Lovense Ferri-anmeldelse: Endelig en trusevibrator som BLITT SITT?!

lovense ferri anmeldelse

Med så mange sexleketøy på markedet, kan det være litt overveldende å finne en som passer for din individuelle smak. Det er mange vibratorer designet for klitorisstimulering, som for de fleste kvinner er slik vi liker å (eller kan) orgasme. Alt fra innsettbare dildoer, g-punktstimulatorer, sugevibratorer, til jevne tunge-lignende simulatorer. Jeg tror du skjønner poenget. Det må i det minste være én vibrator som er brukervennlig, flott for nybegynnere og som til og med kan slå sokkene av hardbarkede jenter som meg selv, som elsker de intense klit-bankende følelsene.

Så da jeg hørte om en brukbar truse-stemning for å gi håndfri klitorisstimulering, ble jeg begeistret. Tanken på at jeg kan bruke den offentlig gjorde meg enda mer begeistret! Det faktum at Lovense Ferri er laget for akkurat det og holdes godt på plass med en magnetisk klips hørtes ut som en mulighet jeg ikke kunne gå glipp av, og jeg ville dele den med dere.

Her har jeg en detaljert og fullstendig objektiv anmeldelse av Lovense Ferri for å hjelpe deg med å bestemme om du skal bruke den, eller miste den.

Sjekk prisen

ferri vibrator

Så, hva er Ferri nøyaktig og hva er det for?

Lovense Ferri er en Bluetooth-fjernstyrt trusevibrator som muliggjør en håndfri klitorisstimulering, perfekt for bruk hvor som helst. Den lille formen passer perfekt i trusen din med en sterk magnetisk klips for å gi deg diskret, stille og sensuell tilfredsstillelse.

Du kan kontrollere Lovense Ferri for solospill eller gi den til partneren din slik at de blir med på all moroa. Koble til med Lovense-appen for opptil 10 vibrasjonsmønstre. Det som også er kult med app-funksjonen er at du kan tilpasse vibrasjonene etter eget ønske. Lagre det i appen slik at du kan bruke disse vibrasjonene senere! Hvis du har andre Lovense-leker, kan du koble dem til alle i én app samtidig for dobbel intensitet!

Det som gjør denne leken så spesiell i mine øyne, er at den virkelig kan passe til truser i alle størrelser og gi kvinner i alle størrelser en kraftorgasme. Den er også liten nok til å sette inn den dobbeltfôrede delen av trusen for ekstra stabilitet hvis du er som meg og elsker å glede deg offentlig! Det gir deg bare en ekstra følelse av fred, vel vitende om at det ikke går noen vei.

Kunne du tenke deg å være på matbutikken og den på en eller annen måte løsner og bare faller ut av buksebeinet?! Ja, pinlig! Heldigvis er det magnetiske klippet så sterkt at du aldri trenger å tåle det vanskelige ved at det skjer!

lovense ferri pris

Nøkkelfunksjoner verdt å legge merke til

Føles behagelig

 • Laget med kroppssikker silikon og ABS-plast, mot klitoris føles det så deilig
 • Magnetklemmen føles sterk og sikker. Jeg trenger ikke bekymre meg for at dette skal flytte rundt, spesielt når jeg bruker dette offentlig

Hurtiglading

 • Det tar bare 60 minutter for The Lovense å lade! Sammenlignet med andre sexleketøy jeg har, er det ganske fort
 • Oppladbart batteri
 • Stand by opptil 100 timer
 • Opptil 3 timers bruk

Veldig intense vibrasjoner

 • Vibrasjonene er dype og kraftige
 • Opptil 10 tilpassbare vibrasjonsmønstre (med appen)
 • Innstillingsområde fra lav, middels, høy (3 vibrasjonsnivåer)
 • De fleste vibrasjonene er mot hodet på enheten som er perfekt på linje med klitorisen min

Kontroll på fingertuppene

 • Med et trykk på bare én knapp kan du slå på leketøyet samt veksle mellom de forskjellige vibrasjonsmønstrene
 • Last ned Lovense-appen for å lage dine egne mønstre!
 • Partneren din kan kontrollere hva som skjer på miles unna, det andre rommet eller til og med ved siden av deg

Vanntett

 • Ferri er ikke helt vanntett, men tåler noen vanndråper
 • Ikke senk ned i vann
 • Sannsynligvis ikke det beste leketøyet å bruke i dusjen, da vannet kan forårsake skade på leken, så hold det tørt!

Så stille

 • Med maksimale vibrasjoner på bare 43 dB, er den ganske lydløs!
lovense ferri boks

Fulle spesifikasjoner

 • Veier 35 gram
 • 2,93 x 1,06 x 0,83 x 0,96 tommer

Hva er i boksen

 • Lovense Ferri
 • USB-lader
 • Oppbevaringspose
 • Ekstra magnetisk klips (i tilfelle du trenger en ekstra)
 • Håndbok
 • Oppsett veiledning

Emballasjen er veldig minimalistisk og så liten! Hvis du ikke vil bruke posen som følger med til oppbevaring, kan du definitivt spare plass ved å legge den i originalemballasjen! Dette ville være perfekt for en gave også, eller for høytiden en flott strømpestopper for den vennen som er på den slemme listen!

lovense ferri truse vibrator

Hvordan bruke Lovense Ferri?

Så det første du må gjøre er å lade det nye sexleketøyet ditt! For å lade Lovense Ferri helt tar det bare 60 minutter. Etter det har du opptil 3 timers spilletid avhengig av hvor ofte du bruker den. Som, la meg fortelle deg, når du først får tak i Ferrien, kommer det til å bli veldig vanskelig å legge henne fra seg!

Slå på vibratoren ved å trykke på strømknappen og holde den inne i 3 sekunder. Du kan også slå av leken på nøyaktig samme måte. Trykk på strømknappen igjen for å gå gjennom de forskjellige vibrasjonsmønstrene den er programmert med. Som jeg nevnte ovenfor, kan du laste ned Lovense-appen og tilpasse opptil 10 vibrasjonsmønstre og deretter lagre dem for senere bruk!

Det er også en webkamera-funksjon og en måte å synkronisere Ferri med VR og til og med musikk! Siden dette er en Bluetooth-styrt trusevibrator, er det der partnerleken starter! Flott for langdistanseforhold, de kan laste ned Lovense-appen og kontrollere vibrasjonene fra bokstavelig talt hvor som helst. Jeg sa før at du også kan bruke dette offentlig med partneren din. Har du en middagsdate eller til og med en dag ute med svigerfamilien? Våg å være slem og ta med Ferrien på turen.

Lovense Ferri kan festes og passe perfekt til alle truser. Legg ferrien inni undertøyet, så festes klipsen fra utsiden.

ferri ladekabel

Hvordan føles det?

Da jeg hørte at dette var en clip-on vibrator, ble jeg først litt nølende. Jeg var ikke sikker på om klipsen kunne være sterk nok eller til og med stabil nok til å ikke bevege seg rundt i trusa. Når det er sagt, ble jeg positivt overrasket! Da jeg klippet den på, testet jeg den først ved å gå og til og med løpe! Den ble sittende og hang tett på!

Lovense Ferri fikk virkelig frem kreativiteten (og freaken) i meg fordi jeg ønsket å prøve dette hvor som helst og overalt! Hjemme, legger seg, på matbutikken, på vaskeriet. Hver gang jeg måtte gå et sted, fulgte Ferri med meg. Selv ved de høyeste vibrasjonene og stilleste offentlige omgivelser var det praktisk talt uoppdagelig, og det fikk meg til å føle at jeg hadde en skitten liten hemmelighet ingen visste om. Fordi jeg gjorde det!

Den myke silikonen føltes glatt mot klitorisen min, og siden de fleste vibrasjonene er i spissen av leken kjente jeg alt og det var intenst! Denne lille lille stemningen har sikkert et kick ved seg. Siden jeg mesteparten av tiden brukte denne leken, var jeg ute i offentligheten og jeg turte ikke å nå fullt klimaks (selv om jeg skulle ønske jeg gjorde det), ble jeg positivt overrasket over at når jeg tillot det, ga Ferrien meg en tå -krølle orgasme.

ferri magnetisk trusevibrator

Fordeler

 • Veldig komfortabel
 • Myk silikon
 • Stille
 • App kontrollert
 • Tilpassbar (på appen)
 • Intense vibrasjoner
 • Flott Bluetooth-tilkobling
 • Kameramodell / VR-alternativer
 • Kraftig magnetisk klips

Ulemper

 • Ikke helt vanntett

Min dom

Å leke med denne clip-on trusevibratoren var så gøy! Jeg forventet ærlig talt ikke så mye, siden jeg først tok den ut av esken trodde den var så liten. Men la meg fortelle deg, det er sant det de sier! Store ting kommer i små pakker!

Denne leken har mer enn overgått forventningene mine til en brukbar trusevibrator. Mulighetene er virkelig uendelige med et sexleketøy du kan ha på deg, kontrollere med telefonen din og har superkraftige vibrasjoner. Hvis du er noen som ønsker å få Lovense Ferri , tror jeg ikke du kan gå galt med den. Hvis du ønsker å få det som et leketøy for solo-lek, anbefaler jeg det på det sterkeste. Det er så mange forskjellige måter og steder å bruke Ferri på. Det var ærlig talt det som førte til at jeg kjøpte dette leketøyet, det vakte virkelig interessen min og jeg håper det i det minste topper deg.

Jeg vil si at denne vibratoren også er det perfekte sexleketøyet for start. Siden du kan ta den med hvor som helst, den kan tilpasses (du sitter ikke fast med de eneste fabrikkprogrammerte vibrasjonsmønstrene), og appens funksjoner, er den veldig brukervennlig. Det er andre clip-on trusevibratorer på markedet (som We-Vibe Moxie), men denne er uten tvil verdt hver krone.

Sjekk prisen

Author: Erika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *