partner online.

My favorite part about the Esca 2 is that you can pair it with the Kiiroo adult toys (Onyx, Pearl, Launch, Fuse and more) thanks to the FeelConnect app.

That means that not only you can give control to your partner, but you can also have some real-time teledildonic sex, thanks tothe most recent and finest innovations of the Sex Tech.

As usual with Ohmibod, the vibrator is made of medical-grade silicone which is entirely body safe.Just keep in mind you must use a water-based lube if needed. This will make sure that the silicone won’t be damaged since other types of lube can harm the coating or leave a residue after cleansing.

In the box, you will get the Esca 2 by OhMiBod (Powered by Kiiroo), a USB charging cable, a user guide and a privacy pouch.

Once paired to the OhMiBod mobile app, you can manage the intensity and pattern of the Esca 2. Use the pre-programmed patterns or touch the screen for some spontaneous control. The LED light in the antenna will shine in sync with the vibrations to offer a visual feedback to your partner.

The Bluetooth range goes as far as 7.5 meters, however, this can vary depending on the obstacles between the phone and the toy. Anyway, just relax and let your partner lead you on a journey of pure enjoyment. The integrated LED will show the way.

If you are looking for a G-spot vibrator, the OhMiBod Esca is a great first step to explore the world of long-distance sex toys. If you learn it is your thing, in the future, you can get other Kiiroo toys to sync with your OhMiBod Esca 2.

Simply put, the OhMiBod Esca 2 is the very best toy when beginning with remote-controlled vibrators.

Med effektive G-punktvibrasjoner, fantastiske app-funksjoner, robust Bluetooth-tilkobling, kompatibilitet med mange mobile enheter og leker og en søt pris, tror vi det kommer til å krydre forholdet ditt!

Sjekk prisen

Ikke glem vår lille gave til deg: du kan få -10 % rabatt ved å bruke din spesielle rabattkode ?SEXTECH? ! ?

3. We-Vibe Sync: Den beste stemningen for parlek

leketøy med smarttelefon-app

? Klikk her for å lese hele We-Vibe Sync-anmeldelsen

Hvis du leter etter et leketøy du kan bruke både når dere er langt fra hverandre eller i samme rom, bør du uten tvil vurdere We-Vibe Sync .

I motsetning til andre vibratorer, ble denne laget for å brukes gjennom penetrerende sex, med trykknappkontroll gjennom We-Connect-appen på mobiltelefonen din. Designet innebærer at både hendene dine og hans er frie til å gjøre hva du vil, og at dere begge vil nyte disse smakfulle vibrasjonene samtidig.

Mens den brukes i solo, er We-Vibe utformet slik at den kan stimulere både klitoris og G-punktet . På en måte er det en blanding mellom en vanlig vibrator og en eggvibrator som gir maksimale resultater.

Det er ti vibrasjonsmoduser og styrkenivåer å velge mellom som inkluderer de grunnleggende lave/middels/høye innstillingene, puls og bølge, og de mest spennende som kalles tidevann, topp og surf.

Hvis du ønsker å krydre ting, kan partneren din lage en tilpasset spilleliste, velge alle de forskjellige innstillingene og overraske deg med den . Eller du kan lage din helt egen, og la ham klare den!

Dette tomotoriske leketøyet er den suverene multitasking-orgasmeleverandøren. We Vibes signaturstil gjør at den kan brukes gjennom hele sexen, og denne nye versjonen inkluderer en app som gjør den brukbar hvor som helst. Med bare et par trykk lar appen deg gi partneren din kontroll over We-Vibe Sync fra hvor som helst, selv i en annen stat eller nasjon.

Mine favorittfunksjoner?

  • Appen kontrollerer hver motor individuelt for en helt tilpasset G-punkt og klitorisstimulering . Hvis partneren din oppdager at de indre vibrasjonene er for ekstreme (for ham eller for deg), kan han ganske enkelt slå på klitorisstimulatoren i stedet, for eksempel.
  • I langdistanseforholdsmodus lar en praktisk time-out-funksjon deg minimere We-Connect-appen og holde den i gang under videosamtalen, som er ideell for langdistanseelskere som ønsker å dele sin intime leketid sammen.

Når dere endelig er sammen, kan dere fortsette å prøve det sammen for å dele stemningen. Inntil da vil vi ikke råde deg til å bruke den til langdistansesex, da den definitivt ikke er best for dette. Du kan finne noe mye bedre i denne listen.

Imidlertid, konstruert for kinky parlek, tar We-Vibe Sync den sofistikerte stilen til den første We-Vibe og integrerer den med trykknappkontroll og smarttelefonapp for uovertruffen moro på soverommet .

Den kommer også med en trådløs fjernkontroll, hvis telefonen ikke er ved siden av deg.

Det er et virkelig fleksibelt leketøy. Solo-lek er enkelt med knappen på leketøyet eller fjernkontrollen, og appen er utmerket å spille sammen selv når den er fra hverandre. Videosamtalene er jevne, og det ser ut til at det knapt er noen forsinkelsesproblemer med appen , så partneren din kan virkelig nyte turen med deg.

Som vi sa, er det ikke det beste alternativet for langdistanseforholdspar, men likevel mye bedre enn Candy Crush mens dere er fra hverandre!

Den beveger seg litt når vi bruker den sammen, og den krever massevis av glidemiddel, men dette er definitivt et must for dere er fysisk sammen. For de som er bekymret for kostnadene ved dette, er det vel verdt det, siden det er som om du får 3 leker i en unik, smart og innovativ enhet .

Sjekk prisen

4. Vibease: Den eneste vibratoren du kan synkronisere med lydbøker

langdistanse vibrator

? Klikk her for å lese hele Vibease-anmeldelsen

Ok, hvor skal jeg begynne med Vibease? Denne lille, men kraftige Bluetooth-vibratoren har MANGE fordeler.

Kanskje den beste er at den er bærbar. Så hvis du og kjæresten din har et unikt dristig temperament, kan du legge den i undertøyet og skli ut av entréen.

He would then be able to control it when you’re grinding away, out to supper or pretty much anyplace you set out to do it! Likewise, it is hushed (or as close to noiseless as a quiet vibrator can be!).

Publicized as the most silent vibrator available, the Vibease is the ideal toy for when you need to have some fun times.

Regularly getting it on with your partner out in the open is somewhat more fun in principle than it is practically speaking. You need to complete everything as quick as conceivable in case you might get caught.

Be that as it may, with the Vibease, you don’t have any of those issues. All the enjoyment of discreet sex, with no of the hazard. Furthermore, your partner can control it from anyplace on the planet.

Clearly, that is the most compelling part as we’re discussing remote control vibrators that are ideal for long-distance relationships. So how does the controlling part function?

The Vibease is compatible with Android and iPhones and is controlled using the Vibease application. You merely need to set it up to interface your telephone to your lover’s, and he can have full control of your remote vibrator.

Best of all, you don’t need to have similar types of phones. All you need is an Internet connection.

A fun game may be to place it in your underwear in the morning and let your man know, at that point he can nicely surprise you by turning it on at whatever point he feels like it.

Anyway, I’m confident you will use your creativity to get the most joy and fun out of the Vibease.

At long last, if you ever need to use this toy alone, it additionally has a fresh element where it vibrates in sync with fantasy stories so you can turn on a little erotica and let the vibrations do the rest.

Check the Price

5. OhMiBod Fuse: The Smartest Rabbit Out There

ohmibod bluetooth vibrator

? Click here to read our review of the Fuse

Intrigued by G-spot vibrators but you want something even cooler and stronger? Meet the Fuse by OhMiBod and Kiiroo!

Way back, the Dutch startup Kiiroo launched a pair of teledildonic devices (Onyx and Pearl) that let you have sex from opposite ends of the Internet.

Last year, Kiiroo teamed up with Fleshlight to produce the Launch, a connected and VR-compatible male masturbator.

This time, Kiiroo and OhMiBod partnered to create the Fuse, a dual-stimulating long distance vibrator. Fuse’s touch controls are the first of their kind on the market and give couples more ways to enjoy connectivity than ever before.

Except for the dual stimulation, this modern rabbit-style vibrator shares most of its features with the Kiiroo Pearl 2, which means that the Fuse, like the Pearl, has a touch-control surface on the outside that can be paired with other devices. Its capability to sync with externaldevices (smartphones and smartwatches) is just amazing.

Fuse’s built-in touch-sensitive technology allows the user to control other devices. This bi-directional control allows users to experience truly unique, intimate moments remotely, anytime, anywhere.

You and your partner can now share your pleasure from any distance, as this interactive G-Spot vibrator is fully compatible with some of the best sex toys for men and women: the Fleshlight Launch, the Kiiroo Pearl2, and all other Kiiroo powered adult sex toys. Great sex toys for couples!

OhMiBod Fuse users can enjoy numerous ways to play, such as with a partner but also in synchronization with 2D or VR adult content. It’s one of the rare female-focused pleasure products I have seen that can do such a thing, as well. With the Fuse, it is totally up to you!

The other great thing is that the device is pleasurable enough that you will want to use it on its own.

Thanks to the touch sensitivity of the product, the deeper you take the vibe, the more intense the sensations. When you slide it out, you can feel the soft tingly vibes teasing your senses.

Use it for venturous solo play and take full advantage of Fuse’s touch-sensitive technology to drive the vibes or control another’s pleasure remotely, or let them control yours.

All that shows that the Ohmibod company has found innovative ways to improve the quality of the sexual experiences by opening their minds to new and explosive ways to use a vibrator. Thumbs up to them for this great long-distance vibrator.

Check the Price

By the way, here’s a little gift to order your remote control vibrator: you can get -10% off by using your special discount code ?Fun10?! ?

6. Lovense Ambi: The Most Versatile Bullet Vibrator

trådløs vibrator

? Click here to read the full Ambi review

The Lovense Ambi doesn’t have an exceptionally sexy name, yet it is an extremely hot toy, described as “the most versatile vibrator”. It is like the Vibease in that it’s a mini bullet vibrator for clitoral stimulation. However, that is the place the likenesses end.

Not at all like the Vibease, the Lovense Ambi is molded as a tiny pink hammer toy with the goal that it can stimulate your clit.

In case you are using it for solo play, or when your man’s around the local area, there’s the remote-control ability included as you can pair it with the Lovense Remote app, just like the Lush.

The texture of the product is classic Lovense. It is comfortable and soft with the perfect amount of pressure essential for pleasure.

The best thing about it is that it is so small and convenient that it is intended to be used in all situations, including amid sex so you can savor extra vibrations.

I know you might be more interested in the long-distance sex options. But they’re quite similar to the ones of the Lush (music sync, voice control, unlimited patterns and more) as they use the same app.

However, it is nice to realize that you can get loads of utilization out of your most loved toys.

I’m sure your man might want to find out about that when he’s controlling it from 4,000 miles away. The toy can be fully controlled by the Lovense application, so distance isn’t an issue.

With regards to vibrations, up to 10 different variations can be saved and pre-programmed.

The Ambi is fun to use for foreplay action as well and is perfect during intercourse.

The shape of the bullet makes it a perfect companion during the lovemaking sessions. It fits into your curves easily and can be manipulated through each sexual position.

Regarding the app, I believe you need to try all the options to know precisely what they feel like, yet something tells me that most ladies wouldn’t mind volunteering for that investigation. If you need to spice things up, your man can make a custom playlist, picking the pattern, length, and strength and surprise you with it.

Or, on the other hand, you can make your own and let him control it! A significant portion of the fun of bringing a toy into your long-distance sexual life is about experimenting.

Ambi indeed turned out to be the ?most versatile bullet vibrator ever” as they claim it to be!

Check the Price

7. Esthesia: The Rabbit Vibrator by Vibease

vibrator med app vibease

? Click here to read the full Esthesia review

Vibease Esthesia is one of the most exciting means to unleash your deepest sexual desires and experience sensuality in ways never felt before.

This rabbit-shaped and Bluetooth-controlled vibrator is capable of getting you to the orgasm of your wildest imaginations.

Esthesia is curved artistically to exert perfect pressure on your G-spot and clit. The powerful dual stimulators can make you quiver in ecstasy. Its water-resistant nature gives you the opportunity to even use it inside the shower or when relaxing in a bathtub.

Esthesia has been launched in two exotic colors: hot pink and hot purple. The ultra-smooth body is made of soft silicone that is one of the safest and most sensitive things that your vagina deserves. To give you the pleasure of real sex, the material has been intricately crafted to feel like skin.

The insertion is nothing less than real sex where you are master of every touch and sensation. Once you are done, you can simply clean it with soapy water and after drying it is ready to be used again.

Esthesia has been delicately designed to give you a complete sensual experience. Esthesia vibrates in complete silence so that you can only listen to your fantasies and desires without any distraction.

Esthesia also vanishes the distances and make the lovers feel the togetherness at the time when they need to be with each other the most. Esthesia is operated by the buttons as well as the Vibease app giving the partner a chance to arouse and calm please his lady.

There are two buttons on the Esthesia, one for power and the second one for vibration. The vibration button can be used to switch between one of the four vibration patterns available.

The phone application comes in handy for operating it remotely and listening to exotic audiobooks that are synchronized with the vibrations. The app can be a little difficult to learn in the beginning but once learned it is fun to use it.

For all these reasons, Esthesia is an amazing toy and remote-controlled vibrator that has been artistically designed to satisfy the deepest sexual desires of a lady. It can add some spice to your sex life as you and your partner could use it to arouse and explore all those sensitive points.

Now even the physical distances won’t matter because with Esthesia your lover could get naughty with you even when far away.

Check the Price

The Definitive Buyer’s Guide to Remote Control Vibrators

fjernstyrt vibratorguide

Technology is permeating every aspect of our lives, and all of these devices in our lives are now beginning to communicate.

Your car is talking to your phone and sending you maintenance updates, the newest refrigerators know when you need milk and can send your grocery list to the cloud.

With all of this advancing technology, it’s inevitable that sex toys will be no different. We aren’t simply talking about realistic look or feel anymore, we now expect our sex toys to do more.

Every year there are more and more innovations in sex toys and each of those innovations has the potential to stimulate you in new ways.

One trend that’s beginning to dominate the sex toy industry is remote control.

Why would I want a remote control?

If you’re wondering why you might want your sex toy to be controlled remotely, think of who might be on the controlling end.

Sure, you can hold the remote and control your own stimulation, but these toys are meant to be shared. It’s often freeing and quite exciting to turn over control over your toy to someone else, and let them decided how you should be stimulated.

If you’re lucky enough, you have someone who knows what you like better than yourself. If you don’t, a sex toy might be a perfect way to show them how to get you off.

Why would I not want a remote control?

If you’re using your sex toys alone, and you don’t intend to change that, then a remote control might be an unnecessary feature for you.

This won’t be a lot of people, because even if you’re single now, it’s likely you’ll soon find someone who’s worthy of holding your remote.

beste-fjernkontroll-vibrator-tips

Is remote control right for you?

As we’ve already mentioned, remote control sex toys are invaluable tools for someone to learn how you like to be touched.

They can control the vibration, pulsation, intensity, and many other options so they can watch your face and find out through trial and error how to rock your world.

Beyond that value, remote control sex toys are a must-have for any lovers who need to be apart often.

Either because of a long distance relationship or if one of you travels, distance can put a real strain on a relationship.

You can ease that strain by using remote control sex toys, as many of them can be controlled via an Internet connection.

You can be at home in bed while getting pleasured remotely by someone across the world; this isn’t simply masturbation anymore, this is virtual sex.

Langdistanse-fjernkontroll-vibrator

The 5 most common features

Waterproof

This is becoming more common among all sex toys, and remote control sex toys are no exception.

Some people find using sex toys while in the bath to be an unbeatable experience, and you need a waterproof toy for that.

At the least, most sex toys are at least resistant to water because sex tends to get messy.

Cordless control

This is common among nearly all remote control sex toys available today; wireless technology is so common that you aren’t tethered to a cord anymore.

Wires can get in the way, and nothing should get in the way of your pleasure.

Local control

All remote control sex toys are controllable when you’re in the same room, either with an included controller or via smartphone. These are meant for in-bedroom play.

You can use these toys to warm up for a traditional sexual experience, or the toys can be the entire experience.

vibratorer for nærkontroll

Long distance control

More toys every year can be controlled via an Internet connection via a smartphone app.

You can turn over control of your device to your lover in a hotel room, or even spice up some flirty phone calls with a potential lover.

It’s a safe and secure way to feel a little slutty by turning over control of your sex toy to someone you just met.

It will be enjoyable for them as they can bring you to a screaming orgasm while they listen on the other end. Would you turn over control and let someone you just met pleasure you?

Custom vibrations

Many toys can be adjusted from mild to powerful vibrations and many other controllable options.

Besides the controls adjusting the intensity, you can also change the vibration pattern from a stop and go, a wave of up and down intensity, or a full blast for when you’re beginning to moan away.

Noen leker har til og med dunkende bevegelser, der en motor pulserer opp og ned i stedet for bare å surre. Disse er flotte for å stimulere G-punktet eller prostata, da de kan være langt mer intense enn enkle vibrasjoner.

Svært sofistikerte sexleketøy kombinerer flere forskjellige motorer for noen som vil at elskeren deres skal ha total kontroll over opplevelsen deres.

Du kan gjøre kjæresten din om til en seksuell maestro som kan designe et program for et sterkest mulig klimaks.

Appstyrt-fjernkontroll-vibrator

Bonusfunksjoner å se etter

Bærbar

Noen sexleketøy er ment å brukes, selv hele dagen. Med disse kan kjæresten din bestemme når du skal få en liten stimulerende kil eller når du skal få en massiv orgasme.

Dette gir en liten overraskelse til spilletiden din, fordi den kan begynne når som helst.

Disse enhetene er vanligvis gjemt i undertøyet ditt, og noen kommer til og med med spesielle truser med innebygd lomme for å holde det lille rart akkurat der det skal være.

Menn kan også bruke disse, da de lager tøyelige cockringer med festede vibrasjoner som er ment å brukes hele dagen.

Kan settes inn

Noen av de mer eventyrlystne sexleketøyentusiastene kan gå for et vibrerende leketøy som kan settes inn.

De har mange av disse for kvinner, og de er designet for å settes inn i skjeden og holdes der.

De er spesielt formet for å holde seg komfortable gjemt helt inne i deg mens de venter på at signalet skal slå seg på og begynner å sende kraftige vibrasjoner rett til G-punktet ditt.

De lager også innsettbare vibrerende buttplugger, som er beregnet på å bæres inne i anus, med en smal ende som strekker seg ut for komfort og en tykk plugg som sikrer at den forblir inne så lenge du vil.

For menn kan disse plutselig sende kraftige vibrasjoner direkte til prostata som er den mannlige versjonen av G-punktet.

Det blir mer sosialt akseptabelt for menn å utforske magien med prostatastimulering, og det er en langt mer vanlig praksis blant menn i heterofile forhold.

Er du modig nok til å gå på jobb med buttplug mens kona holder kontrollene?

offentlig stemning

Kan kobles til andre leker

Noen nyere leker på markedet har til og med muligheten til å koble til en annen leke, selv langdistanse.

Lekene fungerer sammen, så når intensiteten øker, deler elskeren din den samme følelsen.

Dere kan enten ligge ved siden av hverandre på en seng, eller en halv verden unna på en videosamtale. Når du føler en orgasme begynner å bygge seg, kan du også se kjæresten din når de begynner å nå klimaks.

Mange av disse enhetene kan kontrolleres av begge personer, slik at du og kjæresten din kan bytte på å utforske hva som får blodet ditt til å flyte.

Denne tilkoblingen legger også til et nytt alternativ for å utforske nettrelasjoner, ettersom du trygt kan dele intime øyeblikk med noen og utvikle et seksuelt forhold før du i det hele tatt møtes personlig.

Når det kommer til faktisk sex, vil du allerede ha utforsket alle nyanser av seksualiteten deres, og du vil legge til litt kunnskap og erfaring til ditt første personlig møte.

Dette endrer virkelig dynamikken til nettflørting, siden det å sende nakenbilder og sexting bare er en oppvarming for den tilkoblede opplevelsen.

Komplekse tilkoblede apper

Mens noen fjernkontrollerte sexleketøy gir deg friheten til å kontrollere intensiteten, trapper noen selskaper virkelig opp applikasjonen for å forbedre opplevelsen.

Noen apper kommer med forhåndsprogrammerte sexmønstre eller lar deg lage dine egne, slik at du kan lagre dine beste opplevelser og tukle med dem for å skape utrolige klimaks.

Noen apper blir stadig lastet opp med nye funksjoner og alternativer, så moroa endres med hver programvareoppdatering.

Disse lekene har tatt av/på-knappkontrollerte vibratorer og gjort dem forhistoriske.

langdistanse fjernkontroll vibe

Seksuelle forsterkere

Mens de fleste enheter er ment å være et frittstående leketøy for å gi all den stimuleringen du trenger, er noen få utvalgte enheter ment å forbedre en normal seksuell opplevelse.

Disse lekene kan brukes av en mann eller en kvinne, og de kan tilføre litt vibrasjon for å krydre et seksuelt møte.

Dette inkluderer vibrerende cockringer som skal bæres over bunnen av penis eller leker som kan settes inn i skjeden og avgir stimulerende vibrasjoner dypt inne, som dere begge kan føle.

Du kan bytte på å justere kontrollene, eller til og med invitere en observatør inn på soverommet ditt for å nyte utsikten og legge til innspill.

Ikke døm, dette er en mer vanlig ting du skulle tro.

Virtual reality-kompatibel

Nå er du i det 21. århundre; noen sexleketøy med fjernkontroll er kompatible med VR-headset.

Du kan bruke sexleketøyet ditt mens du forsvinner inn i en VR-verden. Mens du eller partneren din tar kontrollene, kan du faktisk se deg selv ha sex rett foran øynene dine.

For menn kan du få penis stimulert mens du ser opp og ser en kvinne som går over deg og rir, eller hvis du foretrekker det, kan du se øynene hennes mens hun tar deg i munnen.

Kvinner kan også oppleve dette, ettersom vibratoren deres stimulerer de mest sensitive områdene deres, kan de se en virtuell elsker glede dem og høre grynt og stønn mens penisen hans leder deg til klimaks igjen og igjen.

Hvis du kobler leketøyet og VR-headsettet til kjæresten din, kan du se dem og høre dem stønne mens dere begge klimakser sammen.

Du vil kanskje aldri ha vaniljesex igjen etter en slik opplevelse.

fjernstyrte leker

Finn det beste fjernkontrollleketøyet for deg

Når du er klar til å gå inn i verden av fjernkontrollerte sexleketøy, må du være smart med hvilken du velger.

Det er så mange der ute, med et veldig bredt spekter av priser og funksjoner, at det ofte er overveldende å begynne å lete.

Her er noen spørsmål du bør stille deg selv før du bestemmer deg for et sexleketøy.

Vil du bruke den langdistanse?

Du må først bestemme om du vil leke med sexleketøyet ditt mens du er i samme rom eller ikke.

Hvis du er en hyppig reisende eller har en annen grunn som holder deg unna kjæresten din, vil du definitivt velge et leketøy som fungerer langdistanse, som de fra Lovense .

Dette er en fantastisk funksjon som kan holde deg seksuelt koblet mens du er fra hverandre. Hvis du først og fremst er et par med kun soverom, kan du hoppe over dette alternativet.

Er dette for oppvarming eller hele greia?

Noen sexleketøy er kun ment å erte og få saften din til å flyte, og er ikke nødvendigvis ment å sende deg inn i lidenskapens vold.

Hvis du bare er ute etter litt stimulering før du får den på, er det små og mindre kraftige leker som vil hjelpe deg.

Hvis du vil at leken skal ta deg til månen og tilbake, sørg for at du får en sterk nok til det.

Vil du bruke den i badekaret?

Er du en badekar-onaner?

Hvis du er det, vil du definitivt sørge for at leketøyet ditt er vanntett, for dette vil sannsynligvis være en av favorittlekene dine å bruke, og du vil ikke la dette lille underverket stå på badebenken mens du bløter.

langdistansekontrollerte vibratorer

Skal du ha den på hele dagen?

Skal du rett og slett få ut sexleketøyet mens moroa på soverommet begynner, eller er dette noe du skal ha på deg i løpet av dagen?

If you’re looking to turn over control of giving you pleasure to someone else all day long, look for a toy that’s wearable.

Also, if this is something you’ll go through your day wearing, you should shop for a quiet one so you aren’t offending everyone on the bus with the buzz coming from your panties.

Will this be a shared experience?

Do you intend to use this toy alone, while your partner watches or listens over the phone, or do you want an interactive experience?

If you want to truly share a moment especially long-distance, it really drives the intensity up if your lover is feeling the same thing. Even if you don’t currently have a lover to share your fun with, I’m sure that won’t last long.

The only problem is you may have to find someone who has compatible remote control sex toys like yourself.

Perhaps that will be soon be on your online dating profile, which brand of interactive sex toys you prefer.

Are you a tinkerer?

Are you someone who likes to make things a little bit better?

Are you someone who likes to tinker with everything until they’re just right? Or is your partner this person?

If so, you may want to look a little deeper at the app that comes with your sex toy. Some apps simply have the same boring controls like on/off or higher or lower intensity, and those probably won’t work for you.

If you’re this person, you’re looking to fine-tune and perfect your experience.

Some online communities even are sharing their personal stimulating patterns with each other, so they’re actually crowdsourcing their masturbation or virtual sex. Quite an amazing time we’re living in.

Having answered all of these questions, you are now ready to begin shopping for your remote control sex toys.

You now know which features will be essential for you, and which ones you can compromise on.

You will still find more options than you would believe, but now your options are far narrower.

teledildonics merker

Frequently asked questions:

What kind of batteries are used in these?

Very few sex toys use batteries anymore, they are almost always rechargeable. Many of them have a long-lasting lithium battery with a USB compatible charging port.

Is there a delayed connection when you’re far away?

Nei, Internett fungerer veldig raskt, så så snart du trykker på en knapp, føler kjæresten din det.

Er det behagelig å bruke vibrator hele dagen?

Det kommer veldig an på, noen av dem legger seg rett og slett diskret inn i undertøyet og er fine å ha på seg hele dagen. Alt som kan settes inn har en tendens til å avhenge av personen.

Noen mennesker kan komfortabelt holde et buttplugg eller vaginaegg inne hele dagen, og det kan være ubehagelig for noen.

Det beste rådet, prøv disse tingene hjemme før du begir deg ut i verden.

Er det noen som kan fortelle at jeg har dette på/i meg?

Når den er av, nei, bare du vil kunne føle den. Etter at den er slått på, avhenger alt av deg og leken.

Noen leker er veldig lydløse; de er i stand til å levere kraftige vibrasjoner og lager knapt en lyd. Noen vil ha en veldig høy og tydelig summende lyd. Utover summingen avhenger imidlertid av deg.

Kan du bite deg i leppa og ri ut en orgasme uten å gi et pip, eller er du en skriker som plutselig slipper ut et brøl som vil vekke de døde? Uansett, vær høflig.

Jeg forstår at det å være hemmelighetsfull i offentligheten er en del av spenningen, men du må kjenne deg selv og om du er i stand til å beholde roen nok til å være diskret.

Vær også forsiktig hvis du skal kjøre iført en av disse, slå den av så du ikke ødelegger klimakset ditt ved å krasje inn i fyren foran deg.

fjernkontroll vibratorer

Siste tanker om de beste fjernkontrollvibratorene

Av hvilken grunn vil du ikke sende denne artikkelen til mannen din og fortelle ham hva han skal gi deg når han trenger å overraske deg?

En fjernkontrollvibrator vil aldri måle seg med å ha mannen din hjemme med deg? Den kan imidlertid komme veldig nært .

Jeg anbefaler spesielt Lovense Lush 2 , Vibease og produktene fra Ohmibod , men de andre lekene passer kanskje akkurat for deg, så prøv det og gi oss beskjed!

Dessuten, hvis du ikke fant det perfekte produktet i denne listen, oppfordrer jeg deg til å lese artikkelen min om de 5+ beste langdistanse sexleketøyene (Teledildonics) for langdistanseforhold !

Vil du lese mer om de beste fjernkontrollvibratorene?

Ta gjerne en titt på artikkelen skrevet av våre gode venner på Teledildonics.co om deres favoritt -fjernvibratorer eller de 6 beste appkontrollerte sexleketøyene av Jane Louis fra HerToysReview.com!

? Klikk her nå for å lære mer om Lovense-leker (våre favoritter) eller bestill dine nå (Max & Nora, Lush, Hush, Ambi og mer)!

– Dr. Emma Charles

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *